پس من همون کتابای پوران وپارسه رو بخونم بجز سیالات!!بسم الله؟؟ok شدم دیگه؟؟azadeh69 جون نکته دیگه ای نمونده؟
منظورم از تقسیم بندی درسا این بود که همه درسا رو با هم پیش ببرید مثلا هر درسی رو تا فصل خاصی مشخص کنید تموم که شد درس بعدی و بعد دوره بخشهای خونده شده. البته درسایی مث راکتور نیاز نداره که از الان روش وقت بذارین درسته فرمول زیاد داره اما از اون درسایی که آدم راحت باهاش کنار میاد فقط اولش سخته

به نظر من برای جرم و ریاضی برنامه ثابتی داشته باشین یعنی هرروز حتی اگر زمان کمی هم شده به این دو تا درس اختصاص بدین. خلاصه نویسیییییییییییییییییییییی خیلی خیلی مهمه.
آزمونا رو خیلی جدی بگیرید البته این به معنای این نیست که اگه یکی دوبار رتبه تون خراب شد ناامید شین. اما با آمادگی برین .اگه به رتبه خوب فک می کنین کنترلو جدی بگیرین اشتباه منو تکرار نکنین شده فقط فصلای مهمو بخونید اما بخونید. نکته های هر آزمون و اشکالات تستی رو در انتهای دفتر خلاصه نویسی تون بنویسین خیلی خیلی مفیده و در هر بار دوره تکرار کنید. با دوستاتون گروه چند نفره تشکیل بدین و قبل یا بعد از آزمون اشکال گیری کنید . امیدوارم مفید بوده باشه.