یکی رو انتخاب کن

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
جفتش بده واقعا ولی پولدار خسیس حداقل میخوای غصه بخوری هم توی کاخ میشینی و غصه میخوری😁
خواهرشوهر یا جاری؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
هر دو رو دارم ولی ازشون راضی نیستم

همبرگر

غذای سنتی یا فست فود؟
ولی به نظرم در مقام مقایسه خواهرشوهر از جاری بهتره، چون در نهایت خواهر هیچ‌وقت بد برادرش رو نمیخواد.
.
سنتی
خانواده پرجمعیت بهتره یا کم‌جمعیت؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی به نظرم در مقام مقایسه خواهرشوهر از جاری بهتره، چون در نهایت خواهر هیچ‌وقت بد برادرش رو نمیخواد.
.
سنتی
خانواده پرجمعیت بهتره یا کم‌جمعیت؟
متاسفانه تو هر چیزی استثنا وجود داره و به تور من خورده
خواهر شوهر و جاری با اینکه از همدیگه خوششون نمیومد ولی علیه من متحد شدن. من سکوت کردم و خدا بعد از ۷ سال چیزی که دلم خواست رو سرشون اورد.
پرجمعیت

دریای شمال یا جنوب؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
متاسفانه تو هر چیزی استثنا وجود داره و به تور من خورده
خواهر شوهر و جاری با اینکه از همدیگه خوششون نمیومد ولی علیه من متحد شدن. من سکوت کردم و خدا بعد از ۷ سال چیزی که دلم خواست رو سرشون اورد.
پرجمعیت

دریای شمال یا جنوب؟
من جاری ندارم و البته از خواهرشوهر هم شانس نیاوردم😁
هرچند برای من اگه خوب نیست، بد هم نیست، کاری به همدیگه نداریم😁
.
دریای جنوب
شمالی‌ها خونگرم‌تر هستن یا جنوبی‌ها؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من جاری ندارم و البته از خواهرشوهر هم شانس نیاوردم😁
هرچند برای من اگه خوب نیست، بد هم نیست، کاری به همدیگه نداریم😁
.
دریای جنوب
شمالی‌ها خونگرم‌تر هستن یا جنوبی‌ها؟
باز خوبه تو اوضاعت بهتر از منه😁 من رسماً برام نقشه میکشیدن و من هی جاخالی میدادم.

همه خوبن

دختر موطلایی یا پسر چشم رنگی؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
باز خوبه تو اوضاعت بهتر از منه😁 من رسماً برام نقشه میکشیدن و من هی جاخالی میدادم.

همه خوبن

دختر موطلایی یا پسر چشم رنگی؟
خواهرشوهر من کلا خاصه، حتی مادرشوهرم هم موقع تعریف از دامادش میگه من خودم میدونم دخترم اخلاق‌های خاص داره و هر کسی نمیتونه تحملش کنه. ولی به هرحال خوبی‌های خودش رو هم داره و واقعا هیچ وقت بد برادرش رو نخواسته.
.
دختر موطلایی
چشم سبز یا آبی؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهرشوهر من کلا خاصه، حتی مادرشوهرم هم موقع تعریف از دامادش میگه من خودم میدونم دخترم اخلاق‌های خاص داره و هر کسی نمیتونه تحملش کنه. ولی به هرحال خوبی‌های خودش رو هم داره و واقعا هیچ وقت بد برادرش رو خواسته.
.
دختر موطلایی
چشم سبز یا آبی؟
بازم باید ممنونش باشیم

مال من با عابر تو خیابونم مشکل داره

چشم سبز

لباس رنگ شاد یا تیره؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
شاد و البته مشکی
مشکی برای من رنگ تیره به حساب نمیاد، رنگیه که بهم میاد و بین همه‌ی رنگ‌های تیره بیشتر دوستش دارم.
برنامه گلزار و امیرحسین قیاسی رو دیدی یا ندیدی؟

*mahdieh*

کاربر ممتاز
اتفاقا امشب داشتم به شوهرم همینو میگفتم که امروز حرفهایی که میزد یه جورابی فخرفروشی و خودنمایی بود ولی واقعا نبود، حق داشت هرچی میگفت، واقعا سبک زندگیش الان اون مدلیه،چه لزومی داره ادعای چیزی که نیست رو بکنه؟در زمان مناسب در موقعیت مناسب بود و بعدش از موقعیت خوب پیش اومده بهترین بهره رو برد.
کدوم بازیگر رو بیشتر دوست داری؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا امشب داشتم به شوهرم همینو میگفتم که امروز حرفهایی که میزد یه جورابی فخرفروشی و خودنمایی بود ولی واقعا نبود، حق داشت هرچی میگفت، واقعا سبک زندگیش الان اون مدلیه،چه لزومی داره ادعای چیزی که نیست رو بکنه؟در زمان مناسب در موقعیت مناسب بود و بعدش از موقعیت خوب پیش اومده بهترین بهره رو برد.
کدوم بازیگر رو بیشتر دوست داری؟
شهاب حسینی از آقایون

از خانوما هم ترانه علیدوستی

بین تمام فیلم و سریالایی که دیدی، دوس داشتی جای کدوم شخصیت باشی؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای گفتی،منم عاشقش بودم و هستم

چند سال پیش دانلودش کردم بدون سانسور و دیدم ماجرا کلی با چیزی که ما دیدیم فرق داره

همین سوال