اگه مهندسی کامپیوتر می خوندی هیچ وقت این سوالا ذهنتو مشغول نمی کردهر سال روز تولدمون، یکسال به عمرمون اضافه میشه یا یکی ازش کم میشه؟
Basic = 100 year
هر سال روز تولدمون، یکسال به عمرمون اضافه میشه یا یکی ازش کم میشه؟
Basic = 100 year
قربون آی کیوت بشم من ببینم مدرکتا گرفتی؟؟؟چون درصد هوش ما مهندسان خیلی بالاست به اینجور سوالها جواب نمیدیم![]()
نمیدونم کم میشه یا زیاد میشه ولی هر چی میشه آخرش مرگ
خدا همه ما را بیامورزد
سوال جالبی بود.هر سال روز تولدمون، یکسال به عمرمون اضافه میشه یا یکی ازش کم میشه؟
Basic = 100 year
خیلی خوب گفتی!از یکی که ریش بلندی داشته می پرسن تو وقتی می خوابی پتو رو میندازی رو ریشت یا زیر اون؟
طرف کلی فکر می کنه میگه تاحالا بهش فکر نکرده بودم گاهی مینداختم روش گاهی هم زیرش.
هفته بعد طرف رو می بینه میگه خدا بگم چیکارت کنه که از وقتی این رو گفتی موقع خواب ساعتی به این فکرم که الان روی ریشم هست باید زیر باشه بهتره، بعد دوباره و چند باره همین فکر رو می کنم.![]()
قرببونت برم ههمه مون جای آخرمون مشخصه تازه باید خوشحال هم بشی که از این دنیای پر از دروغ و ریا خلاص میشی!!!نگو دلم گرفت بیخیال سال و ماه اکنون عشق است![]()
قرببونت برم ههمه مون جای آخرمون مشخصه تازه باید خوشحال هم بشی که از این دنیای پر از دروغ و ریا خلاص میشی!!!
البته منم به نظرت احترام میذارم ! ایشالا که همیشه زنده باشی![]()
ظریفی به جوانی گفت چند سال داری؟
جوان گفت 20 سال دارم.
ظریف گفت نگو 20 سال دارم بگو 20 سال دیگر ندارم.
من اينو حل كردم ................... سه صوت
این سوال اگه درست گفته باشم از دسته سوالات منطق تو هوش مصنوعی هست که در زیردسته مبحث reasoning قرار داره . باید تک تک جمله ها رو به شکل گزاره ی منطقی نوشت و اونها رو به فرم کلاز (Cluse) یا (CNF) درآورد و در آخر با یه تاتالوژی (جمع نقیضین) به جواب هر خونه رسید . البته ظاهرا خیلی زمان بر هست و حوصله میخواد ولی تقریبا ساده هست !
باشه...تو بلدی!این سوال اگه درست گفته باشم از دسته سوالات منطق تو هوش مصنوعی هست که در زیردسته مبحث reasoning قرار داره . باید تک تک جمله ها رو به شکل گزاره ی منطقی نوشت و اونها رو به فرم کلاز (Cluse) یا (CNF) درآورد و در آخر با یه تاتالوژی (جمع نقیضین) به جواب هر خونه رسید . البته ظاهرا خیلی زمان بر هست و حوصله میخواد ولی تقریبا ساده هست !
عرفان باز زد به سرت؟؟میدونم دوسم داری آتیشم ...
اصرار نکن ...![]()
ببین آتیش جان خواهش کردم ازتعرفان باز زد به سرت؟؟![]()
ای خداااااااااااااااااااببین آتیش جان خواهش کردم ازت
بعدا در موردش حرف میزنیم ...
جیش بوس لالا ...ای خدااااااااااااااااااا
من رفتم...توام برو بخواب...خسته ای!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | سوالاتی که ذهن من و شما را درگیر کرده! | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
راهنمای ساده برای پاکسازی عمیق ذهن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خواندن ذهن شما توسط برنامه فال!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |