واسه من نهاز کجا معلوم؟ اصلا این یکی از پیش نیازهای خودگیریه.
من از چراغ قرمزی حرف می زنم که خیلی وقته کنارش حروف PO حک شده.من خودم به شما میگم....
آره خیلی به خودش نمیاد. ولی اگه این رو هم نگه که دیگه کسی تحمل اش نمی کنه.اینقدر از این جملش لجم میگیره![]()
بله؟؟؟؟؟سلام برفک منم یخ هستم
یعنی چی؟؟؟؟من از چراغ قرمزی حرف می زنم که خیلی وقته کنارش حروف PO حک شده.
واسه همه آره.واسه من نه
اینقدر از این جملش لجم میگیره![]()
اینجا گیر ندید...خیرواسه همه آره.
تو اصفهان ندارید؟ از این چراغ راهنمایی هایی که کنارشون تایمر داره.یعنی چی؟؟؟؟
بابا نیمیخواین به تازه واردها روحیه بدین
آره خیلی به خودش نمیاد. ولی اگه این رو هم نگه که دیگه کسی تحمل اش نمی کنه.![]()
سلام من ترم 5 هستم ولی هنوز به من تازه وارد میگن یکی جوابمو بدهنه انگار امشب همه میخوان منو بزنن من برم ...
مگه ما تو دهاتیم ک نداره؟؟؟؟؟؟تو اصفهان ندارید؟ از این چراغ راهنمایی هایی که کنارشون تایمر داره.
پس کجا گیر بدیم؟ اینویزیبل اسمش روشه! الان شما برای لحظاتی ویزیبل شده اید. ما هم رو زمین آرد ریختیم جای پاتون می مونه.اینجا گیر ندید...خیر
اخیییی!!!همم ک ترم 5 هستن و تازه وارد!!!!!سلام من ترم 5 هستم ولی هنوز به من تازه وارد میگن یکی جوابمو بده
اقا رضای رئییس هم این گونه اند الان....جا پای ایشونهپس کجا گیر بدیم؟ اینویزیبل اسمش روشه! الان شما برای لحظاتی ویزیبل شده اید. ما هم رو زمین آرد ریختیم جای پاتون می مونه.![]()
خب دیگه وقتی خرتوخر میشه پلیس تایمر رو از کار می اندازه. اون دوتا حرف رو نمایش میده. نشان مخصوص حاکم بزرگ. یعنی فعلا سرکار هستید.مگه ما تو دهاتیم ک نداره؟؟؟؟؟؟
دارید تو خواب حرف میزنید؟؟؟؟خب دیگه وقتی خرتوخر میشه پلیس تایمر رو از کار می اندازه. اون دوتا حرف رو نمایش میده. نشان مخصوص حاکم بزرگ. یعنی فعلا سرکار هستید.
سلام من ترم 5 هستم ولی هنوز به من تازه وارد میگن یکی جوابمو بده
ناز بشی که حرف بدی نیست
یعنی قیافت مزخرف بود ارایش کن که ناز بشی.جیگر هم صیغه مبالغست.![]()
تشریف بردید بیمارستان؟اصلا تابلو نیست داری به در میگی لوستر بشنوو
تا اومدیم دو کلوم پشت اش غیبت کنیم سر و کله اش پیدا شد. داشتم می گفتم رضا عجب چیزیه یعنی عجب خوبیه... به به...دلت میاد.رضا گوگولیه ماست