بچه ها....گزینه سطحو چرا تو مشخصات دیگه نمیبینم!!!!!!
کسی نییییییییست؟؟؟؟؟؟![]()
من هستم ....
این باشگاه هر روز یه تغییری می کنه ....
بچه ها....گزینه سطحو چرا تو مشخصات دیگه نمیبینم!!!!!!
کسی نییییییییست؟؟؟؟؟؟![]()
سلام، خب این که مشخصه:سلام
لطفا جوابش رو برام بفرستید
ممنون
در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته.
کسی جوابی دارد؟
بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت.پس هنگام گول زدن در بهشت چیکار میکرده؟
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامسلاممممممممممممم![]()
ملسیییییییسلام، خب این که مشخصه:
البته من تو تاپیک اش هم گفتم خاک عالم بر سر اون معلم که شده مبلغ دین ولی هنوز برای خودش ابهامات وجود داره.
اولا خدا توی بهشت نبوده که شیطان اگه بخواد رانده بشه از بهشت بیرون بشه.
دوما وقتی خدا به شیطان میگه سجده کن و شیطان امتناع می کنه همون جا از خدا قول می گیره که بتونه همیشه به بنده هاش نزدیک شه و اونها رو از راه درست خارج کنه. و خدا هم این اجازه رو بهش میده.
بچه هااااااااااااااااااااا.کوشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نلوووووووووووووووووووووهستیم در خدمتت ..
این یکی هم بوی الرحمن اش داره میاد!اره.....خسته میشم چند ساعته ازشون....
شما عصبانی نشو. روزبه کلا به سلام حساسه.سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.خوبه؟خوبی؟سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام.کافی بود؟
چرا کم بیارم؟![]()
نلیاااااااااااااااااااااااااااا.بد نیستم.تو خوبی؟نمیلم ....
خوفی ؟
چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟نه....عوضش نمیکنم دیگه....دیشب اقا رضا گفتن خوشگله....این یکی هم بوی الرحمن اش داره میاد!![]()
روزبه.سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام...شما عصبانی نشو. روزبه کلا به سلام حساسه.
خواهش.ملسییییییی
تو باز هم عوضش می کنی.چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟نه....عوضش نمیکنم دیگه....دیشب اقا رضا گفتن خوشگله....![]()
نه خیررررم.چرا اینو میگی؟تو باز هم عوضش می کنی.![]()
نلیاااااااااااااااااااااااااااا.بد نیستم.تو خوبی؟
همینجوری.نه خیررررم.چرا اینو میگی؟
هنوز صبحانه نخوردم...بعد صبحانم میرم سراغش....مخسیییییییییییبرفک جونی اینو ببین ...
بتن دیر گداز
عکس نداشت؟
نه خیررررررررمهمینجوری.
الان تو اتلیست....عکسش درومد میذاره....عکس نداشت؟
باشششششه!نه خیررررررررم
امضا هم میده؟الان تو اتلیست....عکسش درومد میذاره....
هنوز صبحانه نخوردم...بعد صبحانم میرم سراغش....مخسییییییییییی
عکس نداشت؟