یه شعر فقط برای ..................!!!!!!!!!!

sara-afshar777

عضو جدید
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بار مرا ، کار مرا ، وحشت و آزار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]جار تویی ، یار تویی ، عشق جگر خوار مرا!
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بود تویی ، سود تویی ، فاتح و محمود! تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]سوت منم ، دود منم ، مصرف سیگار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]حرف تویی ، راست تویی ، نفی هولوکاست تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گوش منم ، ماست منم ، گیجی افکار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]شوق تویی ، خنده تویی ، ناجی آینده تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]طوق منم ، بنده منم! ، ریزش آوار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]توپ تویی ، چاق تویی ، صاحب قنداق تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]عاق منم ، قاق منم ، خیسی شلوار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]هسته تویی ، بسته تویی! ، نخبه و وارسته تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]زار منم ، خسته منم ، حالت بیمار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]جیک تویی ، پوک تویی ، عین لاکی لوک تویی!
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گریه منم ، سوک منم ، وضع اسف بار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]لانه تویی ، دانه تویی ، خاتم یارانه تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]غوز منم ، سوز منم ، قحطی بازار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]نور تویی ، زور تویی ،آمر دستور تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گور منم ، مور منم ، روزی کفتار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خویش تویی ، ریش تویی ، باعث تشویش تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ترس منم ، ...یش منم ، لرزش بسیار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]لاف تویی ، گاف تویی ، دشمن انصاف تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]آف منم! ، صاف منم! ،‌ مرد گرفتار مرا
پایه تویی دایه تویی صاحب سرمایه تویی
ضایع منم! سایه منم، بیش میازار مرا!
[/FONT]

mehrshad53

اخراجی موقت
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]جار تویی ، یار تویی ، عشق جگر خوار مرا!
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بود تویی ، سود تویی ، فاتح و محمود! تویی
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]حرف تویی ، راست تویی ، نفی هولوکاست تویی
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]شوق تویی ، خنده تویی ، ناجی آینده تویی
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]توپ تویی ، چاق تویی ، صاحب قنداق تویی
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]هسته تویی ، بسته تویی! ، نخبه و وارسته تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]زار منم ، خسته منم ، حالت بیمار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]جیک تویی ، پوک تویی ، عین لاکی لوک تویی!
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گریه منم ، سوک منم ، وضع اسف بار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]لانه تویی ، دانه تویی ، خاتم یارانه تویی
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خویش تویی ، ریش تویی ، باعث تشویش تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ترس منم ، ...یش منم ، لرزش بسیار مرا
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]لاف تویی ، گاف تویی ، دشمن انصاف تویی
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]آف منم! ، صاف منم! ،‌ مرد گرفتار مرا
[/FONT]

موتورم تنظیم نیست،مصرف تشکرم بالاست،تموم کردم توی راه موندم....
قشنگ بود ،از کی بود؟

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بار مرا ، کار مرا ، وحشت و آزار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]جار تویی ، یار تویی ، عشق جگر خوار مرا![/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]بود تویی ، سود تویی ، فاتح و محمود! تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]سوت منم ، دود منم ، مصرف سیگار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]حرف تویی ، راست تویی ، نفی هولوکاست تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گوش منم ، ماست منم ، گیجی افکار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]شوق تویی ، خنده تویی ، ناجی آینده تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]طوق منم ، بنده منم! ، ریزش آوار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]توپ تویی ، چاق تویی ، صاحب قنداق تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]عاق منم ، قاق منم ، خیسی شلوار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]هسته تویی ، بسته تویی! ، نخبه و وارسته تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]زار منم ، خسته منم ، حالت بیمار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]جیک تویی ، پوک تویی ، عین لاکی لوک تویی![/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گریه منم ، سوک منم ، وضع اسف بار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]لانه تویی ، دانه تویی ، خاتم یارانه تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]غوز منم ، سوز منم ، قحطی بازار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]نور تویی ، زور تویی ،آمر دستور تویی [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]گور منم ، مور منم ، روزی کفتار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]خویش تویی ، ریش تویی ، باعث تشویش تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ترس منم ، ...یش منم ، لرزش بسیار مرا[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]لاف تویی ، گاف تویی ، دشمن انصاف تویی[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]آف منم! ، صاف منم! ،‌ مرد گرفتار مرا[/FONT]

:w15::w15::w15::w15:
خیلیییییییییییییی توپ بود سارا جوون:w15::w25:
مرسی:w30::love:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
این شعر چقد به گوشم اشناس به گمونم تو تولدی عروسی بله برونی جاهاز برونی و شایدم تو تظاهراتی شنیدم.
مرسی خیلی ممنون عالی بید!!!

sara-afshar777

عضو جدید
این شعر چقد به گوشم اشناس به گمونم تو تولدی عروسی بله برونی جاهاز برونی و شایدم تو تظاهراتی شنیدم.
مرسی خیلی ممنون عالی بید!!!
:surprised::surprised::surprised:

زودی به خودتون مصادره نکنید این شعر فقط مال ...............جونتون هست غیر اون کسی لایق این همه وصف و حال نیست ;)

eshagh_kh

عضو جدید
خانم سارا , این اشعار رو ننویس , خانم سارا این ها حرف شما نیست , یعنی شما فکر میکنین مشکل جوانهای ما چند تا بیت شعره ه ه ه ه ؟
من به شما علاقه مندم , شما الان این حرفها رو میزنین من احساس شما رو درک میکنم , نکنین این کارهارو ....
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]زار منم ، خسته منم ، حالت بیمار مرا
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

sara-afshar777

عضو جدید
خانم سارا , این اشعار رو ننویس , خانم سارا این ها حرف شما نیست , یعنی شما فکر میکنین مشکل جوانهای ما چند تا بیت شعره ه ه ه ه ؟
من به شما علاقه مندم , شما الان این حرفها رو میزنین من احساس شما رو درک میکنم , نکنین این کارهارو ....

آقای موسوی بگم؟ ....... بگم ؟:surprised:
آقای موسوی من به شما علاقمندم ~ شما الان این حرفها رو میزنین من احساس شما رو درک میکنم......................http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon10.gif

sara-afshar777

عضو جدید
مرسی
خیلی جالب بید;)
ساری ،تشکرام ته کشیده:gol::gol::gol:

قابلی نداشت عزیزم:gol:
وااااااااااااااااای الهی موش بخورت http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
آخخخخخخخخخخخخخخخخ جون دل .................... من :D
چقد من اون آواتارت رو دوس دارم میمیرم براش :smile:

eshagh_kh

عضو جدید
خانم سارا نگین
آقای موسوی بگم؟ ....... بگم ؟:surprised:
آقای موسوی من به شما علاقمندم ~ شما الان این حرفها رو میزنین من احساس شما رو درک میکنم......................http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon10.gif
آخه شما همچنان حرف های مشکوک میزنین !!!
اخطار میخواین !؟

eshagh_kh

عضو جدید
:w09:چه اشتباهی !!!
من از شما , از همه اعضای باشگاه , از مدیران باشگاه , از همه معذرت می خواهم
العفو
زرشک
شما چرا حرف دهن آدم میزارید:surprised: بابا من دارم در مورد سبزی فروش محلمون حرف میزنم
آی نمی دونید چه سبزی هایی... سبزی هایی ....چقدر هم سبزند :biggrin:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوسفند منم! سرگردان منم! چوپان ما تویی...!