یه سوال دارم از همگی.
وقتی که آدم دلش میگیره وقتی احساس می کنه دنیا دیگه واسش هیچ قشنگی نداره چه جوری باید این دنیا رو تحمل کنهههههههه؟
باید یاد بگیری یه جور دیگه به زندگی نگاه کنی اونوقت همه چی درست میشه

یه سوال دارم از همگی.
وقتی که آدم دلش میگیره وقتی احساس می کنه دنیا دیگه واسش هیچ قشنگی نداره چه جوری باید این دنیا رو تحمل کنهههههههه؟
اوووووووووه دیشب چقدر نوشابه مصرف شده! لااقل شیشه هاشو جمع کنید دارین می رین. همه اش رفت تو دست و بالمون.![]()
اگر به خدا ایمان داشته باشی و برای خودت هدفی مشخص کرده باشی مشکلات آسان تر می شود نه ناپدیدیه سوال دارم از همگی.
به نظر من اول باید بیشتر ارزش اون چیزایی رو که داره و قدرشونو نمیدونه رو واسه خودش یادآوری کنه... مثل سلامتی ، خانواده خوب ، هوش و استعداد... بعدش هم تغییر دلایل شاد بودن و قشنگ دیدن زندگی!! ( یعنی فراموش کردن اون چیزایی که همیشه باعث خوشحالیش میشدن و شاید دیگه نیستن و فکر کردن به چیزای دیگه وجدید).... سوم سعی کنه با امکانات موجود بیشترین لذتو از زندگیش ببره.. کاری که من سعی میکنم همیشه انجامش بدم و تا حدودی هم تونستم با همه کمبود امکاناتی که باهاش موجه بودم ،بیشترین استفاده رو از لحظات ببرم!! آخرش هم چند تا هدف خوب واسه خودش تو زندگی مشخص کنه و واسه رسیدن به اونا تلاش کنه... قبولی ارشد واسه من اولین هدف جدی زندگیم بود که واسه رسیدن بهش تلاش کردم!!! و وقتی بهش رسیدم واقعا خوشحال بودم... حالا هم میخوام شیکممو آب کنم!!!!!!!!!!![]()
موفق باشید
باید یاد بگیری یه جور دیگه به زندگی نگاه کنی اونوقت همه چی درست میشه شعار نمیدم خودم بهش رسیدم
یه شب ما نبودیم آآ وگرنه خودم جوو صمیمی میکردم براتون
این روزا گل محمدی ها باز شدن برین بو کنید کیف کنید![]()
عالی بود ، مرسی!
قبولی ارشد و خوب اومدی داداش!
امیدوارم در ذوب هدف پیش رو تم موفق باشی![]()
پارسال با بچه های دانشگاه رفتیم نیاسر!خیلی عالی بود! دقیقاً 5 روز قبل از اینکه جوابای ارشد بیاد!
یادمه اونا هی استرس داشتن! میزنگیدن خونه! من سرخوش! بی خیال! اما امسال
![]()
یه سوال دارم از همگی.
واسه رسیدن به هدفم!! از دیروز کلاس ورزش ثبت نام کردم و جلسه اولو رفتم... الانم همه بدنم بسته... سعی کنید هر چند وقت یه بار بهم روحیه بدید تا ولش نکنم
دلم روشنه که یه رتبه خوب میاری ... هر وقت دلم روشن بوده اون اتفاق افتاده ها...!! شیرینی منو جدا باید بدی..
از بچه ها هم هر کس کرمان قبول شد خیالش راحت.... اینجا این قدر بهش خوش میگذره که مطمئنم مثل دوستای دوره کارشناسیم با گریه از اینجا بره....
خودمم در خدمتتون هستم!
این حرفا چقدر اشناست....!!!
فکر کنم همون چیزایی بود که یه مدت پیش خودم داشتم راجبش فکر می کردم....!!!
ببین به نظرم این اقتضای یه دورانی از زندگیه
درست می شه نگران نباش....!!
فقط به این فکر کن که :
اندکی صبر ، سحر نزدیک است...!!!
من خودم یه مدت خیلی طولانی افسردگی گرفته بودم ولی الان کم کم داره افتاب زندگیم طلوع می کنه....!!!![]()
دلم روشنه که یه رتبه خوب میاری ... ها.هر وقت دلم روشن بوده اون اتفاق افتاده ..!! شیرینی منو جدا باید بدی..
از بچه ها هم هر کس کرمان قبول شد خیالش راحت.... اینجا این قدر بهش خوش میگذره که مطمئنم مثل دوستای دوره کارشناسیم با گریه از اینجا بره....
خودمم در خدمتتون هستم!
فقط به این فکر کن که :
من خودم یه مدت خیلی طولانی افسردگی گرفته ولی الان کم کم داره افتاب زندگیم طلوع می بودمکنه/SIZE]....!!!![]()
من برای هفتمین سال اسمم در نیومد؛ پس شما دعا کردید ما رو نبرن؟؟؟؟؟![]()
مرسی روحیه! چه بساط نیسان آبی هندونه ای در مسیر تهران-کرمان راه انداختیما!
ولی جداً امیدوارم اینجوری باشه!من فقط میتونم تهران باشم! پس توروخدا دعا کنین همینجا قبول شم!
ولی میام کرمان مهمونی
![]()
هالا چرا گریه؟
حتمن یه بلایی سرشون میاوردی ؟آره رضا ب؟ اعتراف کن تا از مجازاتت کم شه!
یادت باشه هر چی بگه بعدن amir-ans (همکارم) علیهت ازش استفاده میکنه
![]()
نوکرتم دلتو واسه منم روشن کن.جبران میکنم.
به نظر من اول باید بیشتر ارزش اون چیزایی رو که داره و قدرشونو نمیدونه رو واسه خودش یادآوری کنه... مثل سلامتی ، خانواده خوب ، هوش و استعداد... بعدش هم تغییر دلایل شاد بودن و قشنگ دیدن زندگی!! ( یعنی فراموش کردن اون چیزایی که همیشه باعث خوشحالیش میشدن و شاید دیگه نیستن و فکر کردن به چیزای دیگه وجدید).... سوم سعی کنه با امکانات موجود بیشترین لذتو از زندگیش ببره.. کاری که من سعی میکنم همیشه انجامش بدم و تا حدودی هم تونستم با همه کمبود امکاناتی که باهاش موجه بودم ،بیشترین استفاده رو از لحظات ببرم!! آخرش هم چند تا هدف خوب واسه خودش تو زندگی مشخص کنه و واسه رسیدن به اونا تلاش کنه... قبولی ارشد واسه من اولین هدف جدی زندگیم بود که واسه رسیدن بهش تلاش کردم!!! و وقتی بهش رسیدم واقعا خوشحال بودم... حالا هم میخوام شیکممو آب کنم!!!!!!!!!!![]()
موفق باشید
اگه یه روزی ببینی که زندگیت همه ی رنگ هاش رو از دست داده چه جوری میتونی دوباره زندگیتو پر رنگ کنی.؟؟؟؟؟؟؟باید یاد بگیری یه جور دیگه به زندگی نگاه کنی اونوقت همه چی درست میشهشعار نمیدم خودم بهش رسیدم
اگر به خدا ایمان داشته باشی و برای خودت هدفی مشخص کرده باشی مشکلات آسان تر می شود نه ناپدید![]()
فقط به این فکر کن که :
من خودم یه مدت خیلی طولانی افسردگی گرفته بودم ولی الان کم کم داره افتاب زندگیم طلوع می کنه....!!!![]()