mahsa/
عضو جدید
به نظر شما با 475 به جداسازی ص.اصفهان امیدی هست؟!
فکر نمیکنم قبول شید.نسبت به 90 و 91 ص.اصفهان ظرفیتاش کم شدهشاید هم نصف.سال 90 دوستم با 300 جداسازی ص اصفهان قبول شد ولی باز به شانسه
شاید خود اصفهان بشه
به نظر شما با 475 به جداسازی ص.اصفهان امیدی هست؟!
بهترین جایی که می تونم قبول شم به جز تبریز +پژوهشگاها؟
خب اینجوری من اگه شبانه ای که قبول شم مثلا رو نرم دیگه قبولی مالک اشترمم سوخت میشهنه شما اگه دعوت به مصاحبه بشید دو حالت داره:
1:قبول میشید. در این حالت سیستم میاد انتخابای شما رو از اول بررسی میکنه.اگه توو انتخابای قبل مالک قبول شید دیگه اونو قبول میکنه و سراغ مالک نمیاد
2:قیول نمیشید و مثل این میمونه که اصلا مالک توو انتخابای شما نبوده و از اول همه ی انتخاباتون رو بررسی میکنه تا اونجا که بالاخره یکی رو قبول شین
خب اینجوری من اگه شبانه ای که قبول شم مثلا رو نرم دیگه قبولی مالک اشترمم سوخت میشه
درسته؟
اره فک کنم سیستم قبل از تصمیم شما که می خواین برین یا نرین بررسی میکنه که قبول شدین یا نه، اما باز نمیدونم بهتره باز بپرسین از سنجش
چجوری بپرسم؟
زنگ بزنم جواب میدن؟
ضمنا دوستان انتخاب رشته تا دوشنبه تمدید شد
آره دیگه بالاخره تلاشتو بکن ایشالا جواب میدن. دوستان بی زحمت جواب این سوال مارم بدین
بچه ها یه سوال اگه رشته بدون گرایش بزنیم و مثلا توو زمینه فرایند پروژه ور داریم اسم مدرکمون چی میشه؟ پیشرفته؟ فرایند؟ کمک کنین وقت تنگ است!
بهترین جایی که می تونم قبول شم به جز تبریز +پژوهشگاها؟
سلام
به نظرم صنعتی سهند از تبریز قوی تر هست!
بر اساس رتبه های دوسال پیش اصفهان قبول میشید
روزانه صنعتی شیراز رو هم می تونید بیارید!
صنعتی سهند,روزانه فردوسی مشهد,رازی کرمانشاه,شهید باهنر کرمان رو هم می تونید بیارید!
شبانه صنعتی اصفهان و شیراز رو هم می تونید بیارید!
از نظر مسافت منظورمه.
طراحی اصفهان با آمار پارسال که قبولم ولی خوبه آیا؟با توجه سطح علمی دانشگاه و.....
شما آمار قبولیای پارسال (جول رتبه و دانشگاه قبولی) رو دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی این وبلاگ آمار حدودی بعضی دانشگاهها هست www.petrogas87.blogfa.com
از زبان کسانی هم هست که خودشون اون دانشگاهها درس میخونن
نگاه کردم ولی درباره علم و صنعت چیزی نبود
شما آمار قبولیای پارسال (جول رتبه و دانشگاه قبولی) رو دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم با عنوانی که پذیرفته شدید مدرک می گیرید!
و زمینه تحقیقاتی شما رو استاد راهنماتون مشخص می کنه!
مثلا خود من مهندسی شیمی - پیشرفته هستم و استادی که انتخاب کردم
در زمینه جداسازی کار می کنه و از من خواست که دروس جداسازی رو اخذ کنم!
در حالی که من با مدرک مهندسی شیمی - پیشرفته فارغ التحصیل خواهم شد!البته ان شاءالله![]()
پس اینایی که بدون گرایش هستند آخرش مینویسن پیشرفته؟
بله
ولی پایان نامه می تونه در هر زمینه ای باشه
سلام من کارشناسیمو صنعتی اصفهان بودمکسی اطلاع نداره پیشرفته شیراز بهتره یا صنعتی اصفهان؟
دلیلشو هم لطف کنید بگید
یه سوال فنی؟
کسی درباره مهندسی سیستم های انرژی خبر داره یا نه؟
ارتباطش با مهندسی شیمی؟
و....
ممنون
منم بعد از علم و صنعت ، صنعتی اصفهان انتخاب کردم البته جداسازیشو که با رتبه های بهتری پر میشه اما پیشرفته شیراز رو بالاتر از پیشرفته صنعتی زدمسلام من کارشناسیمو صنعتی اصفهان بودم از نظر من از نظر توانایی و علمی هر دو دانشگاه فوق العاده هست اما صنعتی یه محاسنی داره بهتون میگم بچه هایی که ارشد رفته بودن شیراز اشاره میکردنن که امکانات رفاهی صنعتی خیلی قویتره والبته صنعتی متمرکز بود. حسن دومش شهرک صنعتی خود دانشگاه هس که با شرایط خوبی امکانات کارآفرینی رو بهتون میده و اگر مثه من وضعیت مالیتون خیطه و دنبال کارید اینجا براتون کار بهتر پیدا میشه و اگر ایده ای داشته باشید در مقیاس پایلوت بهتون تسهیلات خوبی میدن من بودم صنعتی رو بالاتر میزدم اولا اصفهان نسبت به شیراز صنعت روونتری داره(برا کار حین تحصیل) اما الان یه آدم نادونی رییس دانشگاه شده که سبب افول تو سالای اخیر شده ولی از نظر علمی هر دو شاخ هستن و سختی و آسونی دانشگاه بستگی به این داره که قلق رو رعایت بکنید یا نه هر سال هم صنعتی با رتبه های بهتری پر میشه
اما من زنگ زدم پرسیدم از دانشگاه گفتن مینویسه م.شیمی-م.شیمی. خوشم میاد جماعت انتخاب رشتشو کرده من هنوز هیچ لیستی ندارم برا خودم!!!