منظورش چیز دیگه ای بود .... شما نشنیده بگیر ....![]()
یعنی چی می تونه باشه؟

نه عزیز .... بهترینش همون یه نوعه ....بقیش به درد نمیخوره ....![]()
امان از تجربه ...
آخرين نفر تو صف خس و خاشاك هاي عزيز چنده ؟
آخه ما هم مي خوايم بيايم تو صف .
بیا اینجا
منظورش چیز دیگه ای بود .... شما نشنیده بگیر ....![]()
نه عزیز .... بهترینش همون یه نوعه ....بقیش به درد نمیخوره ....![]()
آخرين نفر تو صف خس و خاشاك هاي عزيز چنده ؟
من خودم فردی مردم دوست هستم و معتقدم که افرادی که عقب مونده هستند یا اگر درست بخواهیم بگیم دچار ناتوانی های ذهنی هستند باید خیلی مورد توجه قرار بگیرند و باید همون امکاناتی رو داشته باشند که افراد عادی دارند ولی دادن پست ریاست جمهوری به این گونه افراد کمی زیاده روی در امکانات هست.آره واقعا .
البته اون طفل معصوم (!) از اولش هم عقل درست و حسابي نداشت ها !
یعنی چی می تونه باشه؟![]()
امان از تجربه ...
فقط اون كافي نيست , خودتم خيلي استعداد داشتي !
حقیقتش باید به تاپیک مربوطه رجوع کنی.آخرين نفر تو صف خس و خاشاك هاي عزيز چنده ؟
معركه بود .من خودم فردی مردم دوست هستم و معتقدم که افرادی که عقب مونده هستند یا اگر درست بخواهیم بگیم دچار ناتوانی های ذهنی هستند باید خیلی مورد توجه قرار بگیرند و باید همون امکاناتی رو داشته باشند که افراد عادی دارند ولی دادن پست ریاست جمهوری به این گونه افراد کمی زیاده روی در امکانات هست.
امیر تو قبلنا اینجوری نبودیاخوب فکر کن ....
و جدایی البته ....
ممارست اقا ممارست .... از این یکی نگذر ....![]()
oh ...!حالا پایه 1 میدن یا 2 . البته اگه 1 باشه بهتره چون از همون اول دنده کشی توی سینه ها و تپه هارو یاد میگیری
قابل نداشت عزیز.معركه بود .
حيف كه كلاس دارم و بايد برم , وگرنه تخصصي تر راجع به اين معضلات بحث مي كرديم . (هرچند كه طرف ارزش وقت گذاشتن رو نداره !)
آقا چرا حرف های بد بد میزنی.حالا پایه 1 میدن یا 2 . البته اگه 1 باشه بهتره چون از همون اول دنده کشی توی سینه ها و تپه هارو یاد میگیری
امیر تو قبلنا اینجوری نبودیاخوب فکر کن ....
و جدایی البته ....
ممارست اقا ممارست .... از این یکی نگذر ....![]()
من گواهینامه پایه2 دارم الان پایه 1 میخوام! باید چیکار کنم؟؟؟ آیین نامه رو بلدم ولی شهری نرفتم!!![]()
oh oh ...!دوستان asiaboy , eror خیلی اسپم میکنین تو تاپیکا!!![]()
حالا پایه 1 میدن یا 2 . البته اگه 1 باشه بهتره چون از همون اول دنده کشی توی سینه ها و تپه هارو یاد میگیری
دودورودودود
بشتابيد اگر مي خواهيد شب اول *** بشود
اگر مي خواهيد ***
اگر ***
بشتابيد عجله كنيد
(آقايون هل ندين< خانم برو ته صف)
آموزشگاه *** مفتخر است به شما *** و *** عزيز گواهينامه *** ارائه نمايد
با كسب اين مجوز مي توانيد علاوه بر *** از *** هم استفاده كنيد
همچنين با نشان دادن آن به پدر عروس خانم از *** استفاده نموده و از *** فرزند دلبندشان فيض *** و *** و لازم را ببريد
بشتابيد كه غفلت موجب پشيماني و تولد بچه تن لش، و *** مي باشد
تبلیغ فوق العاده ای هست.دودورودودود
بشتابيد اگر مي خواهيد شب اول *** بشود
اگر مي خواهيد ***
اگر ***
بشتابيد عجله كنيد
(آقايون هل ندين< خانم برو ته صف)
آموزشگاه *** مفتخر است به شما *** و *** عزيز گواهينامه *** ارائه نمايد
با كسب اين مجوز مي توانيد علاوه بر *** از *** هم استفاده كنيد
همچنين با نشان دادن آن به پدر عروس خانم از *** استفاده نموده و از *** فرزند دلبندشان فيض *** و *** و لازم را ببريد
بشتابيد كه غفلت موجب پشيماني و تولد بچه تن لش، و *** مي باشد
خانم اينجا وانستا؛ ملت منتظرن بهشون گناهينامه، ببخشين گواهينامه *** بدم، برين n روز ديگه بياين.
شما به صورت رايگان مي تونين تو كلاسا شركت كنين.تبلیغ فوق العاده ای هست.
به این میگند تبلیغات موثر. اینطوری همه میان. رو من که خیلی تاثیر گذاشت.
من نیاز ندارم من دارمخانم اينجا وانستا؛ ملت منتظرن بهشون گناهينامه، ببخشين گواهينامه *** بدم، برين n روز ديگه بياين.
وااااه. بلا بدورمن نیاز ندارم من دارم![]()
قربان شما. خیلی بره من دارید پارتی بازی میکنید ها. بقیه حسودی میکنند.شما به صورت رايگان مي تونين تو كلاسا شركت كنين.
ضمنا به شما گواهينامه درجه 1 داده مي شه كه بتونين آموزشگاه بزنين.
البته يه تعهد گرته مي شه كه درش قيد شده كه شما بايد 70 قرن نوري با آموزشگاه ما فاصله داشته باشين
چون اينقذه اين آموزشگاها طرفدار داره كه تو *** آباد هم كه بري ميان شركت مي كنن.قربان شما. خیلی بره من دارید پارتی بازی میکنید ها. بقیه حسودی میکنند.
دمتون گرم. اتفاقا به یه منبع درآمد دوم هم نیاز دارم.
آخه بره چی ؟ مگه آموزشگاه من چشه ؟
خوب اینکه چیز خوبیه. اشکال نداره یه جوری با هم مشتری ها رو تقسیم می کنیم.چون اينقذه اين آموزشگاها طرفدار داره كه تو *** آباد هم كه بري ميان شركت مي كنن.
مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتريهايى كه خداوند براى بعضى نسبت به بعضى ديگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهايى كه از اموالشان (در مورد زنان) مىكنند. و زنان صالح، زنانى هستند كه متواضعند، و در غياب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقى كه خدا براى آنان قرار داده، حفظ مىكنند. و (اما) آن دسته از زنان را كه از سركشى و مخالفتشان بيم داريد، پند و اندرز دهيد! در بستر از آنها دورى نماييد! و آنها را تنبيه كنيد! و اگر از شما پيروى كردند، راهى براى تعدى بر آنها نجوييد! (بدانيد) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترين قدرتهاست.) (نسا 34)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گواهینامه رانندگی تونو چطور گرفتید ؟! | گفتگوی آزاد | 398 | |
R | گواهینامه زنان در عربستان | گفتگوی آزاد | 17 | |
M | آزمون اخذ گواهینامه تخصصی ازدواج!!! | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
سوالات آزمون گواهینامه ازدواج لو رفت | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
شرایط اخذ گواهینامه زنان در عربستان (جالبه بخونید) | گفتگوی آزاد | 3 |