گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چند وقت پیش تو تاکسی بودم یه آقای شهرستانی جلو کنار راننده بود بعد یه زنه پیله کرده بود که می خواد بشینه جلو. می گفت من اصلا با تاکسی بعدی میرم. من هم دیدم قضیه داره بیخ پیدا می کنه گفتم داداش شما بیا عقب بشین این خانوم بشینه جلو بریم. یارو نیومد. تو دلم گفتم چقدر ندید بدید بدبخته؛ دوباره بهش گفتم بعد با بی میلی اومد که بشینه عقب. وقتی پیاده شد خطاب به راننده گفتم: نمی ففففففهمه دیگه! دو ساعته میگیم بیا عقب.
راننده شهرستانی خیلی خونسر و با خنده، گفت: نه، داداشمه! :surprised::redface::D:biggrin:
خیلیییییی با حال بوددد

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخر من نفهمیدم کدومتون رئیس هستید؟
چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه.مننننننننننننننننننننننننننننن.من.من.من.من.من.....مصطفی اخراااااااااااااااااااااااااااااج.اذهان عمومی رو فریب دادی ک تو رئیسییییی؟؟؟؟؟؟:mad:

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااامتون کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(من نماینده روزبه ام تو سلام گرفتن:دی)
ارههههه.شمام تعریف کن.همشو که نخوندم.....زود میخوام برم....

سلووووووووووووووووووووووووووومممممممممممممممممممممم
خوفی؟........................

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه.مننننننننننننننننننننننننننننن.من.من.من.من.من.....مصطفی اخراااااااااااااااااااااااااااااج.اذهان عمومی رو فریب دادی ک تو رئیسییییی؟؟؟؟؟؟:mad:
:w15: من چکار کنم؟! بچه ها خودشون حدس می زنن. من که اولش گفتم اون پالتو بلنده به من بیشتر میاد!

*vernal*

عضو جدید
کاربر ممتاز
mossit
قطعااااا اخرااااج....2 نفرو جات استخدام میکنم.....زینب جونی و اقا رضا....حالا هی چراغ سبز باشو نباش....:surprised:

بالا