یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
آی بدم میاد از آدمایی که دو تا کتاب خوندن یا دو تا فیلم دیدن ......یا مثلا رفتن یه کشوری مثل آمریکا رو دیدن اومدن ......دیگه خدارو بنده نیستن ......یعنی چی؟......چرا خودتو میگیری؟مثلا چه خری هستی که اینقدر افاده میفروشی .....چیزایی که تو میدونی در قبال چیزایی که نمیدونی اپسیلون هم نمیشه .......هرچه علم آدم بیشتر بشه متواضع تر میشه .......ون خودشو هی ضعیفتر میبینه در مقابل کائنات ......بعضا دوستانی رو میبینم که تو هرپستشون تکیه کلام کردن ......شما برید مطالعه کنید .....شما برید مطالعه کنید .......اینجا ما باهم قصد جنگ نداریم که همگی تحصیلکرده ایم ......تو که میدونی ......و اطمینان داری که درسته با دلائل منطقی به مخاطبت بقبولان .......حیف .....صد حیف .......البته اینا رو ل به خودم گفتم بعد به شما ها......خوشبختانه فهمیدم تا حالا هیچی نمیدونم:D

ياد امضاي قبليم افتادم :)
آدم معمولي بس كن تو هيچي بيشتر نميدوني
هرچي تو اون كلاسا ميگي جز تو كتابا نميخوني

قبول دارم كه معلومات نبايد واسه پز دادن باشه ولي اگه براي آگاه كردن ديگران استفاده بشه خيلي هم بايد ممنون طرف بود چون علمي رو كه با زحمت و صرف هزينه و وقت بدست آورده داره در اختيار ديگران قرار ميده :w16:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ببخشیدا ...تو چرا اینجوری ...همش میگی سایر کاربرا ...یا اینکه گاهی وقتی تایپک کیزنی میگی من می خوام برم ...من صندلی داغ دارم ..همش دنبال جلب تظر دیگرونی ...نکنه تو زدذگی واقعیت هم اینکوری باشی ...
به بار دیگه هم داستان بهتربن شخصیت چوپان دروغگو را برات گفتم ...یادت؟
آ رش این چه ورشه دیگه؟.....خب من و مخاطبم و سایر کاربرا در حکم شخص ناظر ....مشکلی هست؟......من که خودم نباید قضاوت کنم ......سایر کاربرا این کارو میکنن

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
ياد امضاي قبليم افتادم :)
آدم معمولي بس كن تو هيچي بيشتر نميدوني
هرچي تو اون كلاسا ميگي جز تو كتابا نميخوني

قبول دارم كه معلومات نبايد واسه پز دادن باشه ولي اگه براي آگاه كردن ديگران استفاده بشه خيلي هم بايد ممنون طرف بود چون علمي رو كه با زحمت و صرف هزينه و وقت بدست آورده داره در اختيار ديگران قرار ميده :w16:
ببین آگاه کردن هم اگه با پز دادن باشه یه نوع تنفر ایجاد مینه .......مهرشاد خیلی میدونه با فروتنی میاد حرفشو میزنه همه هم قبول میکنن .......ما یه استادی داشتیم جلسه اول اومد گفت بله من فارغ التحصیل آمریکایم .....چنین کردم چنان کردم .....بچعه ها هم مسخرش کردن .....اگه واقعا با سواده خود بچه ها میفهمن حین تدریس دیگه نیاز به خود گویی نیست

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
آ رش این چه ورشه دیگه؟.....خب من و مخاطبم و سایر کاربرا در حکم شخص ناظر ....مشکلی هست؟......من که خودم نباید قضاوت کنم ......سایر کاربرا این کارو میکنن

ببخشید سهیل جان حق با تو ...رفته لودم بیرون دریست نوشته تون نخوندم به کم زود قصاوت ...ببخشید دیگه :cry::cry:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آی بدم میاد از آدمایی که دو تا کتاب خوندن یا دو تا فیلم دیدن ......یا مثلا رفتن یه کشوری مثل آمریکا رو دیدن اومدن ......دیگه خدارو بنده نیستن ......یعنی چی؟......چرا خودتو میگیری؟مثلا چه خری هستی که اینقدر افاده میفروشی .....چیزایی که تو میدونی در قبال چیزایی که نمیدونی اپسیلون هم نمیشه .......هرچه علم آدم بیشتر بشه متواضع تر میشه .......ون خودشو هی ضعیفتر میبینه در مقابل کائنات ......بعضا دوستانی رو میبینم که تو هرپستشون تکیه کلام کردن ......شما برید مطالعه کنید .....شما برید مطالعه کنید .......اینجا ما باهم قصد جنگ نداریم که همگی تحصیلکرده ایم ......تو که میدونی ......و اطمینان داری که درسته با دلائل منطقی به مخاطبت بقبولان .......حیف .....صد حیف .......البته اینا رو ل به خودم گفتم بعد به شما ها......خوشبختانه فهمیدم تا حالا هیچی نمیدونم:D
فدات بشم که حرفای دل منو زدی
هرجا من بحث کردم جای جواب درست گفتن اگه یه کم فکر کنی متوجه میشی:surprised:

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنظر من هر چيزي يه ظرفيتي ميخواد و هركسي ظرفيت هرچيزي رو نداره!! بخاطر همينه كه ادماي كم ظرفيت و بي جنبه تو يه راهي بيش از يه حدي پيشرفت نميكن!!!

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
آی بدم میاد از آدمایی که دو تا کتاب خوندن یا دو تا فیلم دیدن ......یا مثلا رفتن یه کشوری مثل آمریکا رو دیدن اومدن ......دیگه خدارو بنده نیستن ......یعنی چی؟......چرا خودتو
افراد واقعآ دانا کوشش میکنند خود را همرنگ محیط سازند ولی اشخاص دیوانه سعی میکنند محیط را برنگ خود در آورند.
اگر چیزی را میدانی باید بدانی که آنرا میدانی و اگر چیزی را نمیدانی باید بدانی که آنها را نمیدانی . دانستن حقیقی همین است و بس.
من عادت ندارم با صابون ذغال را سفید کنم.
گرفتاری این دنیا از اینست که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.