گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

maryam_m_r_y

عضو جدید
خودمم نمی دونم چمه . قاطی کردم یکم

نگرانم نباش :gol:

آخييييييييييييييييي!

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما سرامیکیا مگه تاپیک و تالار جدا ندارین همش تو این تاپیک اسپم میدید ا :razz::evil::wallbash::w00::w00::w00:

تا اونجایی که من می دونم اینجا گپ و گفتگویه بچه هایه مواده نه فقط متالورژ ها . کی بود همین چن ماه پیش هی به بچه هامون می گفت تو پاتوق سرامیست ها پست ندین بیاین گپ و گفتگو ؟ احیانا خودت نبودی مهندس جون ؟

فرهنگ

مدیر بازنشسته
جالب اينه كه دم از سراميك ميزنن :)
ارشدت چرا شناسايي شد؟؟؟

پ.ن : به دل نگيريداااااااااا

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این پستای بالایی کداماشون مربوط به من بود؟:que: من سرامیک بودم؟:surprised: بعدشم خانم مرادی رفتی آرشیو تاپیکه سرامیکم مطالعه کردی؟؟؟:biggrin::redface:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این پستای بالایی کداماشون مربوط به من بود؟:que: من سرامیک بودم؟:surprised: بعدشم خانم مرادی رفتی آرشیو تاپیکه سرامیکم مطالعه کردی؟؟؟:biggrin::redface:

اینقدر ها هم دیگه بیکار نیستم . از قدیم این پیغامت یادم بود که به مهناز گفته بودی هی تو پاتوق پست میذارن اعصابتو خورد می کنن.

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببينيد صداي متالورژا رو دراورديداااااااااااااااااااااا:mad:
:biggrin:
:gol::redface:
تا اونجایی که من می دونم اینجا گپ و گفتگویه بچه هایه مواده نه فقط متالورژ ها . کی بود همین چن ماه پیش هی به بچه هامون می گفت تو پاتوق سرامیست ها پست ندین بیاین گپ و گفتگو ؟ احیانا خودت نبودی مهندس جون ؟
اخر پست بالایی جواب دادم ;)
ببين داداش!ما زياديما!ميريزم سرتاااا!:neutral::Dخود داني!
:razz::Ph34r::wallbash:
جالب اينه كه دم از سراميك ميزنن :)
ارشدت چرا شناسايي شد؟؟؟

پ.ن : به دل نگيريداااااااااا
با منی فرهنگ خانم ؟ :cool:
فرهنگ جون پ . ن یعنی چی ؟

اصالتا سرامیستن ایشون . حالا گفتن یه سرکی هم تو متالورژی بکشن .
اینم دوباره با من بودی؟ :razz:
ايول!خوشم مياد جد وآبادمون(سراميستا!!)هوامونو دارن!

اینم الکی نقل قول شده :biggrin:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
هورا من جزء مفقودا نیستم.....!!!!

وای اقا مهدی نه اینکه شما همش اینجایی و ....
خوب وقتی هیچکی منو دوست ندارخه چی بگم؟
بگم همه منو دوست دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بخدا اگه جای من بودید گریه می کردید....

از درس و ارشد و زندگیم زدم واسه این پروژه لعنتی اونوقت اینم ما رو اینجوری مچل خودش کرده....
هم پروزه ایم هم که یه ماهه مقود شدن...
من کوچول موچولو موندم و اینهمه بد بختی...........
هیچکی منو دوست نداره.....
اينقدر نامويد نبودينا! هميشه به عشق و ايمانتون غبطه ميخوردم! نگيد داشتم اشتباه ميكردم:(درسته نميام! ولي مثل قبلنا هميشه دلم اينجاست:cry::cry::cry:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
عين چي؟:D
والا دوست ندارم كل كل سراميك و متال راه بنداز وگرنه يه زماين اسطوره بودماااااااااااااااا
بابا اسطوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! كي به سراميستها چپ نگاه ميكنه:mad: يادش بخير با بچه هاي كلاس ميخواستيم اينجا رو فتح كنيم، يعني به آرزوم دارم ميرسم:cry::biggrin:
خانمها به پيش! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

reza_1364

مدیر بازنشسته
بابا اسطوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! كي به سراميستها چپ نگاه ميكنه:mad: يادش بخير با بچه هاي كلاس ميخواستيم اينجا رو فتح كنيم، يعني به آرزوم دارم ميرسم:cry::biggrin:
خانمها به پيش! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

زهی خیال باطل

اگه پست نمیدیم دلیل بر عدم حضورمان نیست

چی میگه این؟

maryam_m_r_y

عضو جدید
تالار به حالت عادی خودش برگشته مریم خانم........کم کم شما باید برید زندان.......
من دیگه میرم سر کلاس ..........فک کنم کلاس تموم شد......

ببین من برم زندان تو رو هم میکشونم وسطاااااا!باید باهم بریم آب خنک بخوریم!!!!!!:cool::biggrin:

بالا