من کاملا جدی گفتم اگر واقعا جواب سوالتون رو میخواین صورتش رو قرار بدین تا براتون حلش کنم، در این مورد اصلا شوخی نکردم.
دیدم این طوری درست نیست، رفتم سوال های کنکور دکتری مهندسی شیمی سال 1394 رو دانلود کردم، دوستانی که مایلند حل سوال 18 رو ببینند می تونن از فایل ضمیمه حل کامل این سوال رو مشاهده کنند، در ضمن گزینه های 3 و 4 به راحتی رد می شند چرا که اگر دو جزء کاملا یکسان باشند باید فشار بخار با فشار کل برابر باشه که در گزینه های 3 و 4 چنین چیزی وجود نداره، و با توجه به جل زیر پاسخ 2 پاسخ صحیح هست:
ممنون آزاده خانم ، ضمناً احتمال میدم سوال 14 همجواب در گزینه ها نباشه چون T ثانویه 288 میاد که قرار دادن ( ظرفیت گرمایی در حجم ثابت) *( C= (n-k/n-1 و رابطه (q= c (T-T جواب در گزینه ها نیس
من کاملا جدی گفتم اگر واقعا جواب سوالتون رو میخواین صورتش رو قرار بدین تا براتون حلش کنم، در این مورد اصلا شوخی نکردم.
دیدم این طوری درست نیست، رفتم سوال های کنکور دکتری مهندسی شیمی سال 1394 رو دانلود کردم، دوستانی که مایلند حل سوال 18 رو ببینند می تونن از فایل ضمیمه حل کامل این سوال رو مشاهده کنند، در ضمن گزینه های 3 و 4 به راحتی رد می شند چرا که اگر دو جزء کاملا یکسان باشند باید فشار بخار با فشار کل برابر باشه که در گزینه های 3 و 4 چنین چیزی وجود نداره، و با توجه به جل زیر پاسخ 2 پاسخ صحیح هست:
سلام بچه ها
کسی کلید ها رو کسی داره؟
من 53 درصد اختصاصی زدم به نظرتون قبول میشم؟ بیو امتحان دادمسلام. به نظر شما سوالای بیو چه طور بود؟
ترمو و راکتور فقط 1 و 24 (همون 20 سایر گرایش ها) اشکال داشت؟
شما کلا چطور دادین امتحان رو؟
فک نمی کردم راکتور و ترمو رو این طوری بدن!
منم بیو هستمکسی بیوتکنولوژی نیست ؟
منم 4 رو زدم. بچه ها میگفتن این سوال و چندتا سوال دیگه از بهمنیار بود که طبق توضیحات بهمنیار میشه 1.البته من خودم کتابش رو ندارم از بچه ها شنیدمبچه ها به نظرتون سوال 21 در دفترچه f نباید گزینه 4 می شد؟؟
مگه واکنش هتروژنی و جذب سطحی سریع نمیشه؟؟ اصلا مگه x ثانویه صفر نیست؟؟ پس یعنی واکش سریع بوده دیگه
نظرتون چیه؟
منم میگم گزینه 4 میشه اونم به سه دلیلی که گفتممنم 4 رو زدم. بچه ها میگفتن این سوال و چندتا سوال دیگه از بهمنیار بود که طبق توضیحات بهمنیار میشه 1.البته من خودم کتابش رو ندارم از بچه ها شنیدم
منم میگم گزینه 4 میشه اونم به سه دلیلی که گفتم
راستی شما می دونید سوال 41 چرا 1 میشه ، 3 نمیشه ؟ البته بدون حل هم مشخص بود که شکل گزینه 1 کپی شده از یه جایی بود چون کادرش مشخصه وبقیه تصحیح شده همون عکس هست احتمالا
ولی میخوام بددونم جهت اطلاع عمومی چرا گزینه 3 نمیشه؟
اتفاقا برای منم جواب این سوال عجیب بود یعنی در بین این گزینه ها ، آخرین گزینه ای که احتمال می دادم باشه همین گزینه بود.شما 25 رو زدی؟ چرا جواب 3 میشه؟
منم 21 گزینه چهار رو زدم
چرا سوالای مشکل دار رو حذف نکردن
چقد راحت با سرنوشت بازی میکنن
من 25 روگزینه یک زدم بنطرم درستترین جواب بود
آره وقعا طرح کردن 45 سوال انقدر سخته براشون واقعا!!!
این کلید اولیه بود به نظرم سوالاتی که مشکل داره رو حذف میکنن، کلید نهایی رو دوباره اعلام میکنن
من فک می کردم خوب امتحان دادم ولی با این کلید که اینا زدن شک دارم مجاز بشم!من 53 درصد اختصاصی زدم به نظرتون قبول میشم؟ بیو امتحان دادم
منم حدود 57 تخصصی زدم (بیو امتحان دادم) یکی دوتا جوابامو البته یادم نمیومد دقیق چی زدم، استعداد با حساب خودم حدود 40 و زبان هم 30
به نظرتون امیدی هست؟!