گوشی خوب با قیمت کمتر از700هزار چی سراغ دارین؟!

هیما م

عضو جدید
سلام دوستان
من 1گوشی لازم دارم که کیفیت دوربین و صداش خوب باشه
.و از همه مهمتر برای خوندن ebook و pdf مناسب باشه(باصفحه نمایشی که چشم رو خسته نکنه)
رم خور باشه و ازلحاظ نرم افزاری هم جوابگو.
خودم galaxy s2 رو دوس دارم ولی متاسفانه قیمتش "خیلییییییییییی"بالا رفت(از675 شده: 1200)!!
:confused::cry::(
چه پیشنهادی دارید؟

:gol: پیشاپیش ازینکه وقت و انرژی میذارید ممنونم

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من 1گوشی لازم دارم که کیفیت دوربین و صداش خوب باشه
.و از همه مهمتر برای خوندن ebook و pdf مناسب باشه(باصفحه نمایشی که چشم رو خسته نکنه)
رم خور باشه و ازلحاظ نرم افزاری هم جوابگو.
خودم galaxy s2 رو دوس دارم ولی متاسفانه قیمتش "خیلییییییییییی"بالا رفت(از675 شده: 1200)!!
:confused::cry::(
چه پیشنهادی دارید؟

:gol: پیشاپیش ازینکه وقت و انرژی میذارید ممنونم

سلام . دوست گلم اگه واسه خرید گوشی عجله ندارین صبر کنین . حیفه پولتون رو حروم کنین . اگه میخواین بخرین بگین تا بهتون معرفی کنم ...

هیما م

عضو جدید
سلام . دوست گلم اگه واسه خرید گوشی عجله ندارین صبر کنین . حیفه پولتون رو حروم کنین . اگه میخواین بخرین بگین تا بهتون معرفی کنم ...

یعنی ممکنه قیمتها پایین بیاد؟؟!
راستش گوشی خودم(سونی اریکسونk750) سالمه چیزی که باعث شده بخوام گوشیمو عوض کنم(غیرازارتقای کلی!)اینه که کتابهای زیادی دانلود کرده م به این امید که بریزم توگوشیم وقتهای مرده م زنده شه!ولی نمیخوندشون(pdf):( راهی سراغ دارین فعلا کارم راه بیفته؟؟
ممنون

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
یعنی ممکنه قیمتها پایین بیاد؟؟!
راستش گوشی خودم(سونی اریکسونk750) سالمه چیزی که باعث شده بخوام گوشیمو عوض کنم(غیرازارتقای کلی!)اینه که کتابهای زیادی دانلود کرده م به این امید که بریزم توگوشیم وقتهای مرده م زنده شه!ولی نمیخوندشون(pdf):( راهی سراغ دارین فعلا کارم راه بیفته؟؟
ممنون
راستش جواب این سوالتون رو فقط خدا میدونه ! :redface: بازار ایران اینقدر مسخره شده که دیگه هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد .
من پیشنهاد میکنم با این انتظارات برین سمت تبلت .
ولی اگه نمیتونین تبلت با خودتون حمل کنین بهتون سامسونگ گلکسی اس رو پیشنهاد میکنم ولی واقعا ظلمه 700 تومن بدین پای این گوشی .
گلکسی اس صفحه نمایش فوق العاده ای داره .
من نظرم اینه که یه گلکسی اس کارکرده در حد نو که قیمتش حول و حوش 580 تومنه بگیرین . اینجوری خیلی ضرر نمیکنین ...
سوالی بود در خدمتم

هیما م

عضو جدید
الان که گالکسی اس2 حدود950هزار شده(و منم پول دستم اومده!!) بنظرتون میارزه بخرم(یا بازم صبر کنم)؟
البته زیاد عجله ندارم(فقط میترسم باز گرون بشه!یا اینکه نایاب!)!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
گلکسی اس 2 که گوشیه خوبیه ! بهتره 1 ماه دیگه صبر کنین . چون قیمتا داره پایین میاد !

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز

من sony experia neo رو پیشنهاد میکنم،از همه لحاظ عالیه.
حالا بازم بگرد شاید بهترشو پیدا کزدی

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
همانطور که قیمت طلا اومد پایین(قیمت سکه 650000), مطمئن باشین قیمت گوشی هم ظرف یک ماه آینده میاد پایین.

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یازده دو صفر رو پیشنهاد میکنم هم زیر 700 هزار تومنه هم عالیه

شک نکن مث این گوشی نمی تونی بگیری عالیه :biggrin: :biggrin: :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

هیما م

عضو جدید

من sony experia neo رو پیشنهاد میکنم،از همه لحاظ عالیه.
حالا بازم بگرد شاید بهترشو پیدا کزدی

1مغازه دار(موبایل فروش) بهم میگفت با گالکسی اس2 قابل مقایسه نیست-میگفت اگه پولشو داشته باشی ولی چیز دیگه ای بگیری بخودت ظلم کردی!!!
:confused:
نظر شما چیه؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
1مغازه دار(موبایل فروش) بهم میگفت با گالکسی اس2 قابل مقایسه نیست-میگفت اگه پولشو داشته باشی ولی چیز دیگه ای بگیری بخودت ظلم کردی!!!
:confused:
نظر شما چیه؟

اگه یه گوشی خوب بخوای بخری پیشنهاد من اینه

SAMSUNG s8600gt wave 3

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
هیچکدوم از گوشیهای پیشنهاد شده در حد گلکسی اس 2 نیستن . خواستین مقایسه میکنم واستون !
گلکسی اس 2 بازم جزء گوشیهای شاخ بازاره

هیما م

عضو جدید
هیچکدوم از گوشیهای پیشنهاد شده در حد گلکسی اس 2 نیستن . خواستین مقایسه میکنم واستون !
گلکسی اس 2 بازم جزء گوشیهای شاخ بازاره

اگه لطف کنی(با اکس پریا نئو مقایسه کنی) ممنون میشم! اس2 و گالکسی نوت چطور؟فقط سایز صفحشون متفاوته؟!

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
اگه لطف کنی(با اکس پریا نئو مقایسه کنی) ممنون میشم! اس2 و گالکسی نوت چطور؟فقط سایز صفحشون متفاوته؟!
دوست گلم این دوتا گوشی رو اگه از لحاظ قیمتی با هم مقایسه کنین بازم میبینین نئو حرفی برای گفتن نداره !
مزایای گلکسی اس 2 نسبت به نئو :
1 - وزن و ضخامت کمتر
2 - صفحه نمایش فوق العاده بهتر ( ال سی دی در برابر Super Amoled Plus )
3 - تاچ فوق العاده بهتر ( تاچ Atmel در برابر Clearpad3000 . خواستین تفاوتشون رو میگم )
4 - شیشه ضد خش گوریلا گلس
5 - رم بیشتر ( در نتیجه سرعت خیلی بیشتره )
6 - وای فای دایرکت ( این رو فعلا گوشیهای جدید HTC و گلکسی اس 2 و گلکسی نکسوس و گلکسی اس دارن )
7 - عکسبرداری بهتر
8 - فیلمبرداری بهتر ( HD در برابر Full HD )
9 - بلوتوث ورژن 3 HS !
10 - پردازنده دو هسته ای و فوق العاده قویتر ( هسته Cortex A9 در برابر هسته به درد نخور و پر مصرف اسنپ دراگون )
11 - GPU فوق العاده قویتر . GPU گلکسی اس 2 یه GPU هستش که 4 فرگمنت یا هسته داره که هر کدوم توانایی پردازش 30 میلیون مثلث در ثانیه و 275 میلیون پیکسل رو دارن . در صورتی که چیپ گرافیکی نئو تک هسته ای هستش و توانایی پردازش 45 میلیون مثلث رو داره !
12 - قابلیت MHL !
13 - حسگر 6 محوره یا ژیروسکوپ
14 - اینترفیس به مراتب زیباتر
15 - پشتیبانی بهتر از طرف شرکت
16 - پشتیبانی خیلی خیلی خیلی بهتر از طرف کوکر ها
17 - باتری فوق العاده بهتر
18 - نویز کنسلیشن
و ...
بازم بگم ؟! :D
در مورد هر کدوم که سوال داشتین میتونم با مدرک براتون ثابت کنم که جای هیچگونه شبهه ای نباشه ! ;)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم این دوتا گوشی رو اگه از لحاظ قیمتی با هم مقایسه کنین بازم میبینین نئو حرفی برای گفتن نداره !
1 - وزن و ضخامت کمتر
3 - تاچ فوق العاده بهتر ( تاچ Atmel در برابر Clearpad3000 . خواستین تفاوتشون رو میگم )
6 - وای فای دایرکت ( این رو فعلا گوشیهای جدید HTC و گلکسی اس 2 و گلکسی نکسوس و گلکسی اس دارن )
7 - عکسبرداری بهتر
9 - بلوتوث ورژن 3 HS !
10 - پردازنده دو هسته ای و فوق العاده قویتر ( هسته Cortex A9 در برابر هسته به درد نخور و پر مصرف اسنپ دراگون )
11 - GPU فوق العاده قویتر . GPU گلکسی اس 2 یه GPU هستش که 4 فرگمنت یا هسته داره که هر کدوم توانایی پردازش 30 میلیون مثلث در ثانیه و 275 میلیون پیکسل رو دارن . در صورتی که چیپ گرافیکی نئو تک هسته ای هستش و توانایی پردازش 45 میلیون مثلث رو داره !
12 - قابلیت MHL !
18 - نویز کنسلیشن
و ...
در مورد هر کدوم که سوال داشتین میتونم با مدرک براتون ثابت کنم که جای هیچگونه شبهه ای نباشه ! ;)

خوب ایشون میگن زیر 700 تومن !

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
داداش گلم دوستمون توی پست 5 راجع به بودجشون توضیح دادن ... ;)

هیما م

عضو جدید
1 - وزن و ضخامت کمتر
7 - عکسبرداری بهتر
9 - بلوتوث ورژن 3 HS !
12 - قابلیت MHL !
18 - نویز کنسلیشن
و ...

دروغ چرا!زیاد سر درنیاوردم!:biggrin: فقط فکرکنم اس2 بهتره!!!!;)
ممنون از راهنمایی

dawood&torbat haydarieh

عضو جدید
گوشی خوب(دوربین و سیستم عامل)بین 150 تا 200 تومان چی پیشنهاد میدین؟!!!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
دروغ چرا!زیاد سر درنیاوردم!:biggrin: فقط فکرکنم اس2 بهتره!!!!;)
ممنون از راهنمایی
این همه توضیح دادم که دیگه نگین فکر کنم گلکسی اس 2 بهتره . :D
گلکسی اس 2 صد در صد بهتره . شک نکنین .
اس2 و گالکسی نوت چطور؟فقط سایز صفحشون متفاوته؟!

؟:surprised:[/QUOTE]
سخت افزار گلکسی اس 2 و نوت دقیقا یکیه . فقط چندتا تفاوت با هم دارن و اونم اینه که صفحه نمایش گلکسی اس 2 Super Amoled Plus هستش ولی گلکسی نوت Super Amoled هست . این دوتا صفحه نمایش توی تعداد Sub pixel ها با هم تفاوت دارن . از طرفی رزولوشن صفحه نمایش نوت HD هستش یعنی 1280x720 در صورتی که گلکسی اس 2 رزولوشنش 480x800 هست . مسلما دقت صفحه نمایش نوت خیلی خیلی بیشتره . چون مقدار پیکسل در هر اینچ برای نوت 285 تاست در صورتی که برای گلکسی اس 2 این مقدار 217 تاست .
تفاوت بعدی باتری این دو گوشیه که مسلما نوت به خاطر صفحه نمایش بزرگترش بایدم باتری قویتری داشته باشه .
فرق بعدیشون توی فرکانسی هستش که پرازنده در حالت Load صد در صد در اون کار میکنه . گلکسی اس 2 ماکزیمم فرکانسش 1200 مگاهرتز هستش در صورتی که این مقدار برای گلکسی نوت 1500 مگاهرتز هستش . البته فرکانس به نظر من کاملا الکیه . چون :
1 - فرکانس رو خودتون میتونین افزایش بدین ( البته با رعایت نکات ایمنی ) :D
2 - فرکانس ملاک قدرت بیشتر نیست و ملاک اصلی معماری پردازنده هستش . خوب معماری پردازنده این دو گوشی یکیه . هر دو دقیقا از Soc Exynos 4210 بهره میبرن که این Soc دارای دو هسته CortexA9 به همراه چیپ گرافیکی 4 هسته ای Mali 400 هستش .

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
گوشی خوب(دوربین و سیستم عامل)بین 150 تا 200 تومان چی پیشنهاد میدین؟!!!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام . دوست عزیز لطفا در اینجا یه تاپیک جداگانه باز کنین و انتظاراتتون رو + بودجتون بگین . ممنون .
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/606-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C