یك تست جالببببب ( تست 30 ثانیه ی)

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مطلب را تا آخر بخوانید و به اتفاقی که می افته کمی فکر کنید (30 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره)

لطفا به سوالات زیر به سرعت پاسخ دهید:

نتیجه چیست؟

2+2

4+4

8+8

16+16

خیلی سریع عددی بین 12 تا 5 انتخاب کنید. انتخاب کردید؟

حالا برید پایین

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عدد انتخابی شما 7 بود؟

این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پرفسور "مک کین" انجام شده است.

در این آزمایش با طرح 4 سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین 12 تا 5 ابتدا ذهن این دو عدد را جمع می کند یعنی 17 ولی 17 بین دو عدد 12 تا 5 نیست. ذهن اتوماتیک به عدد 7 می رسد که از 5 هم بزرگتر است.

این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است.

طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هرکس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.

eye to eye

عضو جدید
این مطلب را تا آخر بخوانید و به اتفاقی که می افته کمی فکر کنید (30 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره)

نتیجه چیست؟

2+2

4+4

8+8

16+16

حالا برید پایین

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عدد انتخابی شما 7 بود؟

این آزمایش توسط یکی از محققان برجسته در زمینه مطالعات ذهنی در امریکا، پرفسور "مک کین" انجام شده است.

در این آزمایش با طرح 4 سوال اول ذهن شما شرطی شده و در هنگام انتخاب عددی بین 12 تا 5 ابتدا ذهن این دو عدد را جمع می کند یعنی 17 ولی 17 بین دو عدد 12 تا 5 نیست. ذهن اتوماتیک به عدد 7 می رسد که از 5 هم بزرگتر است.

این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است.

طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هرکس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.

نه 9 بود

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 10 گفتم

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 7 گفتم ولی دلیلش این نبود چون من عدد 7 رو دوست دارم همین برا همین گفتم :w05:

3pdee

عضو جدید

نتیجه چیست؟

2+2

4+4

8+8

16+16

حالا برید پایین

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

عدد انتخابی شما 7 بود؟

من 6 انطخاب کردم که!!!:eek::surprised::surprised::surprised:

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما من گفتم 6....
فکر کردم میخواد چی بگه...خدایی به ذهنمم نرسید اون اعداد رو با هم جمع کنم

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایرانی ها همیشه جزء استثناء ها بودن!!!
خدایشش 7 نشد؟؟؟؟؟؟
من 3 تا از دوستامو گفتم اونا هم 7 شدن!!!!!!!!!!!!!

ram_call17

عضو جدید
آخه چرا 8 مثلا؟
من فکر کنم همه 7 را دوس دارن معمولا
دانشمندا خانوما را حساب نکردن
نمی دونن چقدر موجودات غیر خطین

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به یک نکته دقت کنید.
یک نکته ای به ذهنم رسید که دیروز تست کردم و به این نتیجه رسیدم.
من دیشب از یکی از دوستام این سوال را پرسیدم و اون جواب داد 12 .ولی بعدش که یک نکته به ذهنم رسید.از یکی به انگلیسی این سوال را پرسیدم و ازش خواستم انگلیسی جواب بده.و اون طرف گفت 7
حالا نکته اصلی میدونی چیه.
5 به علاوه 12 تو ایرانی میشه هفده که ما ایرانی ها اینطوری تلفظش میکنیم: hevdah یا hivdah
ولی تو انگلیسی میشه seventeen
یعنی کلمه سون اولین کلمه ای که تو ذهنمون میداد.
ولی تو ایرانی hev ربطی haft نداره .

نظرتون چیه؟؟

taranom.s

عضو جدید
به نظرم اصلا ربطی نداره
من کلا از عدد 7 خوشم میاد
به خاطر علاقم هم گفتم 7!