سالی به سالی.....علی یکتا
امیر افشار عضو جدید کاربر ممتاز May 31, 2013 #874 aynaz.m گفت: حس تلخ گناه من کلیک کنید تا باز شود... رو به رو / محسن نامجو
fateme tofighi عضو جدید Jun 28, 2013 #876 زیادی-باران ببین گاهی یه وقتایی دلم سر میره از احساس نه میخوابم نه بیدارم از این چشمای من پیداست...
P panjkhah عضو جدید Jul 26, 2013 #877 fateme tofighi گفت: زیادی-باران ببین گاهی یه وقتایی دلم سر میره از احساس نه میخوابم نه بیدارم از این چشمای من پیداست... کلیک کنید تا باز شود... 300گل سرخ ................. داریوش 300گل سرخ یک گل نصرانی مارا زسر بریده میترسانی؟! ماگرزسربریده میترسیدیم؛ درمجلس عاشقان نمیرقصیدیم! درمجلس عاشقان خوشا رقصیدن! دامن زبساط عافیت برچیدن در دست سربریده ی خودبردن درتک تک کوچه کوچه ها چرخیدن!
fateme tofighi گفت: زیادی-باران ببین گاهی یه وقتایی دلم سر میره از احساس نه میخوابم نه بیدارم از این چشمای من پیداست... کلیک کنید تا باز شود... 300گل سرخ ................. داریوش 300گل سرخ یک گل نصرانی مارا زسر بریده میترسانی؟! ماگرزسربریده میترسیدیم؛ درمجلس عاشقان نمیرقصیدیم! درمجلس عاشقان خوشا رقصیدن! دامن زبساط عافیت برچیدن در دست سربریده ی خودبردن درتک تک کوچه کوچه ها چرخیدن!
M m.f.y عضو جدید Feb 9, 2015 #885 من از این شهر میرم شهری که ستاره هاش خاموشه معشوق عاشقش رو میفروشه به هیچ و پوچ زندگی من از این شهر میریم شهری که به ظاهراشنا زیاده اما تو نمیدونی درداتو تو تنهایی به کی بگی................
من از این شهر میرم شهری که ستاره هاش خاموشه معشوق عاشقش رو میفروشه به هیچ و پوچ زندگی من از این شهر میریم شهری که به ظاهراشنا زیاده اما تو نمیدونی درداتو تو تنهایی به کی بگی................