[ گفت و گو ] - انتخاب رشته كنكور ارشــد 92

kamyab.chem

عضو جدید
از نظر مسافت منظورمه.
طراحی اصفهان با آمار پارسال که قبولم ولی خوبه آیا؟با توجه سطح علمی دانشگاه و.....

آخرین ویرایش:

nasrinavm

عضو جدید
بچه ها یه سوال اگه رشته بدون گرایش بزنیم و مثلا توو زمینه فرایند پروژه ور داریم اسم مدرکمون چی میشه؟ پیشرفته؟ فرایند؟ کمک کنین وقت تنگ است!

ghaghalili

عضو جدید
نه شما اگه دعوت به مصاحبه بشید دو حالت داره:
1:قبول میشید. در این حالت سیستم میاد انتخابای شما رو از اول بررسی میکنه.اگه توو انتخابای قبل مالک قبول شید دیگه اونو قبول میکنه و سراغ مالک نمیاد
2:قیول نمیشید و مثل این میمونه که اصلا مالک توو انتخابای شما نبوده و از اول همه ی انتخاباتون رو بررسی میکنه تا اونجا که بالاخره یکی رو قبول شین
خب اینجوری من اگه شبانه ای که قبول شم مثلا رو نرم دیگه قبولی مالک اشترمم سوخت میشه
درسته؟

nasrinavm

عضو جدید
خب اینجوری من اگه شبانه ای که قبول شم مثلا رو نرم دیگه قبولی مالک اشترمم سوخت میشه
درسته؟

اره فک کنم سیستم قبل از تصمیم شما که می خواین برین یا نرین بررسی میکنه که قبول شدین یا نه، اما باز نمیدونم بهتره باز بپرسین از سنجش

ghaghalili

عضو جدید
اره فک کنم سیستم قبل از تصمیم شما که می خواین برین یا نرین بررسی میکنه که قبول شدین یا نه، اما باز نمیدونم بهتره باز بپرسین از سنجش

چجوری بپرسم؟
زنگ بزنم جواب میدن؟
ضمنا دوستان انتخاب رشته تا دوشنبه تمدید شد

ghaghalili

عضو جدید
آره دیگه بالاخره تلاشتو بکن ایشالا جواب میدن. دوستان بی زحمت جواب این سوال مارم بدین

در مورد سوال شما
دانشگاه ما مثلا گرایش بیوتکنولوژی برای ارشد نداره ولی خیلی از بچه ها پروژه بیو انجام میدن و مدرکشون مهندسی شیمی میخوره
انگار سیاست دانشکده اینه که بچه ها بتونن با مدرک کلی راحتتر کار پیدا کنن
البته توی لیسانسم همین سیستمو داره
فک کنم با این قضیه بشه به جواب سوالتون برسید

(عبدالله)

عضو جدید
بچه ها یه سوال اگه رشته بدون گرایش بزنیم و مثلا توو زمینه فرایند پروژه ور داریم اسم مدرکمون چی میشه؟ پیشرفته؟ فرایند؟ کمک کنین وقت تنگ است!

سلام

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم با عنوانی که پذیرفته شدید مدرک می گیرید!

و زمینه تحقیقاتی شما رو استاد راهنماتون مشخص می کنه!

مثلا خود من مهندسی شیمی - پیشرفته هستم و استادی که انتخاب کردم

در زمینه جداسازی کار می کنه و از من خواست که دروس جداسازی رو اخذ کنم!

در حالی که من با مدرک مهندسی شیمی - پیشرفته فارغ التحصیل خواهم شد!البته ان شاءالله:smile:

(عبدالله)

عضو جدید
بهترین جایی که می تونم قبول شم به جز تبریز +پژوهشگاها؟

سلام

به نظرم صنعتی سهند از تبریز قوی تر هست!

بر اساس رتبه های دوسال پیش اصفهان قبول میشید

روزانه صنعتی شیراز رو هم می تونید بیارید!

صنعتی سهند,روزانه فردوسی مشهد,رازی کرمانشاه,شهید باهنر کرمان رو هم می تونید بیارید!

شبانه صنعتی اصفهان و شیراز رو هم می تونید بیارید!

mahsa/

عضو جدید
سلام

به نظرم صنعتی سهند از تبریز قوی تر هست!

بر اساس رتبه های دوسال پیش اصفهان قبول میشید

روزانه صنعتی شیراز رو هم می تونید بیارید!

صنعتی سهند,روزانه فردوسی مشهد,رازی کرمانشاه,شهید باهنر کرمان رو هم می تونید بیارید!

شبانه صنعتی اصفهان و شیراز رو هم می تونید بیارید!

سلام من یه فهرست از جدول رتبه و دانشگاه قبولی 90که واس پارسه هستش رو دارم.شما واس سال 91 (پارسال)رو ندارید؟؟؟؟؟

zahra_am68

کاربر فعال
شما آمار قبولیای پارسال (جول رتبه و دانشگاه قبولی) رو دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی این وبلاگ آمار حدودی بعضی دانشگاهها هست www.petrogas87.blogfa.com
از زبان کسانی هم هست که خودشون اون دانشگاهها درس میخونن

keyvanm

عضو جدید
مهلت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۲ تمدید شد

مهلت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۲ تمدید شد

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت زمان انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 92 تا روز دوشنبه خبر داد.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org تمدید شد.​
وی افزود: مجازین باید پس از دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی از سایت سازمان سنجش و مطالعه دقیق این دفترچه حداکثر ۱۰۰ رشته محل را از میان کد رشته محل‌های مجاز انتخاب و به ترتیب اولویت علاقه مرتب کنند.​
به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، تاکنون ۱۷۰ هزار داوطلب معادل ۴۷ درصد مجاز شدگان نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده‌اند.​
توکلی گفت: همچنین مهلت ویرایش انتخاب رشته برای مجازشدگان تا سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ادامه دارد.​
وی خاطرنشان کرد: برخی دانشگاهها و موسسات نسبت به حذف یا اصلاح رشته و ظرفیت جدید اقدام کرده اند که اصلاحیه دوم امروز ساعت ۱۶ از سوی سازمان سنجش منتشر می شود.​

zahra_am68

کاربر فعال
نگاه کردم ولی درباره علم و صنعت چیزی نبود

علم وصنعت پارسال ترمو تا حدود 250 روزانه قبولی داده
هرسال با توجه به ظرفیت ها و انتخابات بقیه رتبه قبولی فرق میکنه
مثلا اگر تعداد زیادی از رتبه های زیر 200 شبانه تهران رو به روزانه علم و صنعت و امیرکبیر ترجیح بدن خب مسلما برای ما که میخوایم روزانه انتخاب کنیم بهتره

nasrinavm

عضو جدید
سلام

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم با عنوانی که پذیرفته شدید مدرک می گیرید!

و زمینه تحقیقاتی شما رو استاد راهنماتون مشخص می کنه!

مثلا خود من مهندسی شیمی - پیشرفته هستم و استادی که انتخاب کردم

در زمینه جداسازی کار می کنه و از من خواست که دروس جداسازی رو اخذ کنم!

در حالی که من با مدرک مهندسی شیمی - پیشرفته فارغ التحصیل خواهم شد!البته ان شاءالله:smile:

پس اینایی که بدون گرایش هستند آخرش مینویسن پیشرفته؟

zahra_am68

کاربر فعال
کسی اطلاع نداره پیشرفته شیراز بهتره یا صنعتی اصفهان؟
دلیلشو هم لطف کنید بگید

eesafaeei

عضو جدید
یه سوال فنی؟
کسی درباره مهندسی سیستم های انرژی خبر داره یا نه؟
ارتباطش با مهندسی شیمی؟
و....
ممنون

پلنگ آبی

عضو جدید
کسی اطلاع نداره پیشرفته شیراز بهتره یا صنعتی اصفهان؟
دلیلشو هم لطف کنید بگید
سلام من کارشناسیمو صنعتی اصفهان بودم
از نظر من از نظر توانایی و علمی هر دو دانشگاه فوق العاده هست اما صنعتی یه محاسنی داره بهتون میگم
بچه هایی که ارشد رفته بودن شیراز اشاره میکردنن که امکانات رفاهی صنعتی خیلی قویتره والبته صنعتی متمرکز بود.
حسن دومش شهرک صنعتی خود دانشگاه هس که با شرایط خوبی امکانات کارآفرینی رو بهتون میده و اگر مثه من وضعیت مالیتون خیطه و دنبال کارید اینجا براتون کار بهتر پیدا میشه و اگر ایده ای داشته باشید در مقیاس پایلوت بهتون تسهیلات خوبی میدن
من بودم صنعتی رو بالاتر میزدم اولا اصفهان نسبت به شیراز صنعت روونتری داره(برا کار حین تحصیل) اما الان یه آدم نادونی رییس دانشگاه شده که سبب افول تو سالای اخیر شده
ولی از نظر علمی هر دو شاخ هستن و سختی و آسونی دانشگاه بستگی به این داره که قلق رو رعایت بکنید یا نه
هر سال هم صنعتی با رتبه های بهتری پر میشه

nasrinavm

عضو جدید
جالبه این مورد رو راجع به دانشگاه اصفهان نشنیده بودم.همه سختگیریاشو میگن همیشه!

m.mansourpour

عضو جدید
یه سوال فنی؟
کسی درباره مهندسی سیستم های انرژی خبر داره یا نه؟
ارتباطش با مهندسی شیمی؟
و....
ممنون

مهندسی انرژی به طور کل میان رشته ای محسوب میشه.مهندسی شیمی برق فیزیک ومکانیک رشته هایی هستن که این رشته رو تو ارشد معمولا انتخاب میکنن.مهندسی سیستمهای انرژی به طور کلی به سه گرایش سیستمهای انرژی-تکنولوژی انرژی وانرژی ومحیط زیست تقسیم بندی میشه که البته قبلا انرژیهای تجدیدپذیر هم زیر مجموعه این رشته بود ولی به دلایلی بعدا جدا شد وبه عنوان یک رشته مسقل اعلام شد.ولی در کل موضوع پایان نامه های 80 درصد بچه های این رشته در همه گرایشها و حتی بچه های مکانیک گرایش تبدیل انرژی در حال حاضر به نوعی مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیره.درسهای این رشته شامل دروس اصلی مثل تحلیل سیستهای انرژی وبرنامه ریزی ریاضی پیشرفته و مهندسی فرآیند و قابلیت اطمینان وتحلیل ریسکه.دروس دیگه با توجه به گرایش و نظر دانشگاه متفاوته.درسهایی مثل اگزرژی-پالایش-مدلسازی انرژی-تکنولوژی نیروگاههای بیوماس وبادی-تکنولوژی نیروگاههای خورشیدی - طراحی سیستمهای حرارتی-بهره برداری از سیستمهای قدرت و....هستش.معمولا باید اینطور باشه که کسانی که این رشته رو انتخاب میکنن بهتره از قبل سابقه کاری در زمینه تخصص خودشون داشته باشن وبعدا وارد این رشته بشن.به طور کلی در بخش دولتی اگر بخواین به عنوان یک فارغ التحصیل این رشته بدون سابقه کار وارد بشین بازار کار خوبی نداره در واقع اصلا بازار کار وجود نداره..بیشتر دوستانی که وارد این رشته میشن وموفق میشن اکثرا یا در پالایشگاهها یا نیروگاهها کار کردن یا در زمینه انرژیهای نو کار کردن وایده وحتی اختراع دارن.
آشنایی با تجهیزات مختلف وعملکرد واستانداردهای اونها و نرم افزارهای مختلف شبیه سازی یکی از ضررورتهای این رشته است.شبیه سازی وبهینه سازی تجهیزات وشبیه سازی وبهینه سازی فرآیندی هدف این رشته است.ضمن اینکه این رشته با اقتصاد هم رابطه تنگاتنگی داره.
همونطور که قبلا گفتم در تمام گرایشها بچه ها برای پایان نامه معمولا سراغ انرژیهای نو میرن.بچه های مهندسی شیمی بایومس یا پیل سوختی رو میتونن انتخاب کنن.ضمن اینکه داشتیم بچه های مهندسی شیمی که سراغ مباحث تقریبا غیر مرتبط با رشتشون مثل فتو ولتائیک وطرحهای مربوط به انرژی خورشیدی رفتن چون علاقه داشتن وقبلا کار کرده بودن.
فارغ از این مسائل شما دستتون بازه در مورد هر موضوعی غیر از انرژیهای نو هم که مرتبط با طراحی شبیه سازی وبهینه سازی سیستهای انرژی با تکنیک های مختلف باشه.تحلیل اگزرژی و پینچ و...میتونه موضوع پایان نامه شما باشه.
ضمن اینکه درسهای گرایش محیط زیست بیشتر به مهندسی شیمی نزدیکتره.ترمو وسیالات پیشرفته ودرسهای محیط زیستی.

آخرین ویرایش:

Hamid Reza 1

عضو جدید
سلام.
کسی در مورد ویرایش مجدد کد رشته های انتخابی کارشناسی ارشد اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zahra_am68

کاربر فعال
سلام من کارشناسیمو صنعتی اصفهان بودم از نظر من از نظر توانایی و علمی هر دو دانشگاه فوق العاده هست اما صنعتی یه محاسنی داره بهتون میگم بچه هایی که ارشد رفته بودن شیراز اشاره میکردنن که امکانات رفاهی صنعتی خیلی قویتره والبته صنعتی متمرکز بود. حسن دومش شهرک صنعتی خود دانشگاه هس که با شرایط خوبی امکانات کارآفرینی رو بهتون میده و اگر مثه من وضعیت مالیتون خیطه و دنبال کارید اینجا براتون کار بهتر پیدا میشه و اگر ایده ای داشته باشید در مقیاس پایلوت بهتون تسهیلات خوبی میدن من بودم صنعتی رو بالاتر میزدم اولا اصفهان نسبت به شیراز صنعت روونتری داره(برا کار حین تحصیل) اما الان یه آدم نادونی رییس دانشگاه شده که سبب افول تو سالای اخیر شده ولی از نظر علمی هر دو شاخ هستن و سختی و آسونی دانشگاه بستگی به این داره که قلق رو رعایت بکنید یا نه هر سال هم صنعتی با رتبه های بهتری پر میشه
منم بعد از علم و صنعت ، صنعتی اصفهان انتخاب کردم البته جداسازیشو که با رتبه های بهتری پر میشه اما پیشرفته شیراز رو بالاتر از پیشرفته صنعتی زدم

(عبدالله)

عضو جدید
اما من زنگ زدم پرسیدم از دانشگاه گفتن مینویسه م.شیمی-م.شیمی. خوشم میاد جماعت انتخاب رشتشو کرده من هنوز هیچ لیستی ندارم برا خودم!!!

من خودم دانشجوی رشته مهندسی شیمی - پیشرفته هستم و این یعنی بدون گرایش

این چیزها رو پرسیدم جواب گرفتم که می نویسم!

بعضی از دانشگاه ها زمان دانشجو گرفتن با گرایش های خاصی دانشجو می گیرن ولی نمی دونم

به چه دلیلی زمانی که مدرک بهشون میدن می نویسن مهندسی شیمی- مهندسی شیمی

بالا