آره قبولی...سلام.من رتبم 456 مهندسی شیمی شده.میخواستم ببینم چه دانشگاههایی قبول میشم؟؟؟ دانشگاه اصفهان قبول میشم؟؟؟؟ مرسی
درصداتو میگی؟؟؟
آره قبولی...سلام.من رتبم 456 مهندسی شیمی شده.میخواستم ببینم چه دانشگاههایی قبول میشم؟؟؟ دانشگاه اصفهان قبول میشم؟؟؟؟ مرسی
درصداتو میگی؟؟؟منم دقيقا وضعيت شما رو دارم و بين روزانه شيراز و شبانه تهران موندم . اگه ساكن تهراني به نظرم شبانه تهران بهتره . درمورد دوستتونم احتمالا زاهدانو مياره .
.wysiwyg { BACKGROUND: #f5f5ff; FONT: 10pt tahoma, verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; COLOR: #000000 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } سلام
من رتبم 297 شده به نظرتون شبانه تهران بزنم یا روزانه شیراز؟
اگه بخوام روزانه شیراز برم نظرتون در مورد گاز چیه؟
دوستم رتبش 866 شده.روزانه جایی قبول میشه؟شبانه چی؟
سلام بازار کارش خوب نیستسلام من دانشجویه ترمه 3 کارشناسیه صنایع شیمیایه شاهرود هستم کسی از دوستان اطلاعاتی راجب به بازاره کاره این رشته داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا تو ذوق مردم میزنی؟؟؟سلام بازار کارش خوب نیست
حالا واسه آقایون باز بهتره خانمهاست
واقعیت تلخه مخصوصا اینجا.....چرا تو ذوق مردم میزنی؟؟؟
بستگی به پارتیت داره...
داداش پارتی داشته باشی حلله.....
من یکی از دوستام ادبیات خونده تو شرکت نفت کار میکنه!!!![]()
با سلام خدمت تمام مهندسان کشور
دوستان من بین یه دو راهی گیر کردم
1-آزاد دانشگاه کاشان رشته ی پلیمر
2-شبانه اراک رشته مکانیک کشاورزی
میشه راهنماییم کنید که کدوم رو برم؟
با تشکر
با سلام خدمت تمام مهندسان کشور
با تشکر
به نظرتون این ملاک خوبیه برای انتخاب؟به نظر من جایی رو انتخاب کن که نزدیکتر به محل سکونتت باشه.
به نظرتون این ملاک خوبیه برای انتخاب؟
salamبا سلام خدمت تمام مهندسان کشور
با تشکر
من منابع ارشد ریاضیات مهندسی شیمی رو که نگاه می کردم فقط از ریاضیات مهندسی بود آیا از سر فصلهای ریاضی 1 و 2 سوالی نمیاد ؟و اینکه آیا خوندن کتاب توماس جلد 1و2 واسه کنکور کمک می کنه ؟از دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنین .