فرهنگ
مدیر بازنشسته
كند شدينا فرهنگ خانم!!!!!! اين چند روز تعطيلي بد كسلتون كرده مثل اينكه!!!!
يا شايدم رفتيد سراغ ظرفها!
![]()
همین جام پای سیستم..
ظرف؟؟؟ معلومه این کاره ایا

كند شدينا فرهنگ خانم!!!!!! اين چند روز تعطيلي بد كسلتون كرده مثل اينكه!!!!
يا شايدم رفتيد سراغ ظرفها!
![]()
خسته نباشيددارم فایل دفاعمو آماده میکنم..
دست کم گرفتی داداشمن قبل این 4 تا ارائه داشتم
این کاره ام..
قدمتون روی چشم...
بچه درسخون؟؟؟؟؟ به كسي نگيد بهتون ميخندنا.
اين ترم كه ماشاءالله همه كار كردم به جز درس خوندن! هنوز خستگي از تنم بيرون نرفته!
ولي خب بچه ها تركوندن! نمي بينيد نارگل خانم، خانم مرادي، mona-azad خانم، mahnaz_Aخانم كم پيدا هستن؟ از ghardashali هم كه ديگه نميگم؟!!!!!!
نمره هاي خودتون چطور بوده؟؟؟؟![]()
به پاي شما كه نمير سيم، يد طولانيه شما در شستن ظرفها بر كسي پوشيده نيستهمین جام پای سیستم..
ظرف؟؟؟ معلومه این کاره ایا![]()
خسته نباشيد
خب پس خبر از شما، مي دونيد كه ميام! كيا رو بيارم؟ nimitzo با هم بريم؟ بذار بگم ghardashali هم بياد! ببينم ميتونيم يه ارائه رو خراب كنيم؟!!!!
جداي از شوخي براتون آرزوي موفقيت ميكنم![]()
ديگه ميل خودتونه!نمره های خودم ؟؟؟ بد نبود !!! هنوز که نمره پروزه م رد نشده . آز بلورشناسی هم همینطور... ولی راضی بودم. بالاترن نمره ام انتقال مطالب بود 19.5 پایین ترینشم مواد پلیمری 11. ریز نمرات بدم ؟
![]()
باشه!من همه رو دعوت میکنم... خوشحال میشم ببینمتون
بیایید تا ببینید که نمیتونید![]()
ديگه ميل خودتونه!بگيد كه بعدا نگن مدير تالار نمره اش كمه
خدا رو شكر! اين آخر ساليه ان شاءالله بهترين نتيجه ها رو بياريد
منم فعلا سه تا نمره ام مونده، يعني 6 واحد، كه ميدونم تا پايان تابستونم نمياد![]()
راستي از nimitzo خبري نيست! كجايي مهدي جان؟ خوبي ان شاءالله؟![]()
مگه كسي ميتونه حرفي بزنه؟=D>ای بابا مدیریت به نمره نیست که..
من باکی ندارم...
بفرمایید:
تربیت بدنی 2(یوگا) 19
مهندسی سطح: 14.5
آز عملیات 15
آز خوردگی 14
اقتصاد مهندسی 15
آ انجماد و ریخت 18.25
جوشکاری 16
مواد کامپوزیتی 15.6
انتقال مطالب 19.5
انتخاب مواد 16
آز بلور: ؟
پروژه : ؟
حرفیه؟؟![]()
اون بنده خدا از دست شما فراریا سکته میکنه
مگه كسي ميتونه حرفي بزنه؟=D>
چي؟ يووووووووووووووووگا؟ اينم مگه تربيت محسوب ميشه؟ چقدر تفاوته بين خانومها و پسرا!؟؟؟؟ ورزشتون منو كشته![]()
سلام علیکمسلام .......![]()
سلام سلام! كيف حالك يا اخي؟ چه خبرا؟ پسر مگه خواب نداري تو؟ نكنه حس انتقام به دكتر احمد نميذاره بخوابي؟سلام .......![]()
درسخونه.....که اینطور!!! خودتو درسخون حساب نمیکنی؟؟؟
نذار بچه ها بیان شهادت بدن که موقع امتحانا هیچکی ازت خبر نداشت
شطرنج؟؟؟؟؟؟؟از شطرنج که آقایون برداشتن بهتره که ...![]()
سلام.عید شما هم مبارک.....سلام علیکم
عید شما مبارک
داشتيم آقا روزبه؟ حالا زير آب زني؟ درم برات! حالا وقتي قضيه شيرينيه تولد رو به mahnaz_a خانم و نارگل خانم گفتم متوجه ميشي!!!درسخونه.....![]()
داشتيم آقا روزبه؟ حالا زير آب زني؟ درم برات! حالا وقتي قضيه شيرينيه تولد رو به mahnaz_a خانم و نارگل خانم گفتم متوجه ميشي!!!![]()
سلام..... انا افسرده یا اخی.....سلام سلام! كيف حالك يا اخي؟ چه خبرا؟ پسر مگه خواب نداري تو؟ نكنه حس انتقام به دكتر احمد نميذاره بخوابي؟![]()
مثل اينكه همه شدن عليه من، هي روزگار!!! همون بهتر برم چند روزي نيامروزبه خان ناراحت نباش
حودم با مهناز و نارگل صحبت میکنم![]()
دركت ميكنم روزبه جان، فقط يه بينولي ( مخفف بين المللي= كسي كه در دانشگاه بين المللي امام خميني درس ميخونهسلام..... انا افسرده یا اخی.....
خواب کجا بود ؟؟؟ مگه این احمد و کاظم واسه آدم اعصاب میزارن!![]()
سلام..... انا افسرده یا اخی.....
خواب کجا بود ؟؟؟ مگه این احمد و کاظم واسه آدم اعصاب میزارن!![]()
مثل اينكه همه شدن عليه من، هي روزگار!!! همون بهتر برم چند روزي نيام![]()
حالا که فکرشو میکنم آقا مهدی و درس؟؟؟؟!!!! نه بابا فرهنگ خانم..... طفلی مشروطی و مردودی و از این چیزاست.....راستی آقا مهدی این ترم هم خدا بخواد مشروط میشی دیگه ، نه؟؟؟؟داشتيم آقا روزبه؟ حالا زير آب زني؟ درم برات! حالا وقتي قضيه شيرينيه تولد رو به mahnaz_a خانم و نارگل خانم گفتم متوجه ميشي!!!![]()
حالا که فکرشو میکنم آقا مهدی و درس؟؟؟؟!!!! نه بابا فرهنگ خانم..... طفلی مشروطی و مردودی و از این چیزاست.....راستی آقا مهدی این ترم هم خدا بخواد مشروط میشی دیگه ، نه؟؟؟؟