چرا اینجا خلوته؟؟؟؟؟؟؟؟
خب اين اونوقت يعني چي؟2-casperخانم باز شما رفتيد تو حال افسردگي؟؟؟!!!! جاتون هميشه اينجا خاليه
![]()
![]()
سلام روزبه جان! خوبي؟سلام به همه دوستای خوبم...........
سلام چطوری . آواتارشو . میدونی من عاشقه بچه ام . ازین عکس ها میذاری دلم میخواد .
سلام روزبه جان! خوبي؟![]()
مرسی ، خوبم.شما خوبید؟
دیگه فرهنگ خانم گیر داده بود چرا چشمامو بستم،گفتم آواتارمو عوض کنم...........البته فکر کنم ایندفعه بگن چرا جلوی چشمامو گرفتم!!!!!!
آره دیگه......... به هر حال باید حرف خانم مدیرو گوش کرد ........![]()
چه حرف گوش کنی تو فوری عوض کردی.
من كه از اول هم نمي خواستم سركارت بذارم روزبه جان! نديدي گفتم بيا سر كلاس؟!!!!! مطمئن باش اگه مي خواستم اذيتت كنم بيشتر از ماه ميگذشت و نمي تونستم منو پيدا كنيممنون ، شما چطوری آقا مهدی ؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگه هوس نکردی ما رو سر کار بذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه از اول هم نمي خواستم سركارت بذارم روزبه جان! نديدي گفتم بيا سر كلاس؟!!!!! مطمئن باش اگه مي خواستم اذيتت كنم بيشتر از ماه ميگذشت و نمي تونستم منو پيدا كني![]()
من كه از اول هم نمي خواستم سركارت بذارم روزبه جان! نديدي گفتم بيا سر كلاس؟!!!!! مطمئن باش اگه مي خواستم اذيتت كنم بيشتر از ماه ميگذشت و نمي تونستم منو پيدا كني![]()
عيب نداره، من جاي همتون خنديدم! بنده خدا شوكه شده بود!حالا یه کم سر کار میذاشتی بهش میخندیدیم . : دی
نمیخواستی اذیت کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر پشت هم میس انداختی ، گوشیم مریض شد........هنوزم خوب نشده ، تو شوکه...........
پس عجب گوشيه بي جنبه اي دارينمیخواستی اذیت کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینقدر پشت هم میس انداختی ، گوشیم مریض شد........هنوزم خوب نشده ، تو شوکه...........
عيب نداره، من جاي همتون خنديدم! بنده خدا شوكه شده بود!![]()
عيب نداره، من جاي همتون خنديدم! بنده خدا شوكه شده بود!![]()
آخه تو چه جوری فهمیدی من شوکه شدم؟ از طریق sms چطوری حالت منو فهمیدی.......؟؟؟؟؟؟؟ من که اگه یادم نرفته بود با خط ایرانسلم ، سه سوت آمارتو در آورده بودم............
حالا یه کم سر کار میذاشتی بهش میخندیدیم . : دی
خو حالا قاطی نکن .
خوب اصلا به من بخندین .
نه بابا ......... چرا قاطی کنم؟؟؟؟؟؟
به شما بخندیم که باید فاتحمونو بخونیم.........
نه بخندین دیگه .![]()
فقط منو آروم بزن، شنبه امتحان دارم..........
چه امتحانی حالا اوله ساله![]()