به به حاکم بلامنازع کره زمین!!!
بابا طرف که به قول شما کافره و به خدا ایمان نداره ومثلا تو کشورکاناداست کجا باید بره؟؟
البته الان یه چیزی دیدم فکر کنم تفسیر من اشتباه بوده در این مورد ، یه چیزی رو میگم تا جوای این قسمت باشه
وقتی پیامبر به همراه یارانش وارد شهر مکه شد با هیچکسی کاری نداشت و تنها بت ها را شکست ، وتا جایی که کفار فضا را به چنان جایی نکشانند ، تدبیر ، صلح و دوستی است

اینم شد جواب؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم
پس میخوای چی بگم ، بگم که آره اسلام دین قتل و غارته ؟؟
آره دیگه مختاریک هر چی دوست داریم بگیم
مثلا تو حیات خودمون داد بزنیم که میخواهیم با سنگ بزنیم به شیشه همسایه و اونم با خیال راحت نظاره گر باشه که تو داری چکار میکنی چون تو خونه خودت گفتی و هیچ خطری اونو تهدید نمیکنه
خوب بعد از انتخابات یه عده تو آمریکا ریخته بودن بیرون و علیه ایران تظاهرات کرده بودن ، حالا ایران باید به آمریکا حمله کنه؟؟؟
وقتی همسایه ات همچین چیزی گفته ، شما قبل از اون میزنی شیشه شو میشکونی چون بهت گفته بود شیشه تو میشکونم؟؟؟ یا اینکه میری ازش شکایت میکنی که چون گفته شیشه تو میشکونم ؟؟؟
خیلی پیشرفت داریم !!
تو مدارس ابتداییمان سلول بنیادی تکثیر میشه
خوب این یعنی چی ؟؟ الان جواب دادی بهم؟؟؟
یه کم ادب رو رعایت کن
ممنون
میدونی چرا میگن خاتمی اصلاحات رو کشت؟
چون در مقابل نظام از دوستاش گذشت
زمانیکه دوستای صمیمیش رو مینداختن زندان یا میکشتند هیچ حرفی نزد و رفت پشت آقا واستاد
چی گفتم من خارج از ادب؟؟
آخی بمیرم برا خاتمی که همچین کاری کرده ، اصلا هم طرففدار اصلاحات نبوده
حالا بزار من بگم برات که فائزه هاشمی چی میگفت ، دلیل اینکه اونو خائن میدونن اینه که سال 78 زودتر از هدف کلی جریان اقدام کرده و با خودخواهیش باعث لو رفتن نقشه های اصلاحات شده
البته گفته ی تو هم درست هست چون به نفع نظام کار کرده اما بیچاره خودش خبر نداشته
تو چرا منظور من رو نمیفهمی!!
من کی گفتم مطیع آمریکا باشیم
چرا داری از طرف من نظر میدی؟
عزیزم اینکه من میگم همه جار نزنیم که اسرائیل باید نابود بشود
آمریکا فلان است الان است خیلی فرق میکنه با اینکه مطیعش باشیم
نه اینکه الان مطیع بعضیا نیستیم!!
این روسیه که اینقدر بهش اعتماد داریم تو حیله گری و دغل بازی صد تا مثل آمریکا رو حریفه
من فقط یک سوال کردم همین
اما در مورد قسمت بعدی ، این میتونه به خیلی چیزا بستگی داشته باشه
که خوب مهمترینش پایه ی دینی اون هست و متجاوز بودن اسراییل ،
یک سوال
چرا نباید گفت مرگ بر اسراییل؟؟؟ اسراییلی که همین امروز صبح یورش برده به خانه های مردم؟؟؟ اسراییلی که اون همه آدم رو تو کشتی صلح کشت ؟؟؟
چرا وقتی تمام دنیا اعلام بیزاری میکنن نباید اعلام بیزاری کرد ؟؟ چرا تو کشوری مثل ترکیه مردم 3 شبانه روز جلوی سفارت چنین کشوری صف بستن و بهش یورش بردن و اونوقت ما اسمشو میزاریم دشمن تراشی ؟؟
در ضمن شما جای مسئولین امنیتی نیستید که فضا رو درک کنید
جایی که شمال و جنوب و شرق و غربت پر باشه از این نیروها ، بهترین راهکارت اینه که مرکزشونو تهدید کنی
همه کشورها به نفع خودشون جاسوسی میکنند
مجبور نبودی بحث سوریه رو پیش بکشی که حالا بخوای اینجوری جواب بدی ، فکر کردم چه اسناد مهمی میخوای رو کنی در مورد جاسوسیه سوریه
ملت ایران فرد نیست عاقل

ملت ایران مردمی هستند که در زیر زور ، زندان و شکنجه و قتل های ولایت وقیح دارند مبارزه می کنند و از خونشون در راه آزادی ایران می گذرند . ملت ایران همان ملت ستم دیده ای هست که بیش از 100 ساله که در مقابل مزدورانی چون تو به مبارزه برخواسته است
من هم عضو کوچکی از این ملت هستم که حقایقی را که می خواهید بپوشانید آشکار می کنم چه از ولایت وقیح که با آیات صریح خود قرآن را ثابت کردم و نتایج نظر سنجی نشان دهنده همه چیز بود (
که حرف کی خریدار داره )که جز طاقوت اطاعات از شیطانی چیز دیگری نیست . چه از عکس جنتی که چشمات چنان کور شده است از نور ولایت وقیح که نمی توانی حقیقت رو هم ببینی و کلا همه چیز را انکار می کنی در حالی که این زمان مثل زمان 1500 سال پیش نیست که هر چیزی را بخواهید از تاریخ خودتان بسازید و تایید کنید و هرچیز ی را که دوست داشتید پاک کنید زمان حال همه چیز را ثبت می کند
آفرین پسر خوب ، ملت ایران یک فرد نیست ، پس وقتی 24 میلیون نفر به یکی رای میدن بفهمین که "ملت ایران" بهش رای دادن و جای جر زنی نیست ، وقتی اون همه آدم میان راهپیمایی بدونید که "ملت ایران" اومده و جای جر زنی نیست ، و ... و... و....
به قول خودت ملت ایران الانش هم آزاده آزاده
اما اگه منظورت امثال خودت هست که با آزادی کامل بخوان کتاب های بزرگمون رو تحریف کنن فکر کنم چنین روزی رو نبینی چون "ملت ایران" نخواهند گذاشت
پسر خوب اون آیه هایی که آوردی همه در مزمت بت پرستی و پادشاهی امثال "خسرو پرویز" بود نه ولایت فقیه که خود قرآن به آن اشاره کرده ، فکر کنم در هیچ یک از آیه هات نامی از "ولایت" ندیدم درسته؟؟؟
در مورد جنتی هم لازم نیست من چشمم باز باشه یا بسته من دلایلی از افکاری از جنس خودتان برات آوردم در رد کردن حرفت
آخی ی
منم جای تو بودم و دروغام یک به یک رو میشد همچین حرفایی می زدم
دوست عزیز اولا
بحارالانوار درسته.

ثانیا این کتاب و سایر کتب آقای مجلسی مثل
عین الحیاه و حق الیقین اینقدر،حرف بی سر و ته درش هست که
نیازی به تحریف ندارند.
اگه فکر میکنی بنده چیزی از ایشان نمیدانم،خوشحال میشم
با هرکس که ادعا میکنه مجلسی را خوب میشناسه بحث کنم.
نه شماها باید تعریف بسازید و تعریف را به زور بکوبانید بر سر مردم.
اینم
فتوای دیروز معظم له که برای خودشان فتوا صادر کردند:
اطاعت از ولایت مطلقه فقیه ،
امری واجب و همانند
اطاعت از رسول الله و ائمه است.
ممنون به خاطر یادآوریتون
بحارالانوار رو ندیدم من ، اما اصول کافی فقط مجموعه ای از احادیث و روایات هست ، که اینها جمع آوری می شوند نه اینکه تالیف شوند پس شما چگونه از روی مطالب جمع آوری شده پی به بی سر و ته بودن می برید؟؟؟
در ضمن اگر هم نویسنده رو اصلا در نظر نگیریم این آقا ی kung مسائل مختلفی را که قصد استفاده از آن را داشتند به نقل از از این کتب نوشته اند اما در مقابل مطالب اصل کتاب رو براشون نوشتم تا معلوم بشه شخصیت چنین فردی که قصد تحریف داشته اند