گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه سوال دارم از همگی.
وقتی که آدم دلش میگیره وقتی احساس می کنه دنیا دیگه واسش هیچ قشنگی نداره چه جوری باید این دنیا رو تحمل کنهههههههه؟

باید یاد بگیری یه جور دیگه به زندگی نگاه کنی اونوقت همه چی درست میشه ;) شعار نمیدم خودم بهش رسیدم

Amir_Ans

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اوووووووووه دیشب چقدر نوشابه مصرف شده! لااقل شیشه هاشو جمع کنید دارین می رین. همه اش رفت تو دست و بالمون. :w36:

یه شب ما نبودیم آآ وگرنه خودم جوو صمیمی میکردم براتون :surprised::redface:

این روزا گل محمدی ها باز شدن برین بو کنید کیف کنید :gol:

sosmar

کاربر بیش فعال
یه سوال دارم از همگی.
وقتی که آدم دلش میگیره وقتی احساس می کنه دنیا دیگه واسش هیچ قشنگی نداره چه جوری باید این دنیا رو تحمل کنهههههههه؟
اگر به خدا ایمان داشته باشی و برای خودت هدفی مشخص کرده باشی مشکلات آسان تر می شود نه ناپدید;):D

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اول باید بیشتر ارزش اون چیزایی رو که داره و قدرشونو نمیدونه رو واسه خودش یادآوری کنه... مثل سلامتی ، خانواده خوب ، هوش و استعداد... بعدش هم تغییر دلایل شاد بودن و قشنگ دیدن زندگی!! ( یعنی فراموش کردن اون چیزایی که همیشه باعث خوشحالیش میشدن و شاید دیگه نیستن و فکر کردن به چیزای دیگه وجدید).... سوم سعی کنه با امکانات موجود بیشترین لذتو از زندگیش ببره.. کاری که من سعی میکنم همیشه انجامش بدم و تا حدودی هم تونستم با همه کمبود امکاناتی که باهاش موجه بودم ،بیشترین استفاده رو از لحظات ببرم!! آخرش هم چند تا هدف خوب واسه خودش تو زندگی مشخص کنه و واسه رسیدن به اونا تلاش کنه... قبولی ارشد واسه من اولین هدف جدی زندگیم بود که واسه رسیدن بهش تلاش کردم!!! و وقتی بهش رسیدم واقعا خوشحال بودم... حالا هم میخوام شیکممو آب کنم!!!!!!!!!!:eek:
موفق باشید

عالی بود ، مرسی!:cool:
قبولی ارشد و خوب اومدی داداش! :thumbsup:
امیدوارم در ذوب هدف پیش رو تم موفق باشی:biggrin:
:biggrin:

باید یاد بگیری یه جور دیگه به زندگی نگاه کنی اونوقت همه چی درست میشه شعار نمیدم خودم بهش رسیدم

دقیقاً! مشخصه که خودت بهش رسیدی ، مرسی:smile:;)

یه شب ما نبودیم آآ وگرنه خودم جوو صمیمی میکردم براتون :redface:

این روزا گل محمدی ها باز شدن برین بو کنید کیف کنید :gol:

نبودی دیگه!:cry: هالا هی هی بیا جو صمیمی بساز!:D چه کنیم دیگه ما همکاریم !:w02: ولی تو همش میپیچونی میری مرخصی صفا سیتی هی زحمات جوسازی و لیست و... بر عهده اینجانب می باشد! :w04::w06:

پارسال با بچه های دانشگاه رفتیم نیاسر! :gol:خیلی عالی بود! دقیقاً 5 روز قبل از اینکه جوابای ارشد بیاد! :)یادمه اونا هی استرس داشتن! میزنگیدن خونه! من سرخوش! بی خیال! اما امسال:crying::w04::cry:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی بود ، مرسی!:cool:
قبولی ارشد و خوب اومدی داداش! :thumbsup:
امیدوارم در ذوب هدف پیش رو تم موفق باشی:biggrin::biggrin:

واسه رسیدن به هدفم!! از دیروز کلاس ورزش ثبت نام کردم و جلسه اولو رفتم... الانم همه بدنم بسته... سعی کنید هر چند وقت یه بار بهم روحیه بدید تا ولش نکنم;)

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال با بچه های دانشگاه رفتیم نیاسر! :gol:خیلی عالی بود! دقیقاً 5 روز قبل از اینکه جوابای ارشد بیاد! :)یادمه اونا هی استرس داشتن! میزنگیدن خونه! من سرخوش! بی خیال! اما امسال:crying::w04::cry:

دلم روشنه که یه رتبه خوب میاری ... هر وقت دلم روشن بوده اون اتفاق افتاده ها...!! شیرینی منو جدا باید بدی..;)

از بچه ها هم هر کس کرمان قبول شد خیالش راحت.... اینجا این قدر بهش خوش میگذره که مطمئنم مثل دوستای دوره کارشناسیم با گریه از اینجا بره....
خودمم در خدمتتون هستم!

sina_0021

عضو جدید
یه سوال دارم از همگی.

این حرفا چقدر اشناست....!!!
فکر کنم همون چیزایی بود که یه مدت پیش خودم داشتم راجبش فکر می کردم....!!!
ببین به نظرم این اقتضای یه دورانی از زندگیه
درست می شه نگران نباش....!!
فقط به این فکر کن که :
اندکی صبر ، سحر نزدیک است...!!!
من خودم یه مدت خیلی طولانی افسردگی گرفته بودم ولی الان کم کم داره افتاب زندگیم طلوع می کنه....!!!;)

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه رسیدن به هدفم!! از دیروز کلاس ورزش ثبت نام کردم و جلسه اولو رفتم... الانم همه بدنم بسته... سعی کنید هر چند وقت یه بار بهم روحیه بدید تا ولش نکنم;)

هر چند وقت یه بار چرا! من هی هی هر روز میام برات روحیه میفرستم! ;)( فقط مواظب این همه هندونه باش نیوفته زمین بشکنه!)
تو میتونی رضا ب! :w02:
تو میتونی!:w11:
سعی کن! :w17:
تو میتونی آلفرد!:neutral:
مقاومت کن!:w43:

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز

دلم روشنه که یه رتبه خوب میاری ... هر وقت دلم روشن بوده اون اتفاق افتاده ها...!! شیرینی منو جدا باید بدی..;)

از بچه ها هم هر کس کرمان قبول شد خیالش راحت.... اینجا این قدر بهش خوش میگذره که مطمئنم مثل دوستای دوره کارشناسیم با گریه از اینجا بره....
خودمم در خدمتتون هستم!

مرسی روحیه! چه بساط نیسان آبی هندونه ای در مسیر تهران-کرمان راه انداختیما! :w01::w01:
ولی جداً امیدوارم اینجوری باشه! :cry:من فقط میتونم تهران باشم! پس توروخدا دعا کنین همینجا قبول شم! :w16:ولی میام کرمان مهمونی :biggrin:
هالا چرا گریه؟ :w20:
حتمن یه بلایی سرشون میاوردی ؟:w43: آره رضا ب؟ اعتراف کن تا از مجازاتت کم شه! :w08:یادت باشه هر چی بگه بعدن amir-ans (همکارم) علیهت ازش استفاده میکنه
:D

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط به این فکر کن که :
من خودم یه مدت خیلی طولانی افسردگی گرفته بودم ولی الان کم کم داره افتاب زندگیم طلوع می کنه....!!!;)

چطوری تو؟؟؟؟ خوش اومدی! کجا بیدی چن وقت نبیدی!!!:w02:
"اندکی صبر سحر نزدیک است " یکی از جمله های مورد علاقه ی منه ! عالی بود! مرسی!
خدا رو شکر! ایشالا همیشه آفتابی باشی و ظهر باشی! :victory:هیچوقت غروب نشه!
:D

ayhann

اخراجی موقت

دلم روشنه که یه رتبه خوب میاری ... ها.هر وقت دلم روشن بوده اون اتفاق افتاده ..!! شیرینی منو جدا باید بدی..;)

خودمم در خدمتتون هستم!

نوکرتم دلتو واسه منم روشن کن.جبران میکنم.

ayhann

اخراجی موقت
فقط به این فکر کن که :
من خودم یه مدت خیلی طولانی افسردگی گرفته ولی الان کم کم داره افتاب زندگیم طلوع می بودمکنه/SIZE]....!!!;)

سلام از این موضوع واقعا خوشحال شدم.امیدوارم خورشید همه مردم ایران طلوع کنه;)

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی روحیه! چه بساط نیسان آبی هندونه ای در مسیر تهران-کرمان راه انداختیما! :w01::w01:
ولی جداً امیدوارم اینجوری باشه! :cry:من فقط میتونم تهران باشم! پس توروخدا دعا کنین همینجا قبول شم! :w16:ولی میام کرمان مهمونی :biggrin:
هالا چرا گریه؟ :w20:
حتمن یه بلایی سرشون میاوردی ؟:w43: آره رضا ب؟ اعتراف کن تا از مجازاتت کم شه! :w08:یادت باشه هر چی بگه بعدن amir-ans (همکارم) علیهت ازش استفاده میکنه :D

نه والا... بلا ملا کجا بود... بس که اینجا بهشون خوش گذشته بود دل نمیکندن... کرمانیها هم که مهمون نواز.... البته بعضیعاشون موندگار شدن ... آخه میدونی کرمان خاکش دامن گیره... عروس و دوماد شدن همینجا و موندن...
شما هم قدمتون روی چشم.. تشریف بیارید.. فقط حواستون به دامنتون باشه... اینجا گیر نیوفتید...!!!

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اول باید بیشتر ارزش اون چیزایی رو که داره و قدرشونو نمیدونه رو واسه خودش یادآوری کنه... مثل سلامتی ، خانواده خوب ، هوش و استعداد... بعدش هم تغییر دلایل شاد بودن و قشنگ دیدن زندگی!! ( یعنی فراموش کردن اون چیزایی که همیشه باعث خوشحالیش میشدن و شاید دیگه نیستن و فکر کردن به چیزای دیگه وجدید).... سوم سعی کنه با امکانات موجود بیشترین لذتو از زندگیش ببره.. کاری که من سعی میکنم همیشه انجامش بدم و تا حدودی هم تونستم با همه کمبود امکاناتی که باهاش موجه بودم ،بیشترین استفاده رو از لحظات ببرم!! آخرش هم چند تا هدف خوب واسه خودش تو زندگی مشخص کنه و واسه رسیدن به اونا تلاش کنه... قبولی ارشد واسه من اولین هدف جدی زندگیم بود که واسه رسیدن بهش تلاش کردم!!! و وقتی بهش رسیدم واقعا خوشحال بودم... حالا هم میخوام شیکممو آب کنم!!!!!!!!!!:eek:
موفق باشید

منم دقیقا تا 3 ماه پیش خیلی شاد و خرم زندگی می کردم. هر مشکلی هم که تا حالا واسم پیش میومد از همین راه هایی که گفتی حل می کردم. اما تو این چند ماه شکستم.
هیچی ازم نمونده.
هنوز هدفم رو دنبال می کنم و میدونم به اهدافم می رسم.
اما چیزی که هست اینه که دیگه موفقیت هایی که بدست میارم خوشحالم نمی کنه.
نمیدونم چرا زندگیم شاد نیست.
احساس تنهایی شدید می کنم.
آدما واسم غریبه شدن.
خودمم حسابی کلافه شدم. :cry:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید یاد بگیری یه جور دیگه به زندگی نگاه کنی اونوقت همه چی درست میشه ;) شعار نمیدم خودم بهش رسیدم
اگه یه روزی ببینی که زندگیت همه ی رنگ هاش رو از دست داده چه جوری میتونی دوباره زندگیتو پر رنگ کنی.؟؟؟؟؟؟؟
اینم بگم که من تو دلم پر از امیده و البته زندگیم هم همیشه پر از موفقیت بوده.
اما این روزا هیچ چیزی واسم خوشحال کننده نیست و یه جورایی دل گیرم.
به نظرت دیوونه شدم؟؟؟؟؟؟

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر به خدا ایمان داشته باشی و برای خودت هدفی مشخص کرده باشی مشکلات آسان تر می شود نه ناپدید;):D

گفتی خدا.
قربون خدا برم اگه اون نبود من الان زنده نبودم.
هدف دارم.
مشکلم هدف و یا رسیدن به اون نیست.
حتی در همین وضعیت روحیه داغونم به اهداف و هر چی که میخوام می رسم.
مشکل اینجاست که شدیدا احساس تنهایی می کنم.
همه واسم غریبه شدن:cry:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط به این فکر کن که :

خدا کنه منم حالم خوب بشه.
واسم دعا کن.
" اندکی صبر سحر نزدیک است "
این جمله همیشه اشک من رو در میاره!!!!!!!
یادمه شب قبل از اعلام نتایج انتخابات با این جمله خوابم برد. ولی فردا صبحش که نتایج اعلام شد زدم زیر گریه.
حالا هم هر وقت این جمله رو می شنوم گریه ام می گیره.

بالا