mimshimi1386
عضو جدید
میشه دوستانی که میخوان به آقای موسوی رای بدن بگن معیارشون چیه و علت رای دادنشون به آقای موسوی چیه؟
هم شخصیت، هم منش رفتاری و گفتاری، هم سابقه عملکردی و این که حداقل دیگه نمیگه من پول نفت رو میارم صاف میذارم کف دستتون و امثال اینا... سلام بچه ها
به نظر من اگه به صراحت کلام آقای احمدی نژاد خیلی بیشتر صراحت کلام داره اینو تو کنفرانس های بین المللیش و تو سازمان ملل همه دیدن در ضمن خیلی برای شما متاسفم که قیافه رئیس جمهور رو ملاک قرار دادید نمیدونم منظورتون از شخصیت چیه که میگید آقای موسوی با شخصیت تره احمدی نژاد واقعا انسان با شخصیت و دلسوز مردمه مهمتر ازون درد مردم رو میفهمه
آقای احمدی نژاد هر وقت ازش یه سوالی میشه اول یه خنده کریح میزنه بعد سوال رو به طرز فجیعی می پیچونه و حرفای صد در صد بی ربط تحویل طرف مقابل میده. هیچ وقت هم پاسخگوی مردم نبوده همیشه هم از خودش فقط تعریف کرده هر چند که بی نهایت عاشق مورد تعریف و تمجید قرار گرفتن هست. من به عنوان یک ایرانی که در این کشور زندگی میکنم وظیفه رئیس جمهور یا هر مقام دیگه ای می دونم که اول سر و وضع خودش رو درست کنه بعد دنبال چاره جویی برای زندگی مردم باشه. مگه میشه کسی که حتی از درست کردن قیافه خودش عاجزه بتونه یه مملکت رو نجات بده؟! چرا انقدر ساده لوحانه به مسئله نگاه می کنیم. چرا با این که قیافه و وضع ظاهری اصلا مهم نیست همه چیز رو از سر خودتون وا میکنید و بی خیال میشید؟! بعضی موقع ها با خودم زیاد فکر میکنم که ...