یه جمله از شریعتی

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکی یه جمله از شریعتی بلده بزنه تا شریعتی رو با جملاتش بشناسیم که چقدر ادم بزرگی بود و خواهد ماند...

خداوندا
از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار
حال که بزرگ شده ام و
کسی را دوست می دارم
می گویند:
فراموشش کن.

خداوندا به هر کس که دوست میداری بیاموز که عشق از زندگی کردن بهتر است و به هر کس که دوست میداری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر است.

ارزش انسان به اندازه حرف هایی هست که برای نگفتن دارد.

اگر تنهاترین تنهاها شوم باز خدا هست.او جانشین همه نداشتن هاست.
نفرین و آفرین هابی ثمر است.
اگر تمامی خلق گرگ های هار شوند و از آسمان هول و کینه بر سرم بارد تو
تنهای مهربان و جاوید و آسیب ناپذیر من هستی.ای پناهگاه ابدی !
تو میتوانی جانشین همه بی پناهی ها شوی.

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرگاه خواستی حقی را نابود کنی به آن حمله نکن بلکه بد از آن دفاع کن

هرگاه روزگار خواسته تفکر فاسدی را رسوا کند به او قدرت مطلقه بخشیده است

ویرا

عضو جدید
وقتی خواستم زندگی کنم، راهم را بستند.وقتی خواستم ستایش کنم، گفتند خرافات است.وقتی خواستم عاشق شوم گفتند دروغ است.وقتی خواستم گریستن، گفتند دروغ است.وقتی خواستم خندیدن، گفتند دیوانه است.دنیا را نگه دارید، میخواهم پیاده شوم
خیلی اوقات آدم از آن دسته چیزهای بد
دیگران ابراز انزجار می کند که
در خودش وجود دارد.
(دکتر علی شریعتی)
خیلی قشنگ بود متشکر.......:gol::gol:

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری [/FONT]​

عمیقترین و بهترین تعریف از عشق این است که :
عشق زاییده تنهایی است…. و تنهایی نیز زاییده عشق است…
تنهایی بدین معنا نیست که یک فرد بیکس باشد …. کسی در پیرامونش نباشد!
اگر کسی پیوندی ، کششی ، انتظاری و نیاز پیوستگی و اتصالی در درونش نداشته باشد تنها نیست!
برعکس کسی که چنین چنین اتصالی را در درونش احساس میکند…
و بعد احساس میکند که از او جدا افتاده ، بریده شده و تنها مانده است ؛
در انبوه جمعیت نیز تنهاست ……
کتاب نیایش

غریب اشنا

عضو جدید
اكنون تو با مرگ رفته اي و من اينجا تنها به اين اميد دم ميزنم كه با هر نفس گامي به تو نزديك تر ميشوم . اين زندگي من است
دکتر شریعتی

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می‌کنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد٬می‌گریند.
دکتر علی شریعتی

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
حرف هایی هست برای نگفتن و ارزش عمیق هر کسی به اندازه ی حرف هایی است که برای نگفتن دارد

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگر نه حرفهایی هست برای نگفتن ، غیر از حرفهایی که نمی توان گفت یا خوب نیست گفتنش یا…نه! حرفهایی هست برای نگفتن وارزش عمیق هر کس حرفهایی است که برای نگفتن دارد.
وکتاب هایی هست برای ننوشتن ومن اکنون رسیده ام به آغاز چنین کتابی که باید قلم را بشکنم و دفتر را پاره کنم و جلدش را به صاحبش پس دهم وخود به کلبه بی در وپنجرهای بخزم و کتابی را آغاز کنم که نباید نوشت.
جلد سوم ،جلد مشکلی است،ازهمه ی راه ها وبی راهه هایی که تا کنون آمده ام صعب تر وسخت تر است …باید خود را برای آغاز چنین سفری آماده کنم قدرت تحمل وصبرم را افزون تر سازم وپس از همه ی کوشش ها وتمرین ها از خداوند نیز یاری توفیق بخواهم.
و شما ای مردم ! ای دوست من ، خویشاوند من ، ای خواننده ی عزیز نوشته های من ! ای که سال ها است چشم به نوک این قلم دوخته اید تا از آن سخن بشنوید ، تا، نگاه تان قدم به قدم ، کلمه به کلمه رفتن آن را دنبال کند و از هر جا می گذرد ، به هر جا می رود پا بر جای پای آن بنهد وهمه جا را بدرقه کند ، شما از یک تصویر ، تصویر در قالب گرفته ی بر دیوار چه می خواهید ؟ قابی که بر حرم دیوار میخکوب شده است ، چشمی که بر سنگ قبر شهید گمنامی برای ابد ثابت مانده است ؟
وشما ای گوش هایی که تنها گفتن های کلمه دار را می شنوید از این جز سکوت سخنی نخواهم گفت وشما ای چشم هایی که تنها صفحات سیاه را می خوانید پس از این جز سطور سپید نخواهم نوشت .
وشما ای کسانی که هرگاه که حضور دارم بیشترم تا آنگاه که غایبم، پس از این مرا کمتر خواهید دید…

(دکتر علی شریعتی)

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در لحظاتی بود که گذراندیم.

اوژنی دزیره

عضو جدید
بهشت این مؤمنین چهارپایه را ببین!تهوع آور است!دنیایی است دنیای«بیعاری»,«عیاشی»و«مصرف».«انبار»,«طعام»و «جماع»و دگر هیچ!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا مسلمان دیدم و اسلام ندیدم....

آنجا اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم....

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف هایی است برای نگفتن و ارزش هرکس به اندازه حرف هایی است که برای نگفتن دارد....

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایش بیامرزد و راهش پر رهرو باد....
آمین