بعععععععععله .........بعـــــــــــله ....بلهسلام.بلی.خودتی؟به من بگو.در گوشم بگو.بله؟![]()

بعععععععععله .........بعـــــــــــله ....بلهسلام.بلی.خودتی؟به من بگو.در گوشم بگو.بله؟![]()
مرسی... گوگل دارم... بعد می گن چرا آمار سرچ مون بد در رفته...نه .. راستش یکم ضایعست ولی تو گوگل سرچ کردم دلبر .. وای سا صفحه ی گوگلشو بدم ..
زینب دلبر سرچ کردی؟نه .. راستش یکم ضایعست ولی تو گوگل سرچ کردم دلبر .. وای سا صفحه ی گوگلشو بدم ..
از کجا فهمیدید منظورم اون بعلست؟بعععععععععله .........بعـــــــــــله ....بله![]()
مرسی... گوگل دارم... بعد می گن چرا آمار سرچ مون بد در رفته...نه بفرست که از این بدتر نشه
![]()
زینب دلبر سرچ کردی؟![]()
بالاخره دیگه...از کجا فهمیدید منظورم اون بعلست؟
![]()
من یه عالمه عکس دارم میتونی واسه اواتار بذاری.فردا بزارم برات تو پروفایلت؟حالا هی تکرار کنین .. ببینین می توننین آبرویه منو ببرین
من یه عالمه عکس دارم میتونی واسه اواتار بذاری.فردا بزارم برات تو پروفایلت؟
ما کی باشیم آبروی شما رو ببریم. ولی جاتون خالی سرچ کردم 30 سال سینمای پربارمون و پربارشون و ... اومد جلو چشم ام.حالا هی تکرار کنین .. ببینین می توننین آبرویه منو ببرین
نی نی که نه.عکس مناسب اواتار.مثل همینا که تو پروفایلم میذارم...باشه.هر طور دوس داری.انگار اواتار جدیدتو خیلی دوس داریاااااااانه اون نی نی هایه دلبر رو نیمیخواممممم
اقا من یه اعترافی بکنم .. این تصویرو الان هر چی گشتم تو گوگل پیدا نشد ..ولی خودم نیستم بوخودا
ما کی باشیم آبروی شما رو ببریم. ولی جاتون خالی سرچ کردم 30 سال سینمای پربارمون و پربارشون و ... اومد جلو چشم ام.البته تو صفحه ی چهاردهم هم یه چیزایی پیدا شد.
میگم زینب ماشالله عمیق هم سرچ می کنی ها!
![]()
قسم نخور زینب خانوم قسم نخورده هم قبول ات داریم. اگرچه شما بگی ف ما میریم فرحزاد و برمی گردیم. آخر صفحه 14.نه اون نی نی هایه دلبر رو نیمیخواممممم
اقا من یه اعترافی بکنم .. این تصویرو الان هر چی گشتم تو گوگل پیدا نشد ..ولی خودم نیستم بوخودا
نی نی که نه.عکس مناسب اواتار.مثل همینا که تو پروفایلم میذارم...باشه.هر طور دوس داری.انگار اواتار جدیدتو خیلی دوس داریاااااااا![]()
میخواستم مثلا یه عکس زن بیاد بذارم اواتارم ...[/QUOTE
![]()
قسم نخور زینب خانوم قسم نخورده هم قبول ات داریم. اگرچه شما بگی ف ما میریم فرحزاد و برمی گردیم. آخر صفحه 14.
میخواستم مثلا یه عکس زن بیاد بذارم اواتارم ...[/QUOTE
![]()
ای خدا این همه ملت عکس زن رو اواتارشونههههه
خو مگه چیه .. از کارتونی خسته شده بودم ..
متاسفم... پدربزرگ ها نعمت هایی هستند که سعی می کنم قدرشون رو بدونم. به نظرم تاریخ مستند و زنده ما هستند.خیلی دوسش دارم.حیف که دیگه پدر بزرگ ندارم![]()
![]()
باشه.هر طور دوس داریخو ببین بچه ها میگن شبیه خودمه ....... خوفه دیگه .. چی ازین بهتر ..
یعنی بیخودی بعدا اونطوری میشه؟؟؟؟؟متاسفم... پدربزرگ ها نعمت هایی هستند که سعی می کنم قدرشون رو بدونم. به نظرم تاریخ مستند و زنده ما هستند.
باشه.هر طور دوس داری![]()
نیست؟مخسی من سرعتم پایینه نصفه عکسا باز نمیشه ...
حالا جدی جدی این شبیه منه ؟
نیست؟
من پدر مادرمو کامل به یاد دارم.خیلی دوس داشتنی بود.خیلیم دوستم داشت...متاسفم... پدربزرگ ها نعمت هایی هستند که سعی می کنم قدرشون رو بدونم. به نظرم تاریخ مستند و زنده ما هستند.
راست میگه! خیلی خوبه ... ولی اگه بچه ها بذارن. اصلا می خوای یه توضیح هم زیرش بنویس.خو ببین بچه ها میگن شبیه خودمه ....... خوفه دیگه .. چی ازین بهتر ..
راستش من که از نزدیک ندیدمت زینب خانوم، ولی عکستو که دیدم یه جورایی شبیهه، نه خیلیییی!!!مخسی من سرعتم پایینه نصفه عکسا باز نمیشه ...
حالا جدی جدی این شبیه منه ؟
نه اون می تونه به کمک شون به گذشته اش پی ببره و بفهمه چرا این شکلی شده...یعنی بیخودی بعدا اونطوری میشه؟؟؟؟؟
راستش من که از نزدیک ندیدمت زینب خانوم، ولی عکستو که دیدم یه جورایی شبیهه، نه خیلیییی!!!
میگم این صندلیه داغه منم تبدیل به صندلیه یخ شده ها خدا رو شکر!!!!!!!!![]()
کار خوبی کردی!ای خدا این همه ملت عکس زن رو اواتارشونههههه
خو مگه چیه .. از کارتونی خسته شده بودم ..