اينا دولتي بودن ديگه ؟؟؟
يه آمار از آزاد نداري ؟
یه سری به سایت مطالعات سازمان سنجش بزن اینم آدرسش (البته فکر کنم اسپل کلمات اشتباه باشه)با سلام امروز بالاخره رفتم دانشگاه گفتن به سلامتي رهبر تا بعد از عيد فطر تعطيله!!
هر چي دنباله چارت ارشد گشتم تا درسها رو ببينم نشد كه نشد گفتن بايد از مدير گروه بگيري!حالا مدير گروه كجاست؟ميگن واسه يه سمينار رفته براتيسلاوا در جمهوري چك!!!!!!!!!!!!!
اگه كسي چارت رو داره لطفا زحمتشو بكشه ممنون.
جزوه يادتون نره.
آره نیما جان.........نه فعلا اطلاعی از آمار آزاد ندارم اگه چیزی به دستم رسید حتما بهت میگم
می شه درصد های بچه هایی که بین 70، 80 تا 200 هستن رو بگید، البته اگه اطلاع دارید
با اجازه ی دوستان
رتبه 8
زبان 6.66
حرارت 66.6
سیالات 51
کنترل 66.6
ترمو 72
جرم 56.6
راکتور 64
کاربرد 66
------------------------------
رتبه 13
زبان : سفید
حرارت 60
ترمو 70
سیالات 54
کنترل 69
جرم 61.6
راکتور 72
کاربرد 66.6
------------------------------
رتبه 19
زبان : 63.33د
حرارت 42.22
ترمو 60.78
سیالات 82.05
کنترل 21.42
جرم 48.33
راکتور 84.61
کاربرد 66.66
----------------------------
رتبه 7
زبان : 72.22
حرارت 40.11
ترمو 81.13
سیالات 80.03
کنترل 49.31
جرم 56
راکتور 90.11
کاربرد 77.77
----------------------------
رتبه 26
زبان : 66
حرارت 27.33
ترمو 63.33
سیالات 75.11
کنترل 13.71
جرم 36.66
راکتور 80.55
کاربرد 57.22
دوست عزیز سعی کن پستای قبلی رو بخونی بعد پست بدیسلام
درصدها يه كم غير واقعي به نظر مي رسن!!!!!!!!!!!!!
مثلا رتبه 8 رو با 13 مقايسه كنيد.
بعد مي گن پارتي بازي نيست بيچاره ميانگين درصداش بالاتره ولي رتبه 13 شده!!!!!!
دوست عزیز سعی کن پستای قبلی رو بخونی بعد پست بدی
کلا خوبه آدم درباره ی چیزی که نمی دونه چیزی نگه
تو کنکور ارشد 20 درصد معدل تاثیر داره و 80 درصد همین درصدایی که می بینید.
رتبه 8 معدلش 17 و رتبه 13 معدلش 15
ضمنا تو کنکور میانگین درصد ملاک نیست بلکه درس ها تراز بندی می شن و اون تراز ملاک اصلیه
متوجه شدی؟ اگر بیشتر اطلاعات می خوای پستای قبلی رو کامل بخون
با نظرتون موافقم ، می بایست زودتر از اینا شروع می کردم اما تابستون درگیر پروژم بودم فرصت نشد.
خود شما کی امتحان دادید ؟ کجا قبول شدید؟
ممنون
ممنوندوست عزیز شما از همین الان هم شروع کنید دیر نشده.مطمئن باشید خیلی از بچه ها (جز اونایی که به رتبه های دو رقمی فکر میکنن) از همین الان شروع میکنن.فقط یه نصیحت بهتون میکنم همه درسارو بزنین. هیچ درسی رو سفید نگذارید.من خودم این اشتباه رو کردم و خیلی ضرر کردم.یخصوص زبان.مفهومی هم بخونید.حتما موفق میشید
بهتر بود به جای این جواب لاقل از حرف پست قبلیتون دفاع می کردید یا اینکه از جمع عذر خواهی می کردید.سعی کنید به این پست جواب منطقی بدید و مثل دفعه قبل به بیراهه نریدآقاي همه چيز دون به نظرم شما وقت بي كاريتون زياده.
پيشنهاد مي دم بشينيد همه پستها رو بخونيد و خلاصشو براي كساني كه به قول شما چيزي نمي دونن بنويسيد.
(اگر چه فكر نكنم با اين لحن گفتارتون كسي پستتون رو نگاه كنه)
اصلا نگران نباشید از همین الان هم شروع کنید دیر نیست.با نظرتون موافقم ، می بایست زودتر از اینا شروع می کردم اما تابستون درگیر پروژم بودم فرصت نشد.
خود شما کی امتحان دادید ؟ کجا قبول شدید؟
ممنون
آقاي همه چيز دون به نظرم شما وقت بي كاريتون زياده.
پيشنهاد مي دم بشينيد همه پستها رو بخونيد و خلاصشو براي كساني كه به قول شما چيزي نمي دونن بنويسيد.
(اگر چه فكر نكنم با اين لحن گفتارتون كسي پستتون رو نگاه كنه)
سلام دوست عزیز.سلام.ممکنه در مورد گرایشهای ارشد مهندسی شیمی (کدومشون از نظر رتبه بالاتره و ترتیب بقیه) کمکم کنید؟
من شنیدم از بازرسی فنی برای ارشد برن مهندسی مواد یا مهندسی شیمی برن.سلام من دانشجوي ترم پنجممهندسي بازرسي فني هستم.
راستش موندم كارشناسي ارشد رشته خودم را امتحان بدم يا مهندسي شيمي.
اگه ميشه راهنماييم كنين.
از شما دوستان عزيز ميخوام تا در مورد گرايش هاي مهندسي شيمي و درس ها و بازار كارش اطلاعات كافي در اختيارم بگذاريد.
متشكرم.
زبان تخصصی مهندسی شیمی از انتشارات راهیان ارشد . . .
چرا بد باشه ؟ خيليم خوبهبا سلام خدمت دوستان
من تا الان مقداري از بعضي درسا رو خوندم اما چون اموزشگاه پارسه اسم نوشتم و با برنامه اونجا پيش ميرم فكر ميكنم از بعضي دوستام عقب هستم.به نظر دوستان اينجوريه ؟ به نظر شما اين آموزشگاهها اصلا موءثرند؟
همه مكمل هم هستند .سلام من دانشجوی مهندسی شیمی-پتروشیمی هستم میخواستم بدونم که برای ارشد کتابهای راهیان ارشد بهتره یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف؟
راهیان ارشدسلام من دانشجوی مهندسی شیمی-پتروشیمی هستم میخواستم بدونم که برای ارشد کتابهای راهیان ارشد بهتره یا پوران پژوهش یا مدرسان شریف؟