[ گفت و گو ] - کارشناسی ارشـــد مهندسی شیمی 93

mataa

کاربر فعال
سلام دوستان

دفترچه کنکور ارشد آزاد 93 اومده ؟
ثبت نامش شروع شده ؟
یا کلا تموم شده ؟
من شنیدم اواخر دی ماه میاد . درسته ؟

ممنون

آخرین ویرایش:

ئدز

عضو جدید
سلام به نظرتون ازمون امروز برای عمل زیادی از جذب سطحی نداده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فکر میکردم خشک کن و رطوب سنجی و مربوط سازی مهمتره من کلا جذب سطحی رو نخوندم یعنی فقط میخواسه تعداد سوالا رو پر کنه یا تو کنکورم از این خبراس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن میشه بگید از فردا چه جوری درس می خونید ؟چی میخونید ؟مطلب جدید میخونید ؟
من از ازمون امروز فهمیدم که رو 80 درصد مطالب 100% احاطه داشته باشیم بهتر از بر عکسشه نزدیک به 15 سوال رو بین دو گزینه به خاطر تسلط نداشتن گیر کردم و با هزار بد بختی جواب دادم(که البته شاید تو کنکور اصلی این شانس رو نیارم........)به نظرم به حجم مطلوب رسیدیم و مهمتر این که میدونیم کجاها می لنگیم ..........هان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیجوری جلو برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saman001

عضو جدید
سلام به نظرتون ازمون امروز برای عمل زیادی از جذب سطحی نداده بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فکر میکردم خشک کن و رطوب سنجی و مربوط سازی مهمتره من کلا جذب سطحی رو نخوندم یعنی فقط میخواسه تعداد سوالا رو پر کنه یا تو کنکورم از این خبراس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در ضمن میشه بگید از فردا چه جوری درس می خونید ؟چی میخونید ؟مطلب جدید میخونید ؟
من از ازمون امروز فهمیدم که رو 80 درصد مطالب 100% احاطه داشته باشیم بهتر از بر عکسشه نزدیک به 15 سوال رو بین دو گزینه به خاطر تسلط نداشتن گیر کردم و با هزار بد بختی جواب دادم(که البته شاید تو کنکور اصلی این شانس رو نیارم........)به نظرم به حجم مطلوب رسیدیم و مهمتر این که میدونیم کجاها می لنگیم ..........هان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیجوری جلو برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان گول حجم زیاد جذب سطحی رو نخورید برید سراغش همش کار 3 یا چهار ساعته شایدم کمتر مطالب اضافه رو نخونید چندتا نکته و فرمول مهم داره اونا رو بخونید اگه سوال بدن از اون میدن

ئدز

عضو جدید
سلام دوستان گول حجم زیاد جذب سطحی رو نخورید برید سراغش همش کار 3 یا چهار ساعته شایدم کمتر مطالب اضافه رو نخونید چندتا نکته و فرمول مهم داره اونا رو بخونید اگه سوال بدن از اون میدن

از رو مدرسان بخونم کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟راستی تراز و درصد هایی که بر اساس سوالای نزده وزده و غلط زده از ازمون میگیریم با کنکور واقعی برابر مثلا با 11 تا جرم زدن درصد 50 میشه؟؟؟؟؟؟بعد اگه من کنترل رو بالا بزنم تا چه حد مجازم مکانیک رو پایین بزنم یا بهتر بگم چقدر بزنم که از انحراف معیار دور نشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

danialn95

عضو جدید
بچه ها كنكور ٩٢ چه درسي خفن سخت بوده؟؟. جرمش ساده بوده همه بالا زدن؟؟؟؟

پارسه اياش رتبه ٢٥ چهارمشونو بذارن...!!!

"Che.Engineer"

عضو جدید

پارسه اياش رتبه ٢٥ چهارمشونو بذارن...!!!

مکانیکش خفن سخت بود ولی مثل سوالای پارسه بود. دقیقا مثلش بود. فکنم طراحش خودش بود.
حرارتش خیلی مفهومی بود.
بقیه راحت بود مخصوصا ترمو و راکتور

ئدز

عضو جدید
مکانیکش خفن سخت بود ولی مثل سوالای پارسه بود. دقیقا مثلش بود. فکنم طراحش خودش بود.
حرارتش خیلی مفهومی بود.
بقیه راحت بود مخصوصا ترمو و راکتور

پارسه امسال که اسونه من که هیچی از مکانیک نمیدونم 40 درصد میزنم که ارزومه تو کنکور اصلی هم همین قدر بتونم بزنم

ئدز

عضو جدید
پارسه رتبه چند مياري شوما

والا من خاک تو سر میام ابرو رو درست کنم چشم خراب میشه بعد از سه تا ازمون تازه تونستم راکتور رو به یه درصد پدر مادر دار برسون که با بی دقتی تماااااااااااااااااااااام ریاضی رو کم زدم انگار سر جلسه رفتم باغ دلگشا دلم نمیخواست حل کنم .......... من تو مدیریت ازمون مشکل اساسی دارم مثلا تا 10-8 حرارت رو زدم گفتم چه عالی وقت زیاد میارم زبان میزنم تا 35-8 نصف ترمو ها رو هم جواب ندادم با این که من ترمو دو رو کاملا مفهمی خوندم و تمام چیزایی که تو راهیان گفته رو خودم به اثباتش رسیدم امااااااااااااااااا خیلییییییییییییییی غلط زدم و در واقع تو 5 درصد اخر حل تست گند زدم البته تو کارنامه نفرات اولم کم ترمو غلط نزدن.......

alimec

عضو جدید
سلام دوستان كنكوري

ميشه يه نظر بدبينانه اما منصفانه درباره رتبه پارسه ٢٥ سوم من بديد؟؟؟
شدم ٢٢٦ اما احساس ميكنم خييييليييي بده..
هركي پارسه ميده مارم از رتبش مستفيض كنه

درود
حست درسته خیلی بده رتبه ات..
من قبلی رو تک رقمی اوردم
پیرو پیغام خصوصی دوستان..:
شوخی نوشتم..
مکانیک خوندم و 5 سال پیش کنکور ارشد دادم

ئدز

عضو جدید
سلام فکر کنم الان خیلی از بچه ها دارن برای امتحانای ترم اماده میشن نمیان انجمن اما هر کی هست بگه تو این دوهفته فقط 50 درصد دوم رو میخونن؟احساس میکنم از 50 درصد اول خیلی دور شدم مخصوصا جرم .مکانیمک که هر وقت میخونم انگار بار اولمه مثلا الان دو روزه سر جریان سیالها که گفتید خیلی مهمه هستم اما تازه مرور جزوم تمو شده...............میشه منو راهنمایی کنید

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام فکر کنم الان خیلی از بچه ها دارن برای امتحانای ترم اماده میشن نمیان انجمن اما هر کی هست بگه تو این دوهفته فقط 50 درصد دوم رو میخونن؟احساس میکنم از 50 درصد اول خیلی دور شدم مخصوصا جرم .مکانیمک که هر وقت میخونم انگار بار اولمه مثلا الان دو روزه سر جریان سیالها که گفتید خیلی مهمه هستم اما تازه مرور جزوم تمو شده...............میشه منو راهنمایی کنید

سلام به همگی.چند روز نبودم دلم تنگیده.برو بچ خسته نباشید
من خودمو برا 100 درصد اماده میکنم در یک جمله بگم پوستم داره کنده میشه:Dبه این نتیجه رسیدم که مرور درس ها واقعا واقعا مهمه.اصلا هیچی از اوایل راکتور یادم نمونده بود:(

ئدز

عضو جدید
سلام به همگی.چند روز نبودم دلم تنگیده.برو بچ خسته نباشید
من خودمو برا 100 درصد اماده میکنم در یک جمله بگم پوستم داره کنده میشه:Dبه این نتیجه رسیدم که مرور درس ها واقعا واقعا مهمه.اصلا هیچی از اوایل راکتور یادم نمونده بود:(
اقا من یه لحظه امیدوارم لحظه بعد ناامید نمیدونم روش درست دوره کردن چه جوریه فلش کارتم ندارم فقط خلاصه نویسی دارم کمککککککککککککککککم کنید حتما باید یه اصولی باشه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نکاتي براي هفته هاي نزديک به کنکور

1- استفاده از روش تورق سریع در روزهای باقی مانده تا کنکور

یکی از مهمترین کارهایی که داوطلبین در دوران جمع بندی مخصوصاً در هفته‎ی آخر می‎توانند انجام دهند، تورق سریع جزوات و یا حتی خلاصه نویسی هایشان هست. زیرا با این روش به نکات اصلی، به جملات و کلماتی که زیر آنها را خط کشیده‎اند و یا حتی حاشیه نویسی هایشان (که می‎تواند جملاتی کلیدی و پرمعنا باشد) در حداقل زمان دست میابند و با دیدن آنها، نکاتی که قبلاً فراگرفته اند، به راحتی تداعی می‎شود. کسانی که فرمولها و نکات اصلی و مهم را در خلاصه‎هایشان به طور کامل آورده‎اند نیازی نیست به جزوه هایشان بازگردند و می‎توانند به خلاصه‎های خودشان اکتفا کنند. البته برای بعضی از افراد، کافی است در خلاصه‎نویسی تنها مواردی که ممکن است فراموش کنند، بیاورند و مرور نمایند. اما کسانی كه خلاصه نويسي ندارند خيلي نگران نباشند، قطعاً اين دوستان هم كتاب هاي درسي را مطالعه كرده‎اند و در بخش هايي از كتاب موضوعاتي را هايلايت كرده و یا زیر نکات مهم خط کشیده‎اند، سعي كنند همان‎ها را بخوانند و موضوعات اصلي و زير موضوعات را در ذهن خود مرور كنند و به ارتباط بين آن ها بپردازند، وقتي شكل ها را نگاه مي كنند و يا هر مطلبي را كه مي خوانند خاطره‎اي از مطالعه‎ي آن درس در گذشته به نوعي در ذهنشان زنده خواهد شد، سعي كنند آن خاطره را در ذهن خود بازخواني كنند، همين نگاه كردن به موضوعات اصلي كتاب ها و مرور سريع مطالب تا حد زيادي ذهن داوطلب را هموار مي كند و مسير مطالعه و تصميم گيري آموزشي آن ها را به يك سرانجام منطقي مي رساند.
روش تورق سريع، روشي است كه با كمك آن مي توانید يك بار ديگر سر فصل ها و موضوعات اصلي را در ذهن خود مرور كنید و به مطالبی که در این مدت یاد گرفته اید نظم داده که همین موضوع کمک می‎کند که سرجلسه کنکور مطالب به راحتی و بدون نیاز به فکر کردن یاد آوری شده ومورد استفاده قرار گیرد.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
2- تمرین کردن مدیریت زمان در دوران جمع بندی و آزمونهای جمع بندی به منظور تسلط بیشتر در جلسه کنکور مديريت زمان براي همه‌ي دانشجویان با هر سطح علمي لازم است. يکي از نتايج مديريت زمان، کاهش نگراني است. توصيه‌ي ما به دانشجویان اين است که براي کاهش نگراني خود در جلسه‌ي آزمون (ترس از کمبود وقت) از تکنيک علامت گذاری سوالات استفاده کنند. و نیاز به یادآوری هست که باید داوطلب زمان خود را به گونه ای تنظیم کند که همه ی سوالات را بخواند و به یاد داشته باشد که کنکور به این معنی نیست که همه‎ی سوالات دشوار است و اینکه ارزش همه‎ی سوالات یکسان است و سعی شود در دور اول سوالات آسان و متوسط را حل کرده و در صورتی که وقت اضاف آوردند به سوالات دشوار و یا وقتگیر بپردازند. نباید تنها به سوالات یک یا دو درس بپردازند، بلکه باید به همه‎ی درسها توجه داشته باشند و وقت خود را به گونه‎ای تنظیم کنند که حتی به درسهایی که ضریب کمتری هم دارند، بپردازند. داوطلبان در جلسه‌ي آزمون به چند نکته فکر مي‌کنند.
1. روي همه‌ي سؤالات فکر مي‌کنند و مي‌خواهند به همه‌ي‌ آن‌ها پاسخ دهند؟ 2. درس‌هايي را که ضعيف هستند و اصلاً نخوانده‌اند کنار مي‌گذارند و وقت آن را به درس‌هاي ديگر اختصاص مي‌دهند؟ بهترين کار اين است که تنها براي سؤالاتي که مي‌توانيد در زمان مناسب پاسخ دهيد وقت بگذاريد و در پايان اگر زمان داشتيد روي سؤالات وقت‌گير تمرکز کنيد. دانش‌ جویان ضعيف‌تر بايد ابتدا به سؤالاتي پاسخ بدهند که آن‌ها را کاملاً مسلط هستند. اگر اين کار را نکنند، از آنجا که مطالعه‌ي آن‌ها کم بوده، تعداد اشتباهات‌شان زياد مي‌شود. دانش‌ جویان برتر بايد بدانند گاهي تعدادي از سؤالات آن‌قدر دشوار طرح مي‌شود که پاسخ‌گويي به آن‌ها نيازمند زمان زيادي است. اگر تکنيک علامت گذاری سوالات را انجام ندهند ممکن است از پاسخ‌گويي به تست‌هاي آسان‌تر از همان درس که البته امتياز يکساني با هم دارند بازبمانند. در اين موارد تکنیک علامت گذاری براي دانشجویان برتر بسيار با اهميت است. اجراي تکنيک علامت گذاری سوالات بدون تمرين، امکان‌پذير نيست. بايد در منزل و در آزمون‌ها آن‌قدر تکرار و تمرين کنيد که در کوتاه‌ترين زمان تشخيص دهيد که جواب کدام سؤال را مي‌دانيد، کدام سؤال وقت‌گير است يا کدام‌يک را اصلاً نمي‌دانيد. اگر زمان تشخيص شما طولاني باشد اين تکنيک براي مديريت زمان به شما کمکي نمي‌کند؛ زيرا آن را درست انجام نداده‌ايد.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نتیجه بحث:
پیام منفی: داوطلبان سر جلسه کنکور، وقتی تعدادی از سوال ها را جواب نمی دهند حس خوبی ندارند احساس می‎کنند که باید جواب دهند و متأسفانه اکثر داوطلبان این حس را دارند همه دوست دارند به همه یا اکثر سوال ها جواب دهند (زدن سوالات اشتباه و پایین آمدن تراز یا نمره اکتسابی) پیام مثبت: اگر دانشجویان با روش تورق سریع هفته‎های آخر را پشت سر بگذارند و با یک آمادگی ذهنی و روحی خوب وارد جلسه کنکور شوند و بدانند که در سر جلسه کنکور به کدام مباحث که تسلط بیشتری دارند بپردازند و مباحثی را که تسلط آنچنانی ندارند را در مرحله بعد بگذارند قطعاً به کمبود وقت برنخواهند خورد

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

از دید من پارسال حرارت سخت بود واقعا
جرم خیلی خیلی ساده بود
ریاضی متوسط و استاندارد
ترمو راکتور و سیالات ساده بود

پارسال فیستیوال سوالات تکراری بود

ئدز

عضو جدید
سلام ییییییییییییییییییییییییییییییییک روزه کسی نیومده یه سری چیزی بزنه یعنی همه دارم تخته گاز میرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من الان چه جوری بخونم ؟دارم روزی 2 ساعت جرم میخونم که هیچ ضریبش 4 و الان دارم 25 درصد سوم رو دوره میکنم تا هفته بعد همش تست 50 درصد دوم رو بزنم راستش به نظرم منطقی چون به جز عمل2 (تا حدودی) بقیه اش جزئ قسمت های پر سوال کنکوره بعد از 50 دوم هم دوره 50 اول رو میرم که به جامع اول برسم و اگه تونستم حداقل دوتا کنکور شبیه سازی کنم و بعد از جامع اول هم کلا مجموع کار کنم..............خب تا حالا همه چی ایده اله امااااااااااااااااااااااا من خلا صه نویسی دارم اما خوندنش وقت گیره کمتر هم نمیشه چون واقعا لازم هستن و البته غده سرطانی م شیمی مکانیک . .... چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها ی سوال داشتم
شما چجوری خیالتون از خوندنتون راحت میشه؟ چجوری میفهمن که دیگه همه چی رو بلدین؟
من درسا رو خوب میخونم.تستاشونم حل میکنم.نکات درسا رو هم با فرمولا یادداشت کردم.بهرحال ی تستایی میخونیم میبینیم نکته دارن،بعد اگه ی چیزای جدید دیگه امسال دادن چی؟
ممنون میشم توضیح بدین

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها ی سوال داشتم
شما چجوری خیالتون از خوندنتون راحت میشه؟ چجوری میفهمن که دیگه همه چی رو بلدین؟
من درسا رو خوب میخونم.تستاشونم حل میکنم.نکات درسا رو هم با فرمولا یادداشت کردم.بهرحال ی تستایی میخونیم میبینیم نکته دارن،بعد اگه ی چیزای جدید دیگه امسال دادن چی؟
ممنون میشم توضیح بدین

اول اینکه این فکر رو نکنید که حتما لازمه همه ی سوالای کنکو رو حل کنید پس نگران سوال جدید نباشید.اگر تو زدن تست ها مسلط هستید یعنی درس رو یاد گرفتید خوووووووو:D

ئدز

عضو جدید
سلام میشه توضیح بدید کی نیرو از لوله به سیال و کی برعکس در واقع میشه قاعده کلیش رو بگید که وقتی هم بخواهیم در جهت عکس حساب کنیم فقط منفی بخوره..

ئدز

عضو جدید
و تو این سوال که فاز گازی با تغییر حجم و زمان اقامت رو خواسته نه پر شدن........

bage_aseman

عضو جدید
و تو این سوال که فاز گازی با تغییر حجم و زمان اقامت رو خواسته نه پر شدن........

فرمول صفحه 178 راکتور راهیان :Untitled.jpg
چون اپسیلون صفر شده زمان اقامت با پر شدن برابر است
در این تست چون در همه گزینه ها زمان پرشدن رو داده => اپسیلون باید صفر باشد=> گزینه 3
تست 69 همون فصل رو هم بین!
چنتا نکته:

برای همه مایعات و گاز هایی که دانسیته ثابت دارند زمان اقامت با پر شدن برابر است. (اگر دانسیته تغییر کند==> نو/وی#زمان اقامت)
زمان پرشدن ربطی به نوع راکتور و سینتیک واکنش ندارد.
مقدار زمان اقامت به این بستگی دارد که چه اتفاقی درون راکتور میفتد. برای مثال در این شکل
زمان پر شدن سه راکتور مساوی ولی زمان اقامت x بیشتر از بقیه است
Ud.jpg

ئدز

عضو جدید
فرمول صفحه 178 راکتور راهیان :مشاهده پیوست 186705
چون اپسیلون صفر شده زمان اقامت با پر شدن برابر است
در این تست چون در همه گزینه ها زمان پرشدن رو داده => اپسیلون باید صفر باشد=> گزینه 3
تست 69 همون فصل رو هم بین!
چنتا نکته:

برای همه مایعات و گاز هایی که دانسیته ثابت دارند زمان اقامت با پر شدن برابر است. (اگر دانسیته تغییر کند==> نو/وی#زمان اقامت)
زمان پرشدن ربطی به نوع راکتور و سینتیک واکنش ندارد.
مقدار زمان اقامت به این بستگی دارد که چه اتفاقی درون راکتور میفتد. برای مثال در این شکل
زمان پر شدن سه راکتور مساوی ولی زمان اقامت x بیشتر از بقیه است
مشاهده پیوست 186704

برادر من ابسیلون رو چه جوری صفر گرفتی این که یک یعنی 100 درصد افزایش حجم داریم تازه اون سوال 69 مورد نظر شما فاز مایع که خوب دانسیته ثابت ....... اما اینجا فاز گاز بعد هم گفته فشار ثابت هر جور بنگری باید حجم تغییر کنه حالا هر راکتوری بود ... تازه تو یه سوال دیگه که الان ندارمش درست برعکس جواب داده بود..........اهان شاهد از غیب رسید سوال 60فصل سوم صفحه 200

bage_aseman

عضو جدید
برادر من ابسیلون رو چه جوری صفر گرفتی این که یک یعنی 100 درصد افزایش حجم داریم تازه اون سوال 69 مورد نظر شما فاز مایع که خوب دانسیته ثابت ....... اما اینجا فاز گاز بعد هم گفته فشار ثابت هر جور بنگری باید حجم تغییر کنه حالا هر راکتوری بود ... تازه تو یه سوال دیگه که الان ندارمش درست برعکس جواب داده بود..........اهان شاهد از غیب رسید سوال 60فصل سوم صفحه 200
در سوال 11 صفحه 189 همانطور که گفتم چون زمان اقامت خواسته و در همه گزینه ها زمان پرشدن رو داده منظور طراح استفاده از همان نکته اپسیلون صفر هست و (تست از لحاظ علمی غلط هست)
در حقیقت باتوجه به اینکه افزایش تعداد مول داریم پس حجم افزایش یافته و اپسیلون غیر صفر و فرمایش شما صحیح است و در اصل سوال 60 درست حل شده
سوال 69 هم در خصوص نکته (
برای همه مایعات و گاز هایی که دانسیته ثابت دارند زمان اقامت با پر شدن برابر است.)
برای یادگیری بیشتر پیشنهاد شد!

معتمدد

عضو جدید
[FONT=&quot]ميشه بچه هايي كه رتبه هاي خوبي آوردن بگن تو اين مدت چه كارايي كردن كلا روشهايي كه استفاده كردن و خوب جواب داد چي بوده؟[/FONT]

ئدز

عضو جدید
ميشه بچه هايي كه رتبه هاي خوبي آوردن بگن تو اين مدت چه كارايي كردن كلا روشهايي كه استفاده كردن و خوب جواب داد چي بوده؟

همش همه میگن تست زدن و دوره کردن و........خوب بابا این کارو ما هم داریم میکنیم اون فوت کوزه گری رو بگید خوب مثلا من امروز 2 فصل حرارت دوره کردم یه 4 ساعتی وقتم رو گرفت حالا چه طوری دوره کنم که دفعه بعد این دو فصل رو تو 1ساعت جمعش کنم (همش تست بزنم یا خلاصه ها رو هم بخونم چند روزه دیگه برم سراغش)که با همین کیفیت الانم باشه راستش از فراموشی بعضی درسا بیشتر از مشکالات تو درسای دیگه میترسم سر جلسه مغزمون باید دورش بالای هزار باشه وقت من من کردن نداریم ....... الانم که همه امتحان ترم دارن اصلا نمیان نت............

آخرین ویرایش:
بالا