شماادعاکردی همش تو آیه های قران گفته مردها شما اون آیه ها رو بیار که بهت بگیم اشتباهت کجایهلطفا جواب بنده را بدین!
ناراحتی که نداره!
آیه ای هست؟
شماادعاکردی همش تو آیه های قران گفته مردها شما اون آیه ها رو بیار که بهت بگیم اشتباهت کجایهلطفا جواب بنده را بدین!
ناراحتی که نداره!
آیه ای هست؟
=============================
در خیلی از آیه های قران و حتی بعضی از سوره ها به طور کامل،مخاطب فقط مردان هستند.
در بقیه آیات هم مخاطب جمع هست.
آیا آیه ای وجود داره که مخاطب اون فقط زنها باشن؟!
فقط سوال کردم چون حس کردم قران با توجه به سواد نداشتن زنها نازل شده!!!!
شما که افاضت فرمودید سوره نساء رو مطالعه فرمودیدن؟
فک کنم یا عربی بلد نیستید یا قران نخوندید
بله در جایی از قران میخوانیم که گفته ای پیامبر به زنها جماعت نسیان بگو که چشمان خودشونو درویش کنند ........زیبایی خودشونو ابزار قرار ندهند ......گریبان خود را لخت نکنندو خیلی مثالای دیگه ......هرکی قران بخونه حتما از این نوع آیات میبینه .......=============================
در خیلی از آیه های قران و حتی بعضی از سوره ها به طور کامل،مخاطب فقط مردان هستند.
پسر جان در همان سوره که شما با ادبیات خودتون ترجمه اش کردین اول به مردها توصیه می کند که پاکدامنی را پیشه کنندبله در جایی از قران میخوانیم که گفته ای پیامبر به زنها جماعت نسیان بگو که چشمان خودشونو درویش کنند ........زیبایی خودشونو ابزار قرار ندهند ......گریبان خود را لخت نکنندو خیلی مثالای دیگه ......هرکی قران بخونه حتما از این نوع آیات میبینه .......
عزیز .....اگر لازم بود خودم میگفتم .....تو اون سوره خیلی حرفا زده شده .....میخوای از زکات هم صحبت کنیم؟.....بحثو گسترش نده .....اونجایی که لازم بود گفتم ......تو نمیتونی بگی من قرانو چه جوری تفسیر کنم ....اینه میخوای بخون نمیخوای نخونپسر جان در همان سوره که شما با ادبیات خودتون ترجمه اش کردین اول به مردها توصیه می کند که پاکدامنی را پیشه کنند
من نگفتم تفسیر کردیش گفتم ترجمه کردی با ادبیات خودتعزیز .....اگر لازم بود خودم میگفتم .....تو اون سوره خیلی حرفا زده شده .....میخوای از زکات هم صحبت کنیم؟.....بحثو گسترش نده .....اونجایی که لازم بود گفتم ......تو نمیتونی بگی من قرانو چه جوری تفسیر کنم ....اینه میخوای بخون نمیخوای نخون
قران برای من نازل شده عزیز نه برای مفسران ........عقل من اونقدر بوده که نازل شده .....چرا شماها فک میکنید حتما باید واسطه ای باشه .......اسمشو هرچی بذاری بذار ...من به مفسران و این چیزا عقیده ای ندارم ....هیچ کس رو هم نمذارم بین منو خدام قرار بگیره ......من نگفتم تفسیر کردیش گفتم ترجمه کردی با ادبیات خودت
تو چون علم تفسیر نداری حق تفسیر کردن قرآن رو هم نداری
ببین بازم کم اوردیاکدوم دستوراتش؟
اونی که گفته کفار را بکشید و ناموس و مالشون را بردارید؟
یا اونی گفته زناتون را بزنید؟
کدومشون؟
اصلا اونی که سنی ها میگن یا اونی که شیعیان میگن یا اونی که یهودییا میگن یا.....؟
بنده اگه به خدایی اعتقاد پیدا کنم،اون خدا نمیتونه بعضی از ایات را گفته باشه و اصلا انتظار ندارم که با چنین چیزی بخواد بشر را هدایت کنه!!!!!!
ببین بازم کم اوردیا
تو چه سوالی کردی و دوستان همه جوابتو هم دادن(چرا؟چون تاپیکت تو گفتگوی ازاد نموند که یکه تازی کنی.اینجا بچه حزبل کم نیست)حالا دوستان جواب دادن اما شما بازم داری بحثو گسترش میدی تو چیزای دیگه.سوال خودتو بچسب دوست خوب.فرافکنی خوب نیست.جواب دوستانی مثل متل گیر رو بده.من رو که بی خیال شدی!!!
دوست من کجای قرآن اومده که زنانتان را کتک بزنید؟یا کدام پیامبر همچین حرفی را زده؟وقتی کتاب خدا را نخوندی و ازش علمی نداری چرا باهاش جدل می کنی؟واسه من یه حدیث از منبع معتبر بیار یا یه آیه از قرآن را بیار که در اون نشان از بی حرمتی به زن باشه؟
زمانی که بتونی باور کنی که خدایی هست و کتاب خدا یه معجزه هست اون وقت فرق بین شیعه و سنی و یهودی و... را خودت می تونی بفهمی و انتخاب کنی که از کدوم قشر باشی.از نظر من تمام ادیان محترم هست اما ترجیح می دم کامل ترین دین را انتخاب کنم.هر چند که همه ی ادیان کنونی با آمدن پیامبران مختلف همگی1هدف را دارن و همه ی ادیا1کی هستن و اونم اسلام هست و متاسفانه دیگر ادیان به جز اسلام در طول تاریخ دچار تحریف شدن و اینجاست که آدمی باید با عقل و مطالعه درست را از غلط تشخیص بده.اومدن پیامبران متعدد به خاطر پایین بودن سطح فرهنگ مردم همان زمان ها بوده و هر جامعه در اون زمان شرایط خاص خودش را داشته وگرنه همه ی انبیا 1هدف دارن که هدایت مردم هست.
در باره رازو رمز قرآن گفتین.کتاب قرآن معجزه هست پس اونو سر سری نگاه نکنین خیلی از مباحث اسلام که 1400سال پیش گفته شده تازه در این عصر داره کشف می شه.درباره کشتن کفار هم باید بگم که 1شخص قاتل به نام "x" که جنایات سنگینی مرتکب شده 1بار کشته شدن این شخص می تونه مجازات عادلانه ای باشه؟یا باید جهان دیگری باشه؟ و هیچ جای قرآن گفته نشده که به ناموس مردم تجاوز بشه.
میبینم که احساس حق آب و گل میکنی اینجا!!!
میدونی شما فرضت براینه که عقایدت اصلا جای شک نداره،خب حق هم داری شاید!!!
ولی طرف صحبت من ادمایی هستند که میتونن یکم شک کنن!
اینم باحاله بخونین!
هيچ فرد باايمانى مجاز نيست كه مؤمنى را به قتل برساند، مگر اينكه اين كار از روى خطا و اشتباه از او سر زند; (و در عين حال،) كسى كه مؤمنى را از روى خطا به قتل رساند، بايد يك برده مؤمن را آزاد كند و خونبهايى به كسان او بپردازد; مگر اينكه آنها خونبها را ببخشند. و اگر مقتول، از گروهى باشد كه دشمنان شما هستند (و كافرند)، ولى مقتول باايمان بوده، (تنها) بايد يك برده مؤمن را آزاد كند (و پرداختن خونبها لازم نيست). و اگر از جمعيتى باشد كه ميان شما و آنها پيمانى برقرار است، بايد خونبهاى او را به كسان او بپردازد، و يك برده مؤمن (نيز) آزاد كند. و آن كس كه دسترسى (به آزاد كردن برده) ندارد، دو ماه پى در پى روزه مىگيرد. اين، (يك نوع تخفيف، و) توبه الهى است. و خداوند، دانا و حكيم است. (نسا92)
البته که شما دنبال ادمهایی هستی که شک کنن.توش بحثی نیست!!!
اما این شبهه های شما حداقل برای من سالها قبل که دنبال حقیقت بودم و همه این سوالها رو میکردم برطرف شده و معلومه جای شکی نیست.
خب اول تاپیکت چی بود الان که یه شبهه دبگه وارد کردی؟؟؟همون اولی رو بچسب و فرافکنی نکن.برا این موارد هم یه تاپیک دیگه بزن دوستان در خدمتن
حتما قراره سر این بحث بشه و همه یادشون بره اول چه شبهه ای وارد کردی!
اینم برای تنبیه زنان که فرمودین نیست!
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند (از نظر نظام اجتماع) براى بعضى نسبت به بعضى ديگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان (در مورد زنان) مىكنند. و زنان صالح، زنانى هستند كه متواضعند، و در غياب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقى كه خدا براى آنان قرار داده، حفظ مىكنند. و (اما) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دورى نماييد! و (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايفشان نبود،) آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.) (نسا34)
به نام خدا
1- آيه 3 سوره نساء : اگر بترسيد كه مبادا دربارهُ يتيمان مراعات عدل و داد نكنيد پس آن كس از زنان را به نكاح خود درآوريد كه شما را نيكو و مناسب با عدالت باشد. دو يا سه يا چهار(نه بیشتر) و اگر بترسيد كه چون زنان متعدد بگيريد راه عدالت را نپيموده با انها ستم كنيد پس تنها يك زن اختيار كنيد و چنانچه كنيزي داريد به آن اكتفا كنيد.
2- در آيه 11 : حكم شما در حق فرزندان شما اين است كه پسران دو برابر دختران ارث برندو...
3- آيه15 :زناني كه عمل ناشايست كنند 4 مسلمان را بر آنها بخواهيد. چنانچه شهادت دادند, در اين صورت آنها را در خانه نگه داريد تا زمان مرگشان فرا رسد. يا خدا براي آنها راهي پديدار گرداند و در آيه بعد گفته شده هر كس از مسلمانان عمل ناشايسته مرتكب شوند چه زن و چه مرد آنها را بيازاريد. چنانچه توبه كردند ديگر متعرض آنها نشويد. كه خدا توبهُ خلق مي پزيرد و نسبت به آنها مهربان است.
4- آيه34 : مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتریهایی که خداوند (از نظر نظام اجتماع) برای بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهایی که از اموالشان (در مورد زنان) میکنند. و زنان صالح، زنانی هستند که متواضعند، و در غیاب (همسر خود،)اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقی که خدا برای آنان قرار داده، حفظ میکنند. و (امّا) آن دسته از زنان را که از سرکشی و مخالفتشان بیم دارید، پند و اندرز دهید! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دوری نمایید! و (اگر هیچ راهی جز شدت عمل، برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود،) آنها را تنبیه کنید! و اگر از شما پیروی کردند، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید! (بدانید) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترین قدرتهاست.
سلام به نظر من نبايد بااين ديد به موضوع نگاه كرد كه قران فقط براي مردان است و چون از زنان دراون حرفي به اون صورت نشده( كه بعيد مي دونم )پس احكامش مربوط به زنها نيست و فقط بايد مردان به اون عمل كنندمن گفتم مخاطبش زنان باشن و نه اینکه در مورد زن باشه،خیلی فرق میکنه.
توی سوره نسا گفته زن باید اینکار را بکنه و اونکار و یا با زنان اینکار را بکنید اگ ان کار را کردند ولی ایا جایی گفته که ای زنان شما مثلا فلان حق را دارید یا ای زنان فلان کار را بکنید؟!!!!
دوست من مشکل شما اینه که نمی آین دلیل این همه ابهامتون را ریشه یابی کنین.شک و تردید در وجود خدا و عدالت خدا صحیح نیست.شما اول درباره این بحث کنین که آیا خدایی هست؟(که یقین دارم هست و امیدوارم شما هم به یقین برسین که خدایی وجود داره که توانمند و عادل هست).میبینم که احساس حق آب و گل میکنی اینجا!!!
میدونی شما فرضت براینه که عقایدت اصلا جای شک نداره،خب حق هم داری شاید!!!
ولی طرف صحبت من ادمایی هستند که میتونن یکم شک کنن!
اینم باحاله بخونین!
هيچ فرد باايمانى مجاز نيست كه مؤمنى را به قتل برساند، مگر اينكه اين كار از روى خطا و اشتباه از او سر زند; (و در عين حال،) كسى كه مؤمنى را از روى خطا به قتل رساند، بايد يك برده مؤمن را آزاد كند و خونبهايى به كسان او بپردازد; مگر اينكه آنها خونبها را ببخشند. و اگر مقتول، از گروهى باشد كه دشمنان شما هستند (و كافرند)، ولى مقتول باايمان بوده، (تنها) بايد يك برده مؤمن را آزاد كند (و پرداختن خونبها لازم نيست). و اگر از جمعيتى باشد كه ميان شما و آنها پيمانى برقرار است، بايد خونبهاى او را به كسان او بپردازد، و يك برده مؤمن (نيز) آزاد كند. و آن كس كه دسترسى (به آزاد كردن برده) ندارد، دو ماه پى در پى روزه مىگيرد. اين، (يك نوع تخفيف، و) توبه الهى است. و خداوند، دانا و حكيم است. (نسا92)
مردان به خاطر قدرت بدنی و روحیه متفاوتی که نسبت به خانم ها دارن سرپرست و نگهبان زنان به شمار می آیند.اینم برای تنبیه زنان که فرمودین نیست!
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند (از نظر نظام اجتماع) براى بعضى نسبت به بعضى ديگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان (در مورد زنان) مىكنند. و زنان صالح، زنانى هستند كه متواضعند، و در غياب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقى كه خدا براى آنان قرار داده، حفظ مىكنند. و (اما) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دورى نماييد! و (اگر هيچ راهى جز شدت عمل، براى وادار كردن آنها به انجام وظايفشان نبود،) آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.) (نسا34)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
4راهکار قرآنی برای رسیدن به آرزوها !! | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
M | راز و رمز های قرآنی | تالار اسلام و قرآن | 1 | |
![]() |
شیطان در تعابیر قرآنی | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
![]() |
طلا باران بدن با طلاهای ناب قرآنی | تالار اسلام و قرآن | 64 |