دو نفر كه با طناب مشترك از كوه بالا ميرن
اگه يكي طناب رو ببره هر دو مي افتن
عشق همون طنابست، تعادله![]()
خب تو فک کن سه نفر از کوه بالا برن! یه کوهنورد قهار ( مرد ) + دوتا کوهنور مبتدی ( همسران محترمه ! )
خيلي سطحي نگاه كرديد به نوشتم
من هم مستقيم جواب ميدم
اين كه بخواد شريك دومي رو وارد زندگي كنه يعني خواسته ي خودش رو بر همسرش ارجح دونسته
و اين يعني خودخواهي
وقتي كسي عشق نورزه ، متقابلا عشقي دريافت نميكنه
شما فرض کن طرف اینقد جذاب باشه که حتی بدون عشق ورزیدن عشق دریافت کنه. کلا سوالم اینه آیا زنی حاضر هست با شوهری عیال وار زندگی کند صرفا بخاطر علاقه نه نیازهای مادی.
خوب چرا این کارو کنه واسه هوس؟سلام
میخواستم از خانومهایی که ادعای عشق و عاشقیشون میشه بپرسم حاضرن عشقشون یعنی شوهرشون یه زنه دیگه بگیره؟!
خب تو فک کن سه نفر از کوه بالا برن! یه کوهنورد قهار ( مرد ) + دوتا کوهنور مبتدی ( همسران محترمه ! )
میذاری؟هادي جون من تو اشتباه اومديم بريم
سلام
میخواستم از خانومهایی که ادعای عشق و عاشقیشون میشه بپرسم حاضرن عشقشون یعنی شوهرشون یه زنه دیگه بگیره؟!

واسه خانوما جناب به کار نمیبرن هنوز نمیدونی؟جناب eye to eye طرز فکر نویسنده عصبانیت نمیکنه ولی واسه خنده من 4 تامیذاری؟
![]()
سلام
خوب این سوال چه ربطی داشت به ادعای عاشقی؟؟؟؟
اگه منظورت اینه که زنه اینقدر عاشق باشه که به خاطر خوشحال شدن شوهرش همچین اجازه ای بده ، یا به خاطر عشقش با همچین مردی بمونه ،
خوب در جوابت منم یه سوال میپرسم :
آقایونی که خیلی ادعای عاشقی میکنن آیا حاضرن به زنشون اجازه بدن با یه مرد دیگه رابطه داشته باشه؟؟؟ یا میتونن با همچین زنی زندگی کنن؟؟؟
اگه جواب این سوال من مثبته پس میتونی از خانوما انتظار داشته باشی به سوالت جواب مثبت بدن اگه جواب سوال من منفیه پس از خانوم ها هم انتظار جواب منفی داشته باش
به همین راحتی
واسه خانوما جناب به کار نمیبرن هنوز نمیدونی؟
سلام
عرضم خدمتت که مردها مثله یه جوی آب هستند که خالص و پاک جاری هستند و هرکس بخواد میتونه ازشون آب برداره اینه که اسلام عزیز گفته هر چندتا زنه عقدی و صیغه دلت خواست بگیر مردجان! :ی
اما زنها همچون کوزه ای از عسل میمونن که خیلی شیرین هستند و گرانبها تر از آب اما محدود یعنی امکان تقسیمشون نیست شاید واسه خود شوهره هم کم بیاد چه برسه بخوای قسمتش کنی, اینه که کلا شما سوال شما از پایه غلط اندر غلط است.
چه سوال بیخودی از دخترا بود
بچه کوچولو این بساط ضد زنت رو جمع کن اینجا
از این حرفای بیخودی خیلی اینجا زده شده . تکراری بیدی
خب مثله اینکه کم اوردین
پس در تاپیک به این نتیجه میرسیم که هیچ زنی در واقع عاشق شخص مرد نمی شود بلکه عاشق شرایط مردان میشوند در حالی که مردان همواره وقتی عاشق شوند عاشق خود شخص زن میشوند و نه شرایط او.
چرا اسمه اینو می زارین حسادت ولی اگه یه مرد خانمشو با یه نفر دیگه ببینه اسمش می شه غیرت؟؟؟در صورتی که شوهر از زن اولش سیر شده باشه........
شایدم عقیده ی من درست نباشه اما دخترا خیلی حسودن حتی نسبت به دوست پسراشون چه برسه به اینکه طرف شوهرش باشه...
من اگه یه روزی یه همچین بلایی سرم بیاد نمی تونم طاقت بیارم یا خودمو میکشم یا زن دومیه رو.....!
به شدت تایید می شود...این تاپیکا خیلی حال بهم زن شدن بسه دیگه بابا

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
دلایل مردان برای عشقی که به زنها ابراز میکنند چیست؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
|
|
توصیه هایی برای کسانی که شکست عشقی خوردند | گفتگوی آزاد | 1 | |
|
|
داستان عشقی خیلی قشنگ | گفتگوی آزاد | 29 | |