عجب شغل شريفي، مخصوصا اگه براي دكتر صدقي باشه خيلي لذت داره!!!!
ساعت 6:49 صبحه روزه جمعه و من از دیشب نخوابیدم و توی اینتر نت بودم و باز به شغله شریفه دانلود مشغول بودم.![]()

منم ساعت 5 خوابيدم، ساعت 9:30 بيدار شدم، الانم باز روز از نو روزي از نو

عجب شغل شريفي، مخصوصا اگه براي دكتر صدقي باشه خيلي لذت داره!!!!
ساعت 6:49 صبحه روزه جمعه و من از دیشب نخوابیدم و توی اینتر نت بودم و باز به شغله شریفه دانلود مشغول بودم.![]()
پشت سر خانم مرادي حرف نزديا!!!معلوم نيست چي دانلود ميكرده .....![]()
نمي دونم ، يه جوري جواب ميدادي ، انگار از دستم ناراحتيد!!!؟؟؟؟ دوستانم كه ديگه ماشاءا... سر سنگين شدن!
خب منظور همونه ديگه . بايد باشگاه باشي
چه خبري ؟ چيزي شده مگه ؟![]()
پشت سر خانم مرادي حرف نزديا!!!اين دكتر صدقي نازنين براي ما خواب نذاشته، مخصوصا وقتي كه با دكتر محبي كاراشون گره بخوره!!!!
راستي خانم مرادي مگه شما فرصت نگرفتين براي پروژه ها، تا 22 خرداد ديگه!!!![]()
نمي دونم ، يه جوري جواب ميدادي ، انگار از دستم ناراحتيد!!!؟؟؟؟ دوستانم كه ديگه ماشاءا... سر سنگين شدن!
الان ساعت 11:36 و من به شدت مشتاقم كه ببينم كي دوستان ميان و نتايج رو ميگن!ميخوام ببينم امسال كي اين شكلك
رو ميذاره تو امضاش؟
![]()
نمي دونماز دست شما ؟؟؟
مگه چيكار كردي ؟؟؟
بقيه رو نميدونم . ولي من به شخصه ناراحت نيستم ازت ، مشكلي هم ندارم باهات
نتيجه ها ساعت چند مياد ؟؟![]()
دكتر صدقي ديگه!!!!بله بله
دكتر صدقي![]()
دكتر صدقي ديگه!!!!گير نده،
به قول يكي از بچه ها ، راضي باش
![]()
نمي دونم(اين جواب دوتا سوال بود
)
سلام..خوبين؟تمرين درس حرارتي مگه نيست؟چيكار مي كنين مگه؟بابا منم حجم كارم خيلي بالا بود وقتي دادم به صدقي اما انقدر كه شما ميگي شب زنده داري نكردم.خودتونو انقدر اذيت نكنين بابا اونم واسه صدقي!
پشت سر خانم مرادي حرف نزديا!!!اين دكتر صدقي نازنين براي ما خواب نذاشته، مخصوصا وقتي كه با دكتر محبي كاراشون گره بخوره!!!!
راستي خانم مرادي مگه شما فرصت نگرفتين براي پروژه ها، تا 22 خرداد ديگه!!!![]()
الهي آمين!!!هر كاري ميكنيد بگيد دكتر صدقي . كي به كيه .....![]()
![]()
![]()
خدايا اين دكتر صدقي رو از اين جوون ها نگير![]()
![]()
![]()
شما كه داناي جمع بودي . نگو نميدونم
برو تحقيق كن![]()
هر كاري ميكنيد بگيد دكتر صدقي . كي به كيه .....![]()
![]()
![]()
خدايا اين دكتر صدقي رو از اين جوون ها نگير![]()
![]()
![]()
راست ميگيد ، دكتر محبي كار نمي خواد،ولي خب ارائه سر كلاس شيمي كلوئيدي هم كار محسوب ميشه ديگه! شما كه تجربه هم دارين!!!1نكته مبهم تو صحبتات هست!يعني چي كار صدقي با محبي گره خورده؟؟محبي بنده خدا كه كار نمي خواد!!!!
من براي خواص الكتريكي 4 GB مطلب دادم! ولي اين ترم بيشتر رو كيفيت كار كردم، خيلي خوب شده( ماست فروش نميگه ماستم ترشه كهسلام..خوبين؟تمرين درس حرارتي مگه نيست؟چيكار مي كنين مگه؟بابا منم حجم كارم خيلي بالا بود وقتي دادم به صدقي اما انقدر كه شما ميگي شب زنده داري نكردم.خودتونو انقدر اذيت نكنين بابا اونم واسه صدقي!
راست ميگيد ، دكتر محبي كار نمي خواد،ولي خب ارائه سر كلاس شيمي كلوئيدي هم كار محسوب ميشه ديگه! شما كه تجربه هم دارين!!!![]()
الهي آمين!!!![]()
![]()
![]()
كجايي خانم مرادي كه از خودتون دفاع كنيد![]()
آفرين . الان ديگه نميگي كه نميدونمچشم،رفتم تحقيق كردم؛ گويا گفتن 8 شب!!!
امري نيست قربان
![]()
چه شبی بوده دیشب.....!!!
چه روزیه امروز....!!
برادر من که از فرط استرس هنوز از خواب بیدار نشده......!!!!!
الان ساعت 11:36 و من به شدت مشتاقم كه ببينم كي دوستان ميان و نتايج رو ميگن!ميخوام ببينم امسال كي اين شكلك
رو ميذاره تو امضاش؟
![]()
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
دیگه دارم سکته میکنم.....
بر پدر کسی که کنکور رو در آورده لعنت![]()
بزن زنگو !!!
یعنی من همس دارم از صبح به خودم فحش می دم که می مردی یه ذره بیشتر درس بخونی یهو بری ارشد؟
من دیگه غلط بکنم اسم کنکور ور دارم بذارم !!!!!!!!!![]()
شما چند سالته؟
دیکتت ضعیفه!![]()
اتفاقا ديكته شما زعيفه!شما چند سالته؟
دیکتت ضعیفه!![]()
ميبينم حسابي استرس دارين! من ميرم دوباره بر ميگردم
حالا شما تو این اوضاع خراب اومدی قلت املاعی میگیری![]()