یه سوال واسه بچه باهوشا

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض سلام به تو دوست عزیز:D
یه روزی 3 تا دانشجو بد بخت مث خودم میرن یه یخچال بخرن. از قضا صاب مغازه نبوده و شاگردش بوده که خیلی قالتاق بوده یخچالو میفروشه 30هزار تومن دانشجوها نفری 10هزار تومن دنگ میزارن وخوشحال با یخچال میرن خونه. صاب مغازه میادو به شاگردش ایراد میگیره میگه 5 هزار تومن زیاد گرفتی ببر پس بده. شاگرده 2هزار تومن میذاره جیبش 3هزار تومنو بین اون 3نفر تقسیم میکنه.خوب حالا اون 3نفر نفری هزار بهشون برگشته و در نتیجه نفری 9 هزار تومن دنگ گذاشتن و 2هزار تومن هم که جیب شاگرده پس 3 ضرب در 9 مساوی 27 و به اضافه 2 مساوی 29 خوب حالا هزار تومن دیگش کو؟!؟!؟!؟!:redface:

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
3*9=27
نفري 9 هزرتومن دادن بابت يخچال به 27 هزار تومن
و جمعا" 2 هزار تومن هم دادن به شاگرده يا شاگرده برا خودش ورداشته
كه اگه 2 هزار تومنو از 27 هزار تومن كم كني ميشه همون 25 هزار تومن قيمتي كه صاب مغازه گفته
يا به صورت واضح تر
اين 3 نفر جمعا"25 هزار تومن بابت يجچال و 2 هزار تومن هم به شاگرده دادن كه ميشه 27 هزار تومن كه در مجموع نفري 9 هزار تومن دادن هر كدومشون
به همين سادگي

Sarp

مدیر بازنشسته
بسایر بسیار تکراری

و همچین این یه معما نیست
یه سفسطه ریاضیه !

tamizi

عضو جدید
جواب

جواب

سلام به همگی
من یادم این مسله رو تو ابتدایی یا راهنمایی واسمون مطرح کردن که اونوقتم گیج شدیم
اگه اونطوری که تا حالا حل شده حل کنیم دقیقا هزار تومان زیاد میاد
یادم نیست ولی مطمئن هستم که اگه طرز جنع و تفریق ها رو جابجا کنیم همون عدد 30 میرسیم
حالا سعی میکنم جوابشو پیدا کنم

ولی در کل مسئله جالبیه

tatoo

عضو جدید
3*9=27
كه اگه 2 هزار تومنو از 27 هزار تومن كم كني ميشه همون 25 هزار تومن قيمتي كه صاب مغازه گفته
يا به صورت واضح تر
اين 3 نفر جمعا"25 هزار تومن بابت يجچال و 2 هزار تومن هم به شاگرده دادن كه ميشه 27 هزار تومن كه در مجموع نفري 9 هزار تومن دادن هر كدومشون
به همين سادگي
جواب کامل همینه.;)
ممنون...:gol:

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
3*9=27
يا به صورت واضح تر
به همين سادگي

درسته جواب کامل همینه ممنون از همگی بچه ها فقط میخاستم دور همی یه حرکتی بزنیم ببینیم کی ریاضیاتش خوبه
حالا اگه به بعضیا بر خورد و تکراری بود من معذرت میخام ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون.

بالا