داشتم با خودم فکر میکردم که در اوایل جنگ به دلایل مربوط به اون زمان به فرمان رهبر کبیر و فرزانه انقلاب نیروی مردمی تحت عنوان ارتش 20 میلیونی برای دفاع از این مرز و بوم تشکیل شد با نام بسیج.
این سوالا تو سرم داد و بی داد میکرد که :
چرا باید الان این نیروی شبه نظامی که قدرتش از نیروی انتظامی بیشتره و حتی توان برخورد با نیروی انتظامی رو داره باید وجود داشته باشه و همیشه مسلح باشه؟؟؟؟
مگه این مملکت نیروی برخورد برون مرزی ( ارتش ) و درون مرزی با نامهای متفاوت ( معروفترین،سپاه) نداره؟؟؟؟
بودجه فعالیت این نیرو از کجا تامین میشه ؟؟؟؟
اهداف حامیان این نیرو، چی می تونه باشه ؟؟؟؟
کجای قانون و چه زمانی این نیرو به رسمیت شناخته شده؟؟؟؟
وظیفه نیروی بسیج چیه ؟؟؟؟
من به همه بسیجیان واقی که در زمان نیاز از مردم بلند شده و فقط به جان و ناموس ملت و وطنشون ایران فکر کردند و عاشقانه به این مردم عزیز خدمت کردند احترام میگذارم.
ولی جواب این سوال ها رو هم می خوام
لطفا" بدون جبهه گیری و محکمه پسند.
این سوالا تو سرم داد و بی داد میکرد که :
چرا باید الان این نیروی شبه نظامی که قدرتش از نیروی انتظامی بیشتره و حتی توان برخورد با نیروی انتظامی رو داره باید وجود داشته باشه و همیشه مسلح باشه؟؟؟؟
مگه این مملکت نیروی برخورد برون مرزی ( ارتش ) و درون مرزی با نامهای متفاوت ( معروفترین،سپاه) نداره؟؟؟؟
بودجه فعالیت این نیرو از کجا تامین میشه ؟؟؟؟
اهداف حامیان این نیرو، چی می تونه باشه ؟؟؟؟
کجای قانون و چه زمانی این نیرو به رسمیت شناخته شده؟؟؟؟
وظیفه نیروی بسیج چیه ؟؟؟؟
من به همه بسیجیان واقی که در زمان نیاز از مردم بلند شده و فقط به جان و ناموس ملت و وطنشون ایران فکر کردند و عاشقانه به این مردم عزیز خدمت کردند احترام میگذارم.
ولی جواب این سوال ها رو هم می خوام
لطفا" بدون جبهه گیری و محکمه پسند.