دور از انسانیته اسپم زدن....زشته...کاری نداره که شروع کن اسپم دادن زودی میشی فعال ...
دور از انسانیته اسپم زدن....زشته...کاری نداره که شروع کن اسپم دادن زودی میشی فعال ...
شیرینی برای چی؟؟؟اینجوریه؟
هفته پیش که ناهارو پیچوندی ندادی.شیرینی هم نمیخوای بدی؟جالا من هیچی،بچه های سایت نباید شیرینی بخورن؟
به به، چشمم روشن، خودت هم همینطوری فعال شدی؟کاری نداره که شروع کن اسپم دادن زودی میشی فعال ...
خب من چکار کنم؟ همون اول باید مطلب رو می گرفتید دیگه. کلی توضیح دادم.دارید تو خواب حرف میزنید؟؟؟؟
تشریف بردید بیمارستان؟
شیرینی برای چی؟؟؟
اینجوریه؟
هفته پیش که ناهارو پیچوندی ندادی.شیرینی هم نمیخوای بدی؟جالا من هیچی،بچه های سایت نباید شیرینی بخورن؟
شیرینی کلا بدی خوبه! مخصوصا رضا.شیرینی برای چی؟؟؟
بله؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!نه خدا را شکر دست شما بم نمیرسه که بفرستیم بیمارستان![]()
شما بگیدرضاااااااااااااااااااااااااااااا
مسنجرو ول کن بیا اینجا توضیح بده.
مگه من شیرینی فروشیدارم که شیرینی بدم
شیرینی اول تقصیره آلودگی هوا بود که گیرت نیومد چیکار کنم
ای بابا
خب من چکار کنم؟ همون اول باید مطلب رو می گرفتید دیگه. کلی توضیح دادم.
خوب خودت میخای بزنی به من چه ...بله؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
شیرینی کی ؟ بدونه هماهنگی من ؟ باشه من اگه دیگه ناهار دادم
مهندس اینا حرفه
تو که منو میشناسی
اصلا پنج شنبه بیا ناهار دعوتمون کن
محسنم هست
:دی
شیرینیه فروختن ماشین
اینم بهونش
خب خوش اومدید.....خوب یننی من تازه واردم
خوب باشه فهمیدیم دیگه حالا هی بیا بگوا بیشتر خودتو معرفی کن کجا میخونی چی میخونی اهل ناهار دادن هستی شیرینی چی ؟خوب یننی من تازه واردم
شما بگید
الان اس داد جزوه ها منو بیار .... شما میخای دفاع کنی من ناهار بدم ایشالله ناهار اونور آب
در آخرین پیغامهایی که بین دو رضا رد و بدل شد،به این نتیجه رسیدم که چه کاریه رضا شیرینی بده.فقط قرار شد دو رضا یک دیدار صمیمانه در رستوران زاگرس اصفهان داشته باشند...
در آخرین پیغامهایی که بین دو رضا رد و بدل شد،به این نتیجه رسیدم که چه کاریه رضا شیرینی بده.فقط قرار شد دو رضا یک دیدار صمیمانه در رستوران زاگرس اصفهان داشته باشند...
بچه ها من برم بخوابم. اینطوری پیش بریم صبح دیگه بیدار نمی شم.
شب تون رویایی...
شب خوش منم دارم میرم همگی شبتون پشمکی ....
آفرین، بفرمایید، داداش رضا درها رو ببند. خب چرا اونطوری نگاه می کنی بده من ببندم. خوش آمدید. بقیه بفرمایید چت روم.bye all
آفرین، بفرمایید، داداش رضا درها رو ببند. خب چرا اونطوری نگاه می کنی بده من ببندم. خوش آمدید. بقیه بفرمایید چت روم.
شب بخیر. دیگه واقعا رفتم.