چرا به جونه خودم...دفیه قبل که به این نتیجه رسیدیم که تشویق بهتر از تنبیهه...پس حالا منو تشویق کنین که پسره خوبی شم...تو با فلک هم آدم نمیشی........

چرا به جونه خودم...دفیه قبل که به این نتیجه رسیدیم که تشویق بهتر از تنبیهه...پس حالا منو تشویق کنین که پسره خوبی شم...تو با فلک هم آدم نمیشی........
دركنج دلم عشق كسی خانه ندارد
كسی جای دراین كلبه ویرانه ندارد
دل را به كف هر كه نهم باز پس آرد
كسی تاب نگهداری دیوانه ندارد
من نمی خواستم بگم جات خالی بود...راستی سلامسلــــــــــــــــــــــــام
منم اومدم...
جام خالی بود نه؟؟؟لازم نیست بگین![]()
تو با فلک هم آدم نمیشی........
یعنی میخای بگی جام خالی نبود؟؟؟من نمی خواستم بگم جات خالی بود...راستی سلام
خب....موضوع برای حرف زدن نداریم؟!
آخ حرفه دله منو گفتی...فلک؟؟؟؟؟؟؟؟آقااااااااااااااااااا.چرا اینقدر خشن؟؟؟؟ گفتگوی تمدنها خیلی وقته مطرح شده ها؟![]()
چرا به جونه خودم...دفیه قبل که به این نتیجه رسیدیم که تشویق بهتر از تنبیهه...پس حالا منو تشویق کنین که پسره خوبی شم...![]()
دوستان رسیدن به صفحه ی صد را به همه ی رجال و نساء تبریک گفته از خداوند منان سرافرازی بیشتر جمیع ملت مکانیکی را خواستارم. انشالله..
در همین پست بنده از تمامی گرامیان خداحافظی نموده به سمت حل کردن مسائل ترمودینامیکم روانه میگردم.امید است که بتوانم تک تک آنها را حل نمایم..
پس بای تا های...
بازم سلام به همه.
فحش ندين،سعيم نكنين منو بندازين بيرون.
با تشكر![]()
ااا...چه زود داری میری..من از فردا کمتر میام دیگه...میخام درس بخونمدوستان رسیدن به صفحه ی صد را به همه ی رجال و نساء تبریک گفته از خداوند منان سرافرازی بیشتر جمیع ملت مکانیکی را خواستارم. انشالله..
در همین پست بنده از تمامی گرامیان خداحافظی نموده به سمت حل کردن مسائل ترمودینامیکم روانه میگردم.امید است که بتوانم تک تک آنها را حل نمایم..
پس بای تا های...
چرا بیرون؟بچه های مکانیک با معرفت تر از این حرفان.اگه یه وقت 1 چیزی میگن شوخیه.جدی نگیر.
![]()
ما هم نیز تبریک گوییمدوستان رسیدن به صفحه ی صد را به همه ی رجال و نساء تبریک گفته از خداوند منان سرافرازی بیشتر جمیع ملت مکانیکی را خواستارم. انشالله..
پس بای تا های...
ااا...
راستی سلام مریم،خوبی؟؟چه خبر ...دیر اومدیاز دیشب که ناراحت نیستی؟؟
![]()
منم چون ميدونم دوسم دارن و شوخي ميكنن موندم وگرنه ميرفتم![]()
آخ حرفه دله منو گفتی...
میدونی من چند وقته لنگ درهوا موندم که فلک شم؟؟؟
آخه تو به عنوانه بزرگتر یه چیزی بگو...
راستی مریم مبارکه...تنکساتم که برگشت...
شروع کن از اول تا اینجا یه 20تایی امتیاز به من بده...![]()
عزیزم این همه تاپیک برای شعر و شعر خوانی و مشاعره!!!راستش كسي باهام حرف نمي زنه منم شاعر هستم شخر ميگم مگه بده
یعنی میخای بگی جام خالی نبود؟؟؟
چرا همتون یه جوری شدین؟؟؟اگه خبریه بگین...دلم داره از غصه میترکه...
موضوع:
1-امضاهامون(مخصوصا حالا که امضام تغییر کرده(چرا تبریک نگفتین؟؟))
2-قضیه گاوه و مرغه که ناتمام موند
3-دادائیسم
4-اصلا ول کن بابا کی واسه گپ تاحالا مضوع تعیین کرده؟؟؟یکی تو بگو یکی من میگم،خوبه؟![]()
نـه...
نه داداشي.ميدونم ديوونه اي واسه همين ناراحت نشدم![]()
عزیزم این همه تاپیک برای شعر و شعر خوانی و مشاعره!!!
بیخیال کلا!!!!![]()
نـه...
خوشم میاد روتم زیاده...
هی رو میدی پرروتر میشه...
به من میگه دیوونه(اولش همه همینو میگن)![]()
ینی هستی دیگه...بیخیال کلا!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
B | فرصت های شغلی برای مهندسان مکانیک | مهندسی مکانیک | 637 | |
![]() |
مسابقه اشتراک اطلاعات مهندسان مکانیک باشگاه مهندسان ایران | مهندسی مکانیک | 8 | |
![]() |
لينكستان تالار مكانيك باشگاه مهندسان ايران: | مهندسی مکانیک | 46 | |
![]() |
عضويت رايگان در انجمن مهندسان مکانيک امريکا | مهندسی مکانیک | 16 |