ممنون.مبارک باشه
به پای هم پیربشین
سالگرد ازدواج شما چه روزیه؟
ممنون.مبارک باشه
به پای هم پیربشین
مبارکه عزیزم انشاالله سالهای سال کنار هم شاد و سلامت باشیداین روزها بیاین، هوا خیلی خنکه.
امروز سالگرد ازدواجمون بود، شام بیرون بودیم، توی محوطه نشستیم،رسما یخ زدیم از سرما![]()
مبارکه مهدیه جوناین روزها بیاین، هوا خیلی خنکه.
امروز سالگرد ازدواجمون بود، شام بیرون بودیم، توی محوطه نشستیم،رسما یخ زدیم از سرما![]()
فدات بشم ممنونممبارکه عزیزم انشاالله سالهای سال کنار هم شاد و سلامت باشید
اون هوای خنک حلاله![]()
ممنونم عزیزممبارکه مهدیه جون
برات عشق و آرامش در کنارِ عزیزانت آرزو می کنم![]()
حلالتون عزیزم اما ما خیلی گناه داریمفدات بشم ممنونم
.
حالا یه چیز دیگه بگم که دیگه خیلی دل بسوزونم
امشب نه تنها کولر روشن نیست، بلکه پنکه هم روشن نیست و تازه پنجرهها هم بسته ست و پتو روی تنمه![]()
الهی بگردم براتحلالتون عزیزم اما ما خیلی گناه داریم
قربون مهربونی هات عزیزمالهی بگردم برات
بهار جون اینجا تو به پای مهتاب جون و حسن جون سوختی، چون من میخواستم دل اونا رو بسوزونم دیگه یه گوشهی آتیش به تو هم گرفت، شرمنده تو رو خدا![]()
الهی، چه بدقربون مهربونی هات عزیزم
امسال خیلی گرما اذیتم کرده مخصوصا این چند شب که خیلی حالم بد شد .چند بار چشام سیاهی رفت خواستم بیفتم زمین
بیشتر کارها بر عهده آقایون بود .ما پشت صحنه کمک کردیمالهی، چه بد
پس یه چند روزی رو باید فقط بخوابی تا خستگیت در بره![]()
یاد رمانها افتادم که آقایون توی حیاط مشغول کار هستن و خانومها توی خونه و کلی دختر و پسرهای عاشقِ توی فامیل هم از این فرصت ها استفاده میکنند و با هم لاو میترکوننبیشتر کارها بر عهده آقایون بود .ما پشت صحنه کمک کردیم
اندازه یکسال سیب زمینی پوست کندیم![]()
اره دقیقا همینه .چه بخت هایی که تو این شب ها باز شد.یاد رمانها افتادم که آقایون توی حیاط مشغول کار هستن و خانومها توی خونه و کلی دختر و پسرهای عاشقِ توی فامیل هم از این فرصت ها استفاده میکنند و با هم لاو میترکونن![]()
پسرت که بختش مشخص شد، ایشالله این چند شب بخت دخترت هم نوشته شده باشهاره دقیقا همینه .چه بخت هایی که تو این شب ها باز شد.
دخترم هنوز زوده.پسرت که بختش مشخص شد، ایشالله این چند شب بخت دخترت هم نوشته شده باشه
یهو به خودت میای و میبینی یه دفعهای هم مادرشوهر شدی و هم مادرزن![]()
دخترت با اینکه زوده ولی به هرحال توی سن ازدواجه، یهویی میبینی که بختش میاد و با خودش میبرتشدخترم هنوز زوده.
مهدیه جون چقدر دلم میخواست نزدیک بودی میومدی کنارمون
عزیزمدخترت با اینکه زوده ولی به هرحال توی سن ازدواجه، یهویی میبینی که بختش میاد و با خودش میبرتش
باورت نمیشه که منم چقدر دلم میخواست همینطوری بود که تو گفتی، واقعا کاش نزدیک بودیم![]()
سلامسلام بچه ها
خوبین
میخام یه قرار با هم بزاریم ، هر کسی موافقه اعلام کنه
دوست دارم ما چند نفر باقیمانده در باشگاه ، در تاریخ اول اردیبهشت ۱۴۳۰ همگی به میدان آزادی تهران ، زیر برج آزادی بیایم و در اونجا باهم ملاقات کنیم
چه باشگاه تا اون زمان بود و چه نبود اینجا با هم قرار بزاریم که در تاریخ یاد شده همدیگه را ملاقات کنیم
حالا هر کسی موافقه دستش بالا
دانشکده فنی دانشگاه تهران یه رسمی داشت هر سال ورودی های سال های قدیم رو دعوت میکردن، بعد یه عالمه پیرمرد و پیرزن میومدنبرنامه های مهم و بلند مدت نیازه اما روزمره نه
اگه همه در اون روز بیان خیلی جالبه
مثل اون فیلم میشه که بچه های دبستان بعد از ۴۰ سال اومدن سر قرار
دانشگاه ما اگه دعوت کنه هیچکی نمیره فکر کنم، همون زمانش هم با هم خوب نبودیمدانشکده فنی دانشگاه تهران یه رسمی داشت هر سال ورودی های سال های قدیم رو دعوت میکردن، بعد یه عالمه پیرمرد و پیرزن میومدن
یه جور باحالی بود، فکر کن همکلاسی های قدیمیتو بعد سالیان زیاد ببینی
خواستگارداشتی تو دانشگاه؟دانشگاه ما اگه دعوت کنه هیچکی نمیره فکر کنم، همون زمانش هم با هم خوب نبودیم
البته یکی بود که اون ممکنه بیاد، یادش افتادم دلم سوخت براش دوباره
شوهرم اگه بدونه در موردش حرف زدم، روش حساسه، حرص میخوره![]()
آره دوتاخواستگارداشتی تو دانشگاه؟
مسیرش نزدیکتر بودواجب شد شوهرتو ببینم که چی داشته که باسرجواب دادی![]()
جلوی مسافتهای خیلی زیاد بله راهی نیست ولی بازم دوره، همینقدر که نتونی هر وقت دلت خواست رفت و آمد کنی، یعنی خیلیهگرگان بابل که دور نیست
دور ندیدی پس
چشششششممممم، خودم تا حالا نمیدونستمصبح پنجشبه راه بیفت
عصرجمعه برگرد
کاری نداره که
اتفاقا شوهرم یکی از آرزوهاش اینه که راننده شخصی داشته باشهحالا هی مسخره کن
میخواین منو به عنوان راننده استخدام کنین ببرم بیارمتون![]()