یه سوال! چنا همه ی دخترا,حتی زشت ترینشون هم فک میکنن خوشگلن؟؟؟

mahastii

عضو جدید
چون قیافشون رو با امثال شما مقایسه می کنن
مطمئنم نتیجه ای که گرفتن غلط نبوده:biggrin: :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::D:D:biggrin::biggrin::biggrin:;);):biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

NGH

عضو جدید
برای اینکه خوش گلن و گل خوبی دارن.
اولا" اینکه همه خانوما فکر می کنن زیبان حرف درستی نیست چون اگه بود اینهمه آمار جراحی بینی، گونه، فک و تاتو ابرو و کاشت مژه و ... نداشتیم . همین جا اینم عرض کنم که آمار جراحی بینی آقایون بیش از خانوماست. پس نتیجه اینکه زیبایی رو چه آقایون و چه خانوما می پسندند و این برمی گرده به خلقت اونها چون آفریننده زیبا و زیبا بین بوده و هست . نکته دوم اینکه اکثر خانوما اگه فکر می کنن زیبان باز اینم بر می گرده به خلقتشون چون زن درون رو می بینه و مرد برون رو، زن اهل ناز و مرد اهل نیاز، زن با گوش عاشق میشه و مرد با چشم و ... ، پس نتیجه اینکه هر زنی درون خودش زیبایی خودش رو می شناسه و معیارش رو اون قلمداد میکنه پس فکر میکنه خودش زیباست .یه چیزه دیگه اینه که خوشگل = خوش+ گل، یعنی کسی که گل خوب و خوشی داره. حالا جواب بدین مگه شما خوشگل نیستین؟ تو قرآن هم داریم که اشاره کرد که خودآرائی جزء فطرت زن هست. به نظر من هرچه زن ظریف و زنانگی بیشتری داشته باشه خودآرائی بیشتری داره(خودآرائی منظورم هفت قلم آرایش و صورت رو مثل بوم نقاشی کردن نیست) منظورم آراستگی درون و بیرون هست و از نظر من یک زن همیشه باید درون آروم و بانمک داشته باشه و ظاهر مرتب و منظم.;)

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اعتماد به نفسه دیگه!

Atfilt

عضو جدید
کاش کمی کمتر در زیبایی ظاهریی غرق میشدیم

کاش کمی کمتر در زیبایی ظاهریی غرق میشدیم

همه هر روز به دنبال زیبایی ظاهریی و زیبا تر کردن بدن فانی مون هستیم
ولی خبر نداربم که پشت ظاهر زیباومون چه هیولایی خودشو مخفی کرده
همین الان که داری این پست رو میخونی یک دقیقه به کار های 24 ساعت گذشتت فکر کن و اگه احساس شرمندگی یا پشیموی کردی امید داشته باش که آدم خوبی هستی و میتونی دوباره لطافت روحت رو یه دست بیاری

در پناه حق​