بله همون دي ماه ثبت نامشسلام دوستان
دفترچه کنکور ارشد آزاد 93 اومده ؟
ثبت نامش شروع شده ؟
یا کلا تموم شده ؟
من شنیدم اواخر دی ماه میاد . درسته ؟
ممنون
سلام به نظرتون ازمون امروز برای عمل زیادی از جذب سطحی نداده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فکر میکردم خشک کن و رطوب سنجی و مربوط سازی مهمتره من کلا جذب سطحی رو نخوندم یعنی فقط میخواسه تعداد سوالا رو پر کنه یا تو کنکورم از این خبراس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن میشه بگید از فردا چه جوری درس می خونید ؟چی میخونید ؟مطلب جدید میخونید ؟
من از ازمون امروز فهمیدم که رو 80 درصد مطالب 100% احاطه داشته باشیم بهتر از بر عکسشه نزدیک به 15 سوال رو بین دو گزینه به خاطر تسلط نداشتن گیر کردم و با هزار بد بختی جواب دادم(که البته شاید تو کنکور اصلی این شانس رو نیارم........)به نظرم به حجم مطلوب رسیدیم و مهمتر این که میدونیم کجاها می لنگیم ..........هان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیجوری جلو برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان گول حجم زیاد جذب سطحی رو نخورید برید سراغش همش کار 3 یا چهار ساعته شایدم کمتر مطالب اضافه رو نخونید چندتا نکته و فرمول مهم داره اونا رو بخونید اگه سوال بدن از اون میدن
درود
حست درسته خیلی بده رتبه ات..
من قبلی رو تک رقمی اوردم
بچه ها كنكور ٩٢ چه درسي خفن سخت بوده؟؟. جرمش ساده بوده همه بالا زدن؟؟؟؟
پارسه اياش رتبه ٢٥ چهارمشونو بذارن...!!!
مکانیکش خفن سخت بود ولی مثل سوالای پارسه بود. دقیقا مثلش بود. فکنم طراحش خودش بود.
حرارتش خیلی مفهومی بود.
بقیه راحت بود مخصوصا ترمو و راکتور
پارسه امسال که اسونه من که هیچی از مکانیک نمیدونم 40 درصد میزنم که ارزومه تو کنکور اصلی هم همین قدر بتونم بزنم
پارسه رتبه چند مياري شوما
سلام دوستان كنكوري
ميشه يه نظر بدبينانه اما منصفانه درباره رتبه پارسه ٢٥ سوم من بديد؟؟؟
شدم ٢٢٦ اما احساس ميكنم خييييليييي بده..
هركي پارسه ميده مارم از رتبش مستفيض كنه
پیرو پیغام خصوصی دوستان..:درود
حست درسته خیلی بده رتبه ات..
من قبلی رو تک رقمی اوردم
هر دو مقطع نوشیروانی بابل. تک رقمی هم نیاوردم..ميشه بپرسم با چه درصدايي تك رقمي اورديد؟. از كدوم دانشگاه
سلام فکر کنم الان خیلی از بچه ها دارن برای امتحانای ترم اماده میشن نمیان انجمن اما هر کی هست بگه تو این دوهفته فقط 50 درصد دوم رو میخونن؟احساس میکنم از 50 درصد اول خیلی دور شدم مخصوصا جرم .مکانیمک که هر وقت میخونم انگار بار اولمه مثلا الان دو روزه سر جریان سیالها که گفتید خیلی مهمه هستم اما تازه مرور جزوم تمو شده...............میشه منو راهنمایی کنید
اقا من یه لحظه امیدوارم لحظه بعد ناامید نمیدونم روش درست دوره کردن چه جوریه فلش کارتم ندارم فقط خلاصه نویسی دارم کمککککککککککککککککم کنید حتما باید یه اصولی باشهسلام به همگی.چند روز نبودم دلم تنگیده.برو بچ خسته نباشید
من خودمو برا 100 درصد اماده میکنم در یک جمله بگم پوستم داره کنده میشهبه این نتیجه رسیدم که مرور درس ها واقعا واقعا مهمه.اصلا هیچی از اوایل راکتور یادم نمونده بود
![]()
بچه ها كنكور ٩٢ چه درسي خفن سخت بوده؟؟. جرمش ساده بوده همه بالا زدن؟؟؟؟
سلام
بچه ها ی سوال داشتم
شما چجوری خیالتون از خوندنتون راحت میشه؟ چجوری میفهمن که دیگه همه چی رو بلدین؟
من درسا رو خوب میخونم.تستاشونم حل میکنم.نکات درسا رو هم با فرمولا یادداشت کردم.بهرحال ی تستایی میخونیم میبینیم نکته دارن،بعد اگه ی چیزای جدید دیگه امسال دادن چی؟
ممنون میشم توضیح بدین
و تو این سوال که فاز گازی با تغییر حجم و زمان اقامت رو خواسته نه پر شدن........
فرمول صفحه 178 راکتور راهیان :مشاهده پیوست 186705
چون اپسیلون صفر شده زمان اقامت با پر شدن برابر است
در این تست چون در همه گزینه ها زمان پرشدن رو داده => اپسیلون باید صفر باشد=> گزینه 3
تست 69 همون فصل رو هم بین!
چنتا نکته:
برای همه مایعات و گاز هایی که دانسیته ثابت دارند زمان اقامت با پر شدن برابر است. (اگر دانسیته تغییر کند==> نو/وی#زمان اقامت)
زمان پرشدن ربطی به نوع راکتور و سینتیک واکنش ندارد.
مقدار زمان اقامت به این بستگی دارد که چه اتفاقی درون راکتور میفتد. برای مثال در این شکل
زمان پر شدن سه راکتور مساوی ولی زمان اقامت x بیشتر از بقیه است
مشاهده پیوست 186704
در سوال 11 صفحه 189 همانطور که گفتم چون زمان اقامت خواسته و در همه گزینه ها زمان پرشدن رو داده منظور طراح استفاده از همان نکته اپسیلون صفر هست و (تست از لحاظ علمی غلط هست)برادر من ابسیلون رو چه جوری صفر گرفتی این که یک یعنی 100 درصد افزایش حجم داریم تازه اون سوال 69 مورد نظر شما فاز مایع که خوب دانسیته ثابت ....... اما اینجا فاز گاز بعد هم گفته فشار ثابت هر جور بنگری باید حجم تغییر کنه حالا هر راکتوری بود ... تازه تو یه سوال دیگه که الان ندارمش درست برعکس جواب داده بود..........اهان شاهد از غیب رسید سوال 60فصل سوم صفحه 200
ميشه بچه هايي كه رتبه هاي خوبي آوردن بگن تو اين مدت چه كارايي كردن كلا روشهايي كه استفاده كردن و خوب جواب داد چي بوده؟