بچه ها دمتون گرم خیلی اطلاعات مفیدی میدین خدایی
من چندتا سوال دارم
یکی اینکه ایا برای زبان وقت بزارم؟ چون همایش سنجش بودم گفتن چون زبان رو کسی نمیزنه اگر حتی 20 درصد بزنید تراز خیلی بالا میره همینطور فرایند هم میشه گفت اینجوریه
دوم اینکه اگر حالا بخوام همه دروس بجز راکتور ، زبان و فرایند رو بخونم در تابستان یکم برنامه سنگین نمیشه؟
روزی چند درس بهتره خونده شه؟
اخرین سوال اینه اصلا سیالات ارزش زیاد وقت گذاشتن داره؟ چون درصد بچه ها خیلی کمه تو این درس و میگن دشواره :/
بله اونایی که به شما گفتن زبان رو 20 درصد بزنید ترازتون میره بالا کاملا درست گفتن
یعنی از 30 تا سوال زبان اگلیسی شما 6 تا رو بزنین به این 20 درصد میرسین.
ولی من یه فایلی از اقای دکتر سمیعی گهر شنیدم که میگفت بهتره اگه قرار باشه بین کنترل و زبان یکی رو انتخاب کنیم بهتره کنترل رو انتخاب کنیم.
مثلا برای درصد 50 باید تقریبا هشت تا سوال کنترل رو بزنی ولی برای زبان باید 15 تا بزنی .از طرف دیگه میگفتن کنترل کلیشه داره ولی زبان دست طراح سوال بازه که هر کلمه ای رو بیاره و شاید شما برای بار اول باشه بهش برخوردین.
ولی من یه چیز دیگه میگم:من با حرفهای دکتر کاملا موافقم در حالت کلی.ولی یادمون نره وقتی میخوایم به سوالات زبان پاسخ بدیم نیازی به حساب کتاب نداریم و فقط از حفظیات خودمون بهره میبریم ولی برای کنترل علاوه بر حفظ فرمول و موارد دیگه باید مسائل رو حل کرد تا به نتیجه برسیم.
من میگم اگه کسی زبان و کنترل رو حذف کنه ولی واقعا زمان این دو درس یا یکیش رو بذاره روی درسهای مهمتر به نظرم زودتر میشه به نتیجه برسه.
نفرات تک رقمی کنکور زبان و کنترل رو گاهی اوقات نمیزنن.
اگه بتونید یک کار منظم انجام بدین میتونین هر دو درس رو به درصدهای دلخواه مثلا 30 یا 20 برسونید که ترازتون افت نکنه.
مثلا بنظر من بیاید زبان فقط و فقط روی کلمات سرمایه گذاری کنید و از گرامر چشم پوشی کنید تا ذهنتون درگیر همه مسائل نباشه
و برای کنترل هم قسمتهایی که بیشترین سوال رو ازش میاد بخونید نه همه کنترل رو .حتی اگه دیدین یه سوال اسون از یه جایی که نخوندین هم بدن باز ایرادی نداره چون شما بجاش مباحث مهمی رو خوندین و به اون معیاری که خودتون برای خودتون تنظیم کردین حتما نزدیک میشین.
با این کار شما میتونید بخش مهمی از این دو درس رو بخونید و بخش های کم اهمیت رو کاملا حذف کنید تا ذهنتون درگیر مسائل زیاد نباشه .
من توصیه میکنم کسانیکه میخوان کنترل و زبان رو بزنن تابستون حتما زبان رو با خوندن کلمات شروع کنن و همیشه این کار رو انجام بدن تا زمان کنکور
و کنترل رو هم اگه تابستون نمیرسن بخونن از مهرماه شروع کنن.
توصیه دیگر به این عزیزان این هست که وقتهای خیلی کم اهمیت خودتون رو به این دو درس اختصاص بدین نه وقتهایی که اهمیت زیادی برای شما دارن.
ولی بازم نظرمن اینه که شما میتونید با بیشترزدن یک سوال جرم و عملیات و درسهای با ضریب سه جبران بشه درصدهای صفر شما در زبان و کنترل.