حال و روزم
بسان مرغیست
که تخم هایش را
به زمین نرسیده
می ربایند
نیمرو می کنند
ولی باز
به جای گریه
تخم می کند!
انسانم آرزوست
آرام آرامم
شبيه مزرعه اي
كه تمام محصولش را آفت زده است
ديگر نگران داس ها نيستم
وقتي محصول مزرعه اي خراب مي شوداین آرامش قبل از طوفان است. یقین دارم که طغیان می کند... کافیست محصول خرابت را درو کنند و بذر جدید بکارند... سر به آسمان می کشی... عظمتت را درک کن... یقین دارم
وقتي محصول مزرعه اي خراب مي شود
آن را مي سوزانند تا از نو برايش خاك مغذي بريزند
بايد سوختن را تجربه كرد
اين بار با آتش
شايدسوختن همیشه چاره ی کار نیست. سوختن راحت ترین راه است... برای همین اکثرا این راه انتخاب میکنند... هستند کسانی که بدون سوختن، مزرعه ی خود را بارور می کنند. به دست آوردن همیشه راحت نیست... گاه با تفکر، گاه با تلاش، گاه خیلی سخت تر به دست می آید... ولی لذتش بیشتر از سوختن است... یقین بدان آن سوختن در اعماق افکار آن مزرعه خواهد ماند و تا ابد هم کارش سوختن پس از هر آفتی است... ولی مزرعه ای که راهی جز سوختن یافته، علاوه بر محصول بهتر، دیگر از آفت باکش نیست... می داند نخواهد سوخت یا لااقل به این زودی ها نخواهد سوخت... می توان گفت گونه ای لذت و نشاط درونی می یابد...
شايد
نمي دانم
بايد انديشيد
چقدر ساده بزرگ مي شويم
كاش اين عيار انقدر بالا برود كه ارزش زنده بودن و زندگي كردن بيابدمزرعه من بار ها و بارها آفت خورده بود. اگر میخواستم پس از هر آفت و حمله بسوزم، اینک در زیر خروارها خاک خفته بودم یا زنده ای با افکار مدفون بودم...
ساده بزرگ نمیشویم... درس های زندگی و بازی های سرنوشت را لازم می دانم... باعث می شوند عیار آدمی بالا برود...
كاش اين عيار انقدر بالا برود كه ارزش زنده بودن و زندگي كردن بيابد
من تا به حال جرئت كاشتن بذر را در دل مزرعه ام نمي ريختم
اما حالا
اولين محصولم بي صدا خراب مي شود
ومن نظاره مي كنم
كاش اينبار هم بذري نكاشته بودم
واقعا چقدر اینجا سوت و کور شده!!!! یعنی همه دارن میرن مهمونی و مسافرت؟؟؟
یادش بخیر قدیما که ذوق و شوق عید رو داشتیم
اوممممممم.... منم از این صندلیا موخااااااااااام... چیلا از این شیکلکا ندالم آیا؟ هوم؟ چیلا آیا؟
شومو چند سالتونه؟؟؟؟؟؟ یه نگاه به شناسنامتون بنداز
من پارتیم کلفته شکلکای اختصاصی برام میفرستن
هههههه... دهوام تلد... الان میشم خود لضا.... بزال صداش تنم... داله غذا دلست میتونه تا بخوله... اینقده شیمکو تشلیف داله :دی تازشم چیتال شناسنامه من دالی؟ مگه خودت شیناسنامه ندالی؟ هوم؟
شومو چند سالتونه؟؟؟؟؟؟ یه نگاه به شناسنامتون بنداز
من پارتیم کلفته شکلکای اختصاصی برام میفرستن
چه امضات قشنگه.
خوشمان امد.
هههههه... دهوام تلد... الان میشم خود لضا.... بزال صداش تنم... داله غذا دلست میتونه تا بخوله... اینقده شیمکو تشلیف داله :دی تازشم چیتال شناسنامه من دالی؟ مگه خودت شیناسنامه ندالی؟ هوم؟
امضای شمام قشنگه مهندس ...
قربونتون!!! قابل شومو رو نداره!!
مرسی عزیزم
شیرازیا شومو نمیگن.این قسمت لهجت کجاییه؟؟
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این دیگه از اون حرفا بودا!!! بارزترین تکیه کلام شیرازیا شومو هستا!!!
مگه آقوی زیگلری رو گوش ندادی؟؟؟