یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟

mimshimi1386

عضو جدید
میشه دوستانی که میخوان به آقای موسوی رای بدن بگن معیارشون چیه و علت رای دادنشون به آقای موسوی چیه؟:gol:

hamed-dj

عضو جدید
هر کی به موسوی رای بده اشتباه بزرگی میکنه ...نکنید این کارو...:mad:

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ

پاسخ

با سلام

یکی از مهم ترین دلایلی که من به خاطر اون دلیل به آقای میرحسین موسوی رای می دم اینه که ایشون صراحت کلام خیلی بالایی داره حتی آقای خاتمی هم این صراحت کلام رو نداشت.
دومین دلیل این که خوب توجه داشته باشین

ایشون از همه نظر کلا غیر قابل مقایسه با آقای احمدی نژاده، هم قیافه :tooth: هم شخصیت، هم منش رفتاری و گفتاری، هم سابقه عملکردی و این که حداقل دیگه نمیگه من پول نفت رو میارم صاف میذارم کف دستتون و امثال اینا...

sarina-tehrani

عضو جدید
سلام بچه ها

به نظر من اگه به صراحت کلام آقای احمدی نژاد خیلی بیشتر صراحت کلام داره اینو تو کنفرانس های بین المللیش و تو سازمان ملل همه دیدن در ضمن خیلی برای شما متاسفم که قیافه رئیس جمهور رو ملاک قرار دادید نمیدونم منظورتون از شخصیت چیه که میگید آقای موسوی با شخصیت تره احمدی نژاد واقعا انسان با شخصیت و دلسوز مردمه مهمتر ازون درد مردم رو میفهمه

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

به نظر من اگه به صراحت کلام آقای احمدی نژاد خیلی بیشتر صراحت کلام داره اینو تو کنفرانس های بین المللیش و تو سازمان ملل همه دیدن در ضمن خیلی برای شما متاسفم که قیافه رئیس جمهور رو ملاک قرار دادید نمیدونم منظورتون از شخصیت چیه که میگید آقای موسوی با شخصیت تره احمدی نژاد واقعا انسان با شخصیت و دلسوز مردمه مهمتر ازون درد مردم رو میفهمه

آقاي احمدي نژاد فقط تو سياستهاي خارجي تندرو هستن و صراحت کلام دارن وقتي که تو اين نشست هاي خبري مياد شما ازش صراحت کلام ديدي ؟؟؟ همه سوالا رو مي پيچونه و جواب نميده . وقتي در جواب گرون شدن گوجه فرنگي گفت سر کوچه ما ارزونه بياين از اينجا بخرين اونجا بود که بابت اون راي اي که بهش دادم به خودم لعن و نفرين فرستادم . وقتي تو تبليغات انتخاباتيش مي گفت مشکل مملکت ما مو و لباس جوونمون نيست من شخصاً گول زبون چرب و نرمشو خوردم . حالا کيه که جلوي اين گشتاي کثيف ارشادو بگيره .

در مورد ظاهر رئيس جمهور با شما کاملاً موافقم درست نيست که عملکرد افرادو با ظاهرشون قاطي کرد .

احمدي نژاد انساني قابل احترام و دلسوز ولي دروغگو و ناکار آمد است .

من مهمترين دليلم براي راي دادن به موسوي تغيير وضع موجوده که البته زياد هم اميد ندارم چون نظرا رو کس ديگه مي ده که جاشم محکمه ولي لااقل از کروبي ، محسن رضايي و احمدي نژاد بهتره .

يکي ديگه از دلايلم که خيلي مهمه باز راي نياوردن احمدي نژاده واسه اين که چهار سال مملکتو گل و بلبل کرد .
واسه اين که چهار سال ديگه رئيس جمهور دروغگو رو نمي شه تحمل کرد .

موسوي رو خاتمي تاييد کرده که عملکردشو ديديم قبلاً ، هيچي که نداريم لااقل آزادي داشته باشيم .

زنده باد موج سوم ..............

shahab85

عضو جدید
من ترجیح میدم در فقر و فلاکت زندگی کنم و رییس جمهورم پول نفت رو سر سفرم نیاره ولی با مردمش مثل بچه های مهدکودکی رفتار نکنه...طوری رفتار نکنه که توی یه کنفرانس وقتی میاد حرف بزنه همه بلند شن برن و غرور ایران و ایرانی زیر سوال بره

ozra.m

عضو جدید
سوال جالبیه؟؟؟؟؟؟؟
اما فکر کنم دلیلش همون تغییر باشه که همه مردم دنبالشن .همه ما میخوایم که وضع مملکتمون بهتر از این باشه و کسیو انتخاب میکنیم که خوب کار کنه (البته اون وقتی معلوم میشه که یه مدت از رای گیری بگذره )منظور من رئیس جمهور سابق یا کاندیداهای دیگر نیست

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ

پاسخ

با سلام

این دوست عزیزمون که گفتن آقای احمدی نژاد صراحت داره و خیلی هم آدم خوبیه و کلی گل و بلبل نثار ایشون کردن انگار در ایران زندگی نمی کنن. فکر کنم ایشون در یک کره دیگه زندگی میکنن. فکر کنم ایشون هاله نور دیدن آقای احمدی نژاد در اطراف خودش در نیویورک رو صراحت کلام می دونن؟! :huh: آقای احمدی نژاد هر وقت ازش یه سوالی میشه اول یه خنده کریح میزنه بعد سوال رو به طرز فجیعی می پیچونه و حرفای صد در صد بی ربط تحویل طرف مقابل میده. هیچ وقت هم پاسخگوی مردم نبوده همیشه هم از خودش فقط تعریف کرده هر چند که بی نهایت عاشق مورد تعریف و تمجید قرار گرفتن هست. من به عنوان یک ایرانی که در این کشور زندگی میکنم وظیفه رئیس جمهور یا هر مقام دیگه ای می دونم که اول سر و وضع خودش رو درست کنه بعد دنبال چاره جویی برای زندگی مردم باشه. مگه میشه کسی که حتی از درست کردن قیافه خودش عاجزه بتونه یه مملکت رو نجات بده؟! چرا انقدر ساده لوحانه به مسئله نگاه می کنیم. چرا با این که قیافه و وضع ظاهری اصلا مهم نیست همه چیز رو از سر خودتون وا میکنید و بی خیال میشید؟! بعضی موقع ها با خودم زیاد فکر میکنم که ...

آخرین ویرایش:
بالا