شهسواری
دل بدی یا دل بگیری
دل بدی یا دل بگیری
یعنی هیچ کدوم رو نداری؟هیچکدام
تک فرزندی یا چندفرزندی؟
هر دو رو دارم ولی ازشون راضی نیستمیعنی هیچ کدوم رو نداری؟
.
قلبا چندفرزندی ولی فعلا ترجیحا تکفرزندی
همبرگر یا لازانیا؟
ولی به نظرم در مقام مقایسه خواهرشوهر از جاری بهتره، چون در نهایت خواهر هیچوقت بد برادرش رو نمیخواد.هر دو رو دارم ولی ازشون راضی نیستم
همبرگر
غذای سنتی یا فست فود؟
متاسفانه تو هر چیزی استثنا وجود داره و به تور من خوردهولی به نظرم در مقام مقایسه خواهرشوهر از جاری بهتره، چون در نهایت خواهر هیچوقت بد برادرش رو نمیخواد.
.
سنتی
خانواده پرجمعیت بهتره یا کمجمعیت؟
من جاری ندارم و البته از خواهرشوهر هم شانس نیاوردممتاسفانه تو هر چیزی استثنا وجود داره و به تور من خورده
خواهر شوهر و جاری با اینکه از همدیگه خوششون نمیومد ولی علیه من متحد شدن. من سکوت کردم و خدا بعد از ۷ سال چیزی که دلم خواست رو سرشون اورد.
پرجمعیت
دریای شمال یا جنوب؟
باز خوبه تو اوضاعت بهتر از منهمن جاری ندارم و البته از خواهرشوهر هم شانس نیاوردم
هرچند برای من اگه خوب نیست، بد هم نیست، کاری به همدیگه نداریم
.
دریای جنوب
شمالیها خونگرمتر هستن یا جنوبیها؟
خواهرشوهر من کلا خاصه، حتی مادرشوهرم هم موقع تعریف از دامادش میگه من خودم میدونم دخترم اخلاقهای خاص داره و هر کسی نمیتونه تحملش کنه. ولی به هرحال خوبیهای خودش رو هم داره و واقعا هیچ وقت بد برادرش رو نخواسته.باز خوبه تو اوضاعت بهتر از منهمن رسماً برام نقشه میکشیدن و من هی جاخالی میدادم.
همه خوبن
دختر موطلایی یا پسر چشم رنگی؟
بازم باید ممنونش باشیمخواهرشوهر من کلا خاصه، حتی مادرشوهرم هم موقع تعریف از دامادش میگه من خودم میدونم دخترم اخلاقهای خاص داره و هر کسی نمیتونه تحملش کنه. ولی به هرحال خوبیهای خودش رو هم داره و واقعا هیچ وقت بد برادرش رو خواسته.
.
دختر موطلایی
چشم سبز یا آبی؟
شهاب حسینی از آقایوناتفاقا امشب داشتم به شوهرم همینو میگفتم که امروز حرفهایی که میزد یه جورابی فخرفروشی و خودنمایی بود ولی واقعا نبود، حق داشت هرچی میگفت، واقعا سبک زندگیش الان اون مدلیه،چه لزومی داره ادعای چیزی که نیست رو بکنه؟در زمان مناسب در موقعیت مناسب بود و بعدش از موقعیت خوب پیش اومده بهترین بهره رو برد.
کدوم بازیگر رو بیشتر دوست داری؟