[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 95

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها دمتون گرم خیلی اطلاعات مفیدی میدین خدایی
من چندتا سوال دارم
یکی اینکه ایا برای زبان وقت بزارم؟ چون همایش سنجش بودم گفتن چون زبان رو کسی نمیزنه اگر حتی 20 درصد بزنید تراز خیلی بالا میره همینطور فرایند هم میشه گفت اینجوریه

دوم اینکه اگر حالا بخوام همه دروس بجز راکتور ، زبان و فرایند رو بخونم در تابستان یکم برنامه سنگین نمیشه؟
روزی چند درس بهتره خونده شه؟
اخرین سوال اینه اصلا سیالات ارزش زیاد وقت گذاشتن داره؟ چون درصد بچه ها خیلی کمه تو این درس و میگن دشواره :/

بله اونایی که به شما گفتن زبان رو 20 درصد بزنید ترازتون میره بالا کاملا درست گفتن
یعنی از 30 تا سوال زبان اگلیسی شما 6 تا رو بزنین به این 20 درصد میرسین.

ولی من یه فایلی از اقای دکتر سمیعی گهر شنیدم که میگفت بهتره اگه قرار باشه بین کنترل و زبان یکی رو انتخاب کنیم بهتره کنترل رو انتخاب کنیم.
مثلا برای درصد 50 باید تقریبا هشت تا سوال کنترل رو بزنی ولی برای زبان باید 15 تا بزنی .از طرف دیگه میگفتن کنترل کلیشه داره ولی زبان دست طراح سوال بازه که هر کلمه ای رو بیاره و شاید شما برای بار اول باشه بهش برخوردین.

ولی من یه چیز دیگه میگم:من با حرفهای دکتر کاملا موافقم در حالت کلی.ولی یادمون نره وقتی میخوایم به سوالات زبان پاسخ بدیم نیازی به حساب کتاب نداریم و فقط از حفظیات خودمون بهره میبریم ولی برای کنترل علاوه بر حفظ فرمول و موارد دیگه باید مسائل رو حل کرد تا به نتیجه برسیم.

من میگم اگه کسی زبان و کنترل رو حذف کنه ولی واقعا زمان این دو درس یا یکیش رو بذاره روی درسهای مهمتر به نظرم زودتر میشه به نتیجه برسه.
نفرات تک رقمی کنکور زبان و کنترل رو گاهی اوقات نمیزنن.

اگه بتونید یک کار منظم انجام بدین میتونین هر دو درس رو به درصدهای دلخواه مثلا 30 یا 20 برسونید که ترازتون افت نکنه.
مثلا بنظر من بیاید زبان فقط و فقط روی کلمات سرمایه گذاری کنید و از گرامر چشم پوشی کنید تا ذهنتون درگیر همه مسائل نباشه
و برای کنترل هم قسمتهایی که بیشترین سوال رو ازش میاد بخونید نه همه کنترل رو .حتی اگه دیدین یه سوال اسون از یه جایی که نخوندین هم بدن باز ایرادی نداره چون شما بجاش مباحث مهمی رو خوندین و به اون معیاری که خودتون برای خودتون تنظیم کردین حتما نزدیک میشین.
با این کار شما میتونید بخش مهمی از این دو درس رو بخونید و بخش های کم اهمیت رو کاملا حذف کنید تا ذهنتون درگیر مسائل زیاد نباشه .

من توصیه میکنم کسانیکه میخوان کنترل و زبان رو بزنن تابستون حتما زبان رو با خوندن کلمات شروع کنن و همیشه این کار رو انجام بدن تا زمان کنکور
و کنترل رو هم اگه تابستون نمیرسن بخونن از مهرماه شروع کنن.

توصیه دیگر به این عزیزان این هست که وقتهای خیلی کم اهمیت خودتون رو به این دو درس اختصاص بدین نه وقتهایی که اهمیت زیادی برای شما دارن.

ولی بازم نظرمن اینه که شما میتونید با بیشترزدن یک سوال جرم و عملیات و درسهای با ضریب سه جبران بشه درصدهای صفر شما در زبان و کنترل.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها دمتون گرم خیلی اطلاعات مفیدی میدین خدایی
من چندتا سوال دارم
یکی اینکه ایا برای زبان وقت بزارم؟ چون همایش سنجش بودم گفتن چون زبان رو کسی نمیزنه اگر حتی 20 درصد بزنید تراز خیلی بالا میره همینطور فرایند هم میشه گفت اینجوریه

دوم اینکه اگر حالا بخوام همه دروس بجز راکتور ، زبان و فرایند رو بخونم در تابستان یکم برنامه سنگین نمیشه؟
روزی چند درس بهتره خونده شه؟
اخرین سوال اینه اصلا سیالات ارزش زیاد وقت گذاشتن داره؟ چون درصد بچه ها خیلی کمه تو این درس و میگن دشواره :/

ببین دوست من حرف زیاده ولی عمل و حقیقت مهمه.
زبان و کنترل رو اگه بخوای بخونی بالاخره باید واسه خوندنشون وقت بذاری دیگه...نمیگم نخون...اگه میتونی بخون ولی همه جوانب رو در نظر بگیر. به نطر من اگه میخوای اینا رو بزنی بینشون یکیو انتخاب کن و بخون.
من خودم تصمیم داشتم کنترل رو بخونم و بزنم حتی کتابش رو هم خریدم ولی اصلا نتونستم لاش رو هم وا کنم چه برسه به اینکه بخونم و بزنم.:D

من خودم جرم و حرارت و ریاضی و ترمو و سیالات رو توی تابستون خوندم. ولی یه اشتباه بزرگی کردم که متاسفانه از مهر متوجه شدم! اشتباهم هم این بود که عملیات رو تابستون نخوندم و واقعا از مهر بهم فشار وارد شد. و اشتباه دیگه ام هم این بود که ترمو 2 رو تابستون از روی راهیان نخوندم و از روی پوران خوندم البته از مهر ترمو 2 رو از راهیان خوندم و خیلی خوب بود ولی بازم بهم خیلی فشار اومد.پوران واسه ترمو 1 خوبه.

به نظر من روزی 3 تا درس بخونی. من خودم روزی 3تا درس میخوندم. دیگه خودتون ببینید چطور راحتترید که کدوم درسا رو باهم بخونید. طوری برنامه رو بریزید که 3تا درس سنگین رو باهم نذارید تو یه روز.

سیالات هم بخونید حتما. البته یه سری تست ها هست که معمولا تو کنکور زیاد میاد و اگه روی اون مبحث ها تمرکز کنید میتونید درصد قابل قبولی بزنید...سیالات درسیه که همه کم میزنن.
من خودم تو سیالات خیلی مشکل داشتم ولی تو کنکور 21 درصد زدم و راضی بودم از درصدم.

واسه سیالات یه سر به این 3 تا پست توی تاپیک گفتگو گروهی کنکور 94 حتما بزنید خیلی خوبه نکاتش...من خودم آخرا از روی همین چیزایی که تو این پست ها بود بیشتر خوندم سیالات رو. خوب هم بود اتفاقا.
#517 و #518 و#519 . از همینجا هم از دوست خوبم فاطمه یاس تشکر میکنم که پارسال این اطلاعات رو در اختیار ما قرار داد.

باز هم میگم خوندن یه دور حتما بخونید سیالات رو چون اینجوری خودتون بیشتر دستتون میاد که چجوری راحتترید و کجاها رو بخونید بهتره. از اون نکات هم استفاده کنید.

fatemeh motahari

عضو جدید
بله اونایی که به شما گفتن زبان رو 20 درصد بزنید ترازتون میره بالا کاملا درست گفتن
یعنی از 30 تا سوال زبان اگلیسی شما 6 تا رو بزنین به این 20 درصد میرسین.

ولی من یه فایلی از اقای دکتر سمیعی گهر شنیدم که میگفت بهتره اگه قرار باشه بین کنترل و زبان یکی رو انتخاب کنیم بهتره کنترل رو انتخاب کنیم.
مثلا برای درصد 50 باید تقریبا هشت تا سوال کنترل رو بزنی ولی برای زبان باید 15 تا بزنی .از طرف دیگه میگفتن کنترل کلیشه داره ولی زبان دست طراح سوال بازه که هر کلمه ای رو بیاره و شاید شما برای بار اول باشه بهش برخوردین.

ولی من یه چیز دیگه میگم:من با حرفهای دکتر کاملا موافقم در حالت کلی.ولی یادمون نره وقتی میخوایم به سوالات زبان پاسخ بدیم نیازی به حساب کتاب نداریم و فقط از حفظیات خودمون بهره میبریم ولی برای کنترل علاوه بر حفظ فرمول و موارد دیگه باید مسائل رو حل کرد تا به نتیجه برسیم.

من میگم اگه کسی زبان و کنترل رو حذف کنه ولی واقعا زمان این دو درس یا یکیش رو بذاره روی درسهای مهمتر به نظرم زودتر میشه به نتیجه برسه.
نفرات تک رقمی کنکور زبان و کنترل رو گاهی اوقات نمیزنن.

اگه بتونید یک کار منظم انجام بدین میتونین هر دو درس رو به درصدهای دلخواه مثلا 30 یا 20 برسونید که ترازتون افت نکنه.
مثلا بنظر من بیاید زبان فقط و فقط روی کلمات سرمایه گذاری کنید و از گرامر چشم پوشی کنید تا ذهنتون درگیر همه مسائل نباشه
و برای کنترل هم قسمتهایی که بیشترین سوال رو ازش میاد بخونید نه همه کنترل رو .حتی اگه دیدین یه سوال اسون از یه جایی که نخوندین هم بدن باز ایرادی نداره چون شما بجاش مباحث مهمی رو خوندین و به اون معیاری که خودتون برای خودتون تنظیم کردین حتما نزدیک میشین.
با این کار شما میتونید بخش مهمی از این دو درس رو بخونید و بخش های کم اهمیت رو کاملا حذف کنید تا ذهنتون درگیر مسائل زیاد نباشه .

من توصیه میکنم کسانیکه میخوان کنترل و زبان رو بزنن تابستون حتما زبان رو با خوندن کلمات شروع کنن و همیشه این کار رو انجام بدن تا زمان کنکور
و کنترل رو هم اگه تابستون نمیرسن بخونن از مهرماه شروع کنن.

توصیه دیگر به این عزیزان این هست که وقتهای خیلی کم اهمیت خودتون رو به این دو درس اختصاص بدین نه وقتهایی که اهمیت زیادی برای شما دارن.

ولی بازم نظرمن اینه که شما میتونید با بیشترزدن یک سوال جرم و عملیات و درسهای با ضریب سه جبران بشه درصدهای صفر شما در زبان و کنترل.
سلام
من همین کار را کردم (گرچه دکتر سمیعی گهر گفت نکن) اما من چون زبانم خوب بود فکر کردم میتونم از پسش بر بیام ولی یه نکته ای که بود اینکه ، سوالات زبان به همان اندازه وقتگیر است چون باید یه متن بخونی و گزینه ها هم شبیه به همند و نمیتونی پیش بینی کنی که چه قرار بیاد . در صورتی که دوستام یه کلاس 4 روزه رفتن که فقط روی نکات اصلی تاکید کرد. 30 تا 50 زدن.
در هر صورت خیلی حواستون باشه

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من همین کار را کردم (گرچه دکتر سمیعی گهر گفت نکن) اما من چون زبانم خوب بود فکر کردم میتونم از پسش بر بیام ولی یه نکته ای که بود اینکه ، سوالات زبان به همان اندازه وقتگیر است چون باید یه متن بخونی و گزینه ها هم شبیه به همند و نمیتونی پیش بینی کنی که چه قرار بیاد . در صورتی که دوستام یه کلاس 4 روزه رفتن که فقط روی نکات اصلی تاکید کرد. 30 تا 50 زدن.
در هر صورت خیلی حواستون باشه

ممنونم از توضیح خوبتون.

ولی شما اگه به سوالات زبان نگاه کنید می بینید 10 تا سوال مستقیما از واژگان هست که متن طولانی نداره و اگه کسی فقط به این 10 تا سوال بتونه پاسخ بده با هر سختی که شده 33 درصد رو برای خودش کنار گذاشته .
بله شما درست می فرمایید که متنهای کلوز تست ویا بقیه وقت گیر هستن ولی اگه کسی بخواد برای درصد 30 یا 20 سرمایه گذاری کنه میتونه از واژگان بهش برسه بدون اینکه وقتش گرفته بشه.

fatemeh motahari

عضو جدید
ممنونم از توضیح خوبتون.

ولی شما اگه به سوالات زبان نگاه کنید می بینید 10 تا سوال مستقیما از واژگان هست که متن طولانی نداره و اگه کسی فقط به این 10 تا سوال بتونه پاسخ بده با هر سختی که شده 33 درصد رو برای خودش کنار گذاشته .
بله شما درست می فرمایید که متنهای کلوز تست ویا بقیه وقت گیر هستن ولی اگه کسی بخواد برای درصد 30 یا 20 سرمایه گذاری کنه میتونه از واژگان بهش برسه بدون اینکه وقتش گرفته بشه.
درست میفرمایید اما برای خود اون 10 سوال باید کلی وقت گذاشت و لغت حفظ کرد و به قول اقای سمیعی گهر ذهن ما چون در 6 درس دیگه درگیر مطالب مفهومی است حفظیات یکم مشکل میشه . توی اون 10 تا هم اخه یه منبع درستی وجود نداره که بدونیم اگر بخونیم حتما از همون منبع هستش . در ضمن کنترل را حداقل یه بار تو دانشگاه خوندیمش با فضاش اشنایی داریم . نمیدونم والا ... ولی دوستام که کلاس جرم میرفتن یادمه از ایشان خواستن اونم یه دو روز از پایداری به بعد را در کنترل براشون درس داده بود ( البته دوستام خودشون هم یه چیزهایی بلد بودن ) اونا زدن 30-40 منم که کلی کلاس زبان رفته بودم و (کتاب لاتین خونده بودم زدم 30!). البته شاید هم مشکل از من بوده ... ):

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست میفرمایید اما برای خود اون 10 سوال باید کلی وقت گذاشت و لغت حفظ کرد و به قول اقای سمیعی گهر ذهن ما چون در 6 درس دیگه درگیر مطالب مفهومی است حفظیات یکم مشکل میشه . توی اون 10 تا هم اخه یه منبع درستی وجود نداره که بدونیم اگر بخونیم حتما از همون منبع هستش . در ضمن کنترل را حداقل یه بار تو دانشگاه خوندیمش با فضاش اشنایی داریم . نمیدونم والا ... ولی دوستام که کلاس جرم میرفتن یادمه از ایشان خواستن اونم یه دو روز از پایداری به بعد را در کنترل براشون درس داده بود ( البته دوستام خودشون هم یه چیزهایی بلد بودن ) اونا زدن 30-40 منم که کلی کلاس زبان رفته بودم و (کتاب لاتین خونده بودم زدم 30!). البته شاید هم مشکل از من بوده ... ):
ممنونم از توجه شما.

من هم همین حرف شما رو قبول دارم اگه نگاه کنید به پیام 211 اونجا منم گفتم اولویت با کنترل باشه و اینکه دست طراحان برای زبان بازتر هست و ...

ولی نهایتا کسی که میخواد این چندسوال زبان هم جواب بده نگاه میکنه اگه جوابش رو میدونه سریع علامت میزنه و اگر نه هم رد میشه این اتفاق برای درسهای دیگه هم رخ میده

آخرین ویرایش:

fatemeh motahari

عضو جدید
ممنونم از توجه شما.

من هم همین حرف شما رو قبول دارم اگه نگاه کنید به پیام 211 اونجا منم گفتم اولویت با کنترل باشه و اینکه دست طراحان برای زبان بازتر هست و ...

ولی نهایتا کسی که میخواد این چندسوال زبان هم جواب بده نگاه میکنه اگه جوابش رو میدونه سریع علامت میزنه و اگر نه هم رد میشه این اتفاق برای درسهای دیگه هم رخ میده

من پیشنهادم اینکه ، اگر تونستید کلاس مشاوره ی اقای سمیعی گهر را بگیرید و گوش کنید، خیلی خیلی مفیده ، واقعا به اندازه تلاشتون نتیجه میگیرید ، یه دید بسیار عالی در مورد هر موضوعی ایجاد میکنه .
پارسال درسهارو دو نه دونه و فصل به فصل برای ما تحلیل کرد .حتی تستهای مهم هر فصل را هم میگفت اما اون موقع من نمیفهمیدم . یادمه یه اقایی همرو ظبط کرد . قرار شد به همه بده (یه اقایی بود که مسول برگزاری کلاسهاس صنعتی اقای سمیعی گهر بود) .
در واقع یه دید حرفه ای به ذهن ادم میداد که دیگه خودت میتونستی برا خودت برنامه بنویسی. من هرچی یادم باشه را میگم . حتی شروع کرد حسن استادای دیگرو هم گفت البته فقط نکته + ها شونو .
از اقای میرزازاده خیلی تعریف کرد . یکی از اقای خداکرمی بد گفت به شدت جوابش رو داد ( یه حرف جالب زد گه خداکرمی کسی بود که این هنر را داشت که وقتی کتابهای راهیان را نوشت که همه مجبور بودن کتاب مرجع بخونن) ... نمیدونم میگن اقای سمیعی گهر دیگه رفته امریکا ... البته همون موقع هم خودش میگفت که داره میره ...

sambastian

عضو جدید
من پیشنهادم اینکه ، اگر تونستید کلاس مشاوره ی اقای سمیعی گهر را بگیرید و گوش کنید، خیلی خیلی مفیده ، واقعا به اندازه تلاشتون نتیجه میگیرید ، یه دید بسیار عالی در مورد هر موضوعی ایجاد میکنه .
پارسال درسهارو دو نه دونه و فصل به فصل برای ما تحلیل کرد .حتی تستهای مهم هر فصل را هم میگفت اما اون موقع من نمیفهمیدم . یادمه یه اقایی همرو ظبط کرد . قرار شد به همه بده (یه اقایی بود که مسول برگزاری کلاسهاس صنعتی اقای سمیعی گهر بود) .
در واقع یه دید حرفه ای به ذهن ادم میداد که دیگه خودت میتونستی برا خودت برنامه بنویسی. من هرچی یادم باشه را میگم . حتی شروع کرد حسن استادای دیگرو هم گفت البته فقط نکته + ها شونو .
از اقای میرزازاده خیلی تعریف کرد . یکی از اقای خداکرمی بد گفت به شدت جوابش رو داد ( یه حرف جالب زد گه خداکرمی کسی بود که این هنر را داشت که وقتی کتابهای راهیان را نوشت که همه مجبور بودن کتاب مرجع بخونن) ... نمیدونم میگن اقای سمیعی گهر دیگه رفته امریکا ... البته همون موقع هم خودش میگفت که داره میره

شما فایل ها رو نداری؟ ما از کی باید بگیریم ؟:/

جالب اینجاست گویا ایشون با کانون ارشد قراره همکاری کنن البته من ندیدم خودشون تایید کرده باشن این حرف رو .
در کل کانون ارشد از اول اسم همه اساتید بزرگ رو تو تبلیغاتی که چاپ کرد اورد بعد کم کم همه حذف شدن فعلا فقط جناب سمیعی گوهر مونده :))
دیدم نسبت به این موسسه و خود جناب دکتر خداکرمی از وقتی شروع به تخریب بقیه موسسات و خصوصا جناب آقای بابایی کرد کاملا عوض شد (کتاب حرارت ایشون رو پرحجم با مثال های طولانی و بی فایده و تست های کپی شده از راهیان خطاب کرد ).

tabassom123

عضو جدید
سلام بچه ها
من کلن پرت پرتم از کنکور و اینا که باید چی کار کرد
به نظرتون تابستون آدم دو سه تا درسو کامل بخونه بهتره یا همه رو نصفه.بعد اصن تابستون باید از رو رفرنس و جزوه ها خوند یا تست زد؟
البته من نصف تابستون و باید برم کارآموزی و احنمالا نرسم به این کارا:(

saeed05

کاربر بیش فعال
سلام
شما باید از شهریور ماه به طور جدی شروع به درس خوندن کنید.
دلیلی نداره حتما از روی کتاب های رفرنس بخونید اگر وقت کافی ندارید.
من خودم تابستون 6 درس جرم و عملیات ، حرارت ، ترمو ، سیالات ، ریاضی ، سینتیک رو کامل خوندم. البته پایه ام بد نبود.( 14 تیر تا 30 شهریور میانگین 5 ساعت و نیم )
پس نگران نباش. با برنامه ریزی درس بخونی وقت کم نمیاری.
فقط خودتو درگیر منابع زیاد نکن. از روی یک منبع شروع به خوندن کن اگه بخشی از سرفصل هاش ناقص بود میتونی اون بخش ها رو از منابع دیگر پیدا کنی و به منبع خودت اضافه کنی تا برای مرور دچار مشکل نشی.
([URL="http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/852270-tabassom123"]tabassom123[/URL])

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
به نظرتون تابستون آدم دو سه تا درسو کامل بخونه بهتره یا همه رو نصفه.بعد اصن تابستون باید از رو رفرنس و جزوه ها خوند یا تست زد؟

سلام دوست عزیز.
شما اگه به چند پست اخیر توی دو صفحه ی آخر نگاه کنید به جواب خیلی از سوالاتتون میرسید.
به نظر بنده شما باید سعی کنید درسها رو طوری پیش ببرید که تا آخر تابستون حداقل 4، 5 درس رو تموم کرده باشید. نه اینکه نصفشون رو تازه خونده باشید.
و گرنه از مهر خیلی بهتون فشار میاد و کارتون سخت میشه.
به نظر بنده اگر ترم دانشگاه ندارید از همین اواسط خرداد استارت بزنید و شروع کنید که کارآموزیتون هم زیاد اذیتتون نکنه. فرصت توی تابستون زیاده. واقعا هم میشه تموم کرد اکثر درسها رو توی تابستون.

در مورد رفرنس خوندن هم باید بگم که هیچ نیاز و لزومی به خوندن کتابهای رفرنس نیست و با تهیه کردن همون کتابهای تست و کمک آموزشیِ خوب و درست و خوب خوندنشون میتونید موفق شید.

باز اگه سوالی بود و یا فکر کردید اینطوری پیش رفتن براتون خیلی سخته بگید.

ایجا همه کمک خواهند کرد تا شما عزیزان بهترین راه رو پیش بگیرید و موفق شید ان شاء الله.

:gol:

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

چیز دیگه ای هم که باید حتما توجه کنید اینه که باید از همون روز اول با برنامه پیش برید و به درستی برنامه ریزی کنید.
توی این مسیری که پیش رو دارید برنامه ریزی خوب داشتن حرف اول رو میزنه.
پس از همین الان بنشینید و ببینید شرایطتون چجوریه و با در نظر گرفتن همه ی جوانب بهترین برنامه ممکن رو برای خودتون بریزید و تصمیمتون بر این باشه که بتونید به برنامتون عمل کنید و طبق همون پیش برید.

هیچ کس هم مثل خود شما نمیتونه براتون برنامه بریزه چون این شما هستید که خودتون رو خوب میشناسید و قلق خودتون دست خودتونه...ولی خب از تجربیات دیگران میتونید راهنمایی بگیرید و استفاده کنید تا بتونید راه و روش رو درست پیش بگیرید.

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچهها کسی این فایل (آقای سمیعی گهر)داره؟

فکر میکنم بعضی فایلها دوستان کنکوری سال 93 گذاشته بودن.

من شنیدم ایشون صفحه فیسبوک دارن و اونجا هم میشه دید.

به نظر خودم زیاد این شاخه اون شاخه نپرید هر کس منحصر به فرده باید یه برنامه ریزی کنه که خودش بتونه انجامش بده مثلا من خیلی از برنامه ریزی هایی که بعضیها دارن و واقعا برای خودشون خوب بود به شرایط و سلیقه من نمیخورد.
مثلا خیلیا میرن سراغ بودجه بندی کنکور و اینکه از هر مبحث چه چیزی میاد ولی من کلا تو این فازها نبودم :biggrin:
یا مثلا بعضیها عادت دارن ازمون بگیرن از خودشون تو خونه برای کنترل وقت ولی من هیچوقت چنین کاری هم نکردم:biggrin:
البته شما برای اینکه میخواین رتبتون خوب بشه چنین کارهایی کنید حتما.

برای کنترل وقت فکر میکنم الان زود باشه ولی اگه جایی شرایطش پیش اومد روش خودم که اصلا روش پیچیده ای نیست رو میگم که شکر خدا سر جلسه کنکور واسه من که خوب بود.

آخرین ویرایش:

samane a

عضو جدید
میشه لینک فایلها رو اینجا بزارید؟
من هم سعی میکنم حرفهایه همه مخصوصا اساتید و مولفها رو بشنوم و برحسب سلیقه و توانایی خودم اونا رو واسه خودم غربال میکنم

fatemeh motahari

عضو جدید
این بخشش عالیه ، یک دید درستی از زمان مطالعه و اینکه چند درس را باید بخونیم و چند ساعت بخونیم میده .در واقع نشون میده در تابستان حداکثر 3 تا 4 درس را میشه خوند.
فایل صوتی مشاوره ای درباره ی مدت زمان لازم برای کنکور مهندسی شیمی

sambastian

عضو جدید
من زیاد موافق نیستم
چون اگر سیالات رو بقول ایشون بزاریم از مهر بهمراه ترمو و فرایند
ترمو و سیالات رو کی میخواد جمع کنه از مهر؟؟
هم اون زمان خسته ایم هم دانشگاه و دروس و کلاسهای اون هست
من تصمیم گرفتم راکتور و فرایند رو بزارم از مهر
البته تابستون خیلی سخت میشه برام خدا بخیر کنه

fatemeh motahari

عضو جدید
من زیاد موافق نیستم
چون اگر سیالات رو بقول ایشون بزاریم از مهر بهمراه ترمو و فرایند
ترمو و سیالات رو کی میخواد جمع کنه از مهر؟؟
هم اون زمان خسته ایم هم دانشگاه و دروس و کلاسهای اون هست
من تصمیم گرفتم راکتور و فرایند رو بزارم از مهر
البته تابستون خیلی سخت میشه برام خدا بخیر کنه
ولی به نظرت میرسی 5 تا درس بخونی . طبق محاسبات اقای سمیعی گهر (که کاملا منطقیه ) ، 5درس * 12 فصل * 3 (دوره تست درس)=180 روز =6 ماه تازه ببندی بزاری تا کنکور !!!!. تازه 12 تا فصل هم بیشتره ها ...
تاره ایشان گفت که اگر سیالات را کم بزنی همه کم میزنن ،ولی راکتور این طوری نیستا . البته بازم خودتون میدونید ...

sambastian

عضو جدید
ولی به نظرت میرسی 5 تا درس بخونی . طبق محاسبات اقای سمیعی گهر (که کاملا منطقیه ) ، 5درس * 12 فصل * 3 (دوره تست درس)=180 روز =6 ماه تازه ببندی بزاری تا کنکور !!!!. تازه 12 تا فصل هم بیشتره ها ...
تاره ایشان گفت که اگر سیالات را کم بزنی همه کم میزنن ،ولی راکتور این طوری نیستا . البته بازم خودتون میدونید ...
5 تا که نیست 6 تا میشه عملیات و جرم رو جدا حساب کنیم دیگه دوتا کتاب هستن

سر قضیه ترمو که برای مهر باشه کاملا مخالفم راکتور خیلی اسونتر از ترمو هست بنظرم ترمو باید تابستون براش وقت گذاشت و خوند

حداقل من این کار رو انجام میدم و فرایند و راکتور رو میدونم از مهر میخونم ولی برای سیالات هم تا حد زیادی شما درست میگید و ممکنه وقت کافی نباشه

از طرفی سیالات درسیه که یکم بد قلق هست و باید زیاد کار بشه روش و تمرین زیاد حل کرد

از دوستان دیگه میخوام تا نظر یا تجربه خودشون رو بیان کنند تا به راه حل خوبی برسیم
چون من فکر میکنم خیلی های دیگه سر سیالات مثل من دودل هستن

bnmnb

عضو جدید
سلام
به نظر من
کنترل رو نخونید
سیالات رو فقط روی قسمتهای پر تکرار و آسون وقت بگذارید
ترمو رو اگر قسمت فیوگسیته و تعادل فازی رو خیلی قوی نیستید بعد از خوندنش هر روز تست بزنید
راکتور رو از مهر بخونید
ریاضیات، ترمو، هیت، جرم ( به جز فصلی که حفطی هست)و یونیت رو از اواخر تیر یا اوایل مرداد شروع کنید.

rotbebartar

عضو جدید
5 تا که نیست 6 تا میشه عملیات و جرم رو جدا حساب کنیم دیگه دوتا کتاب هستن

سر قضیه ترمو که برای مهر باشه کاملا مخالفم راکتور خیلی اسونتر از ترمو هست بنظرم ترمو باید تابستون براش وقت گذاشت و خوند

حداقل من این کار رو انجام میدم و فرایند و راکتور رو میدونم از مهر میخونم ولی برای سیالات هم تا حد زیادی شما درست میگید و ممکنه وقت کافی نباشه

از طرفی سیالات درسیه که یکم بد قلق هست و باید زیاد کار بشه روش و تمرین زیاد حل کرد

از دوستان دیگه میخوام تا نظر یا تجربه خودشون رو بیان کنند تا به راه حل خوبی برسیم
چون من فکر میکنم خیلی های دیگه سر سیالات مثل من دودل هستن
این که ترمو از مهر باشه به نظر من هم کاملا غلطه
برای سیالات باید یه فکری جدی کنید چون کتابای سیالات موجود خیلی ضعیفن

samane a

عضو جدید
منم دوس دارم سیالات رو حذفش کنم ولی از چند نفری ک پرسیدم گفتن کار اشتباهیه چون معلوم نیست درسهایه دیگرو چند در صد میزنید
ولی اگه تویه درسایه دیگه خیلی قوی هستین خب با حذف سیالات حتی میشه رتبه زیر بیست شد یکی از بچههایه این باشگاه رتبش شده بود 17 با حذف کنترل ،زبان و سیالات)
ولی یه ریسکه چون امکان داره اونایه دیگه رو خیلی خوب نزنیم.

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دوس دارم سیالات رو حذفش کنم ولی از چند نفری ک پرسیدم گفتن کار اشتباهیه چون معلوم نیست درسهایه دیگرو چند در صد میزنید
ولی اگه تویه درسایه دیگه خیلی قوی هستین خب با حذف سیالات حتی میشه رتبه زیر بیست شد یکی از بچههایه این باشگاه رتبش شده بود 17 با حذف کنترل ،زبان و سیالات)
ولی یه ریسکه چون امکان داره اونایه دیگه رو خیلی خوب نزنیم.

بنظرمن راکتور هم باید تابستان خونده بشه.
اصولا هر درسی شما بخواین وقت کمتری براش بذارین باعث استرس میشه.
من توی تاپیک های قبلی سر موضوع کنترل که خواستم بخونم ولی چند روز ادامه دادم و بعدش ولش کردم اشاره کردم باعث اشفتگی ذهنی میشه.
اگه دوستان نمیخوان برن دانشگاه خب اشکالی نداره اول مهر هم راکتور بخونن مشکلی نیست ولی اگه کسی میخواد بره بنظرمن باید از تابستان بخونه.
----------------------------------------------------------
سیالات باید از فصلهایی که سوال زیاد میاد زوم کنید و کل فصل رو بخونید نه اینکه یه مقداریش رو بخونید بقیش رو نخونید ولی اگه واقعا فصلی رو متوجه نمیشید مثل خودم که استاتیک سیالات رو حذف کردم هیچی ازش نخوندم و اون فصلهایی که خوندم هم کامل خوندم ولی موفق نشدم خوب بزنم فقط 19 درصد زدم.البته با همین 19 هم راضی بودما:biggrin:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد جسارت تو کار دوستان ندارم ولی واقعا تابستان که هنوز شروع نشده از اول تیرماه تا پایان 31 شهریور شما بدون استرس میتونید همه مباحث رو بخونید(بجز کنترل و زبان)
بار اول نیازی نیست به حفظ کردن مطالب بنظرمن.
شما وقتی با دقت به مفاهیم میپردازین و در کنارش مرور می کنید به مرور زمان به حافظه بلند مدتتون میره.و از طرفی چون مجبور نیستید حفظ کنید بنظر من سریع میشه همه درسها رو خوند.
---------------------------------------------------------------
اصولا برای رتبه های خوب تابستان باید بار خودتون رو ببندین.
البته موارد خاص داریم از ابان با پایه درسی خوب شروع کردن ورتبه دورقمی شدن ولی در حالت کلی بهتره تابستان همه چیز تمام باشه.
پاییز با خیال راحت به تثبیت و مرور بپردازین نه اینکه پاییز شما مطالب جدید یاد بگیرین.

sambastian

عضو جدید
من قصد جسارت تو کار دوستان ندارم ولی واقعا تابستان که هنوز شروع نشده از اول تیرماه تا پایان 31 شهریور شما بدون استرس میتونید همه مباحث رو بخونید(بجز کنترل و زبان)
بار اول نیازی نیست به حفظ کردن مطالب بنظرمن.
شما وقتی با دقت به مفاهیم میپردازین و در کنارش مرور می کنید به مرور زمان به حافظه بلند مدتتون میره.و از طرفی چون مجبور نیستید حفظ کنید بنظر من سریع میشه همه درسها رو خوند.
---------------------------------------------------------------
اصولا برای رتبه های خوب تابستان باید بار خودتون رو ببندین.
البته موارد خاص داریم از ابان با پایه درسی خوب شروع کردن ورتبه دورقمی شدن ولی در حالت کلی بهتره تابستان همه چیز تمام باشه.
پاییز با خیال راحت به تثبیت و مرور بپردازین نه اینکه پاییز شما مطالب جدید یاد بگیرین.

این که بخواهیم همه درس ها رو تابستان بخوانیم از دور خیلی ایده ال و قشنگ بنظر میرسه ولی واقعا میشه اینکار رو کرد؟

حتما ساعت مطالع رو باید بالا برد چون بنظرم با پنج ساعت مطالعه در روز نمیرسیم که تموم کنیم دروس را

بعلاوه برای هر درس یک تایمی برای مرور و تست هم هست که در روز های بعدی که درس خوانده شده باید این تایم بهش اختصاص داده بشه خب این همین تایم باعث میشه باز کلی وقت گرفته شه

بنظرم اگر با این روش پیش بریم در اخر تابستان تمام دروس را نصفه و نیمه خواندیم و یا حتی اگر کامل تمام دروس رو بخوانیم در پاییز متوجه میشیم که هیچی بلد نیستیم چون تایم دوره و تست و خلاصه کردن درس رو بهش اختصاص ندادیم

این هم بگم که من هیچ تجربه ای ندارم در این زمینه ها پس شاید دارم اشتباه میکنم من فقط چند دقیقه این روش رو تصور کردم و حس کردم برای من مناسب نیست

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که بخواهیم همه درس ها رو تابستان بخوانیم از دور خیلی ایده ال و قشنگ بنظر میرسه ولی واقعا میشه اینکار رو کرد؟

حتما ساعت مطالع رو باید بالا برد چون بنظرم با پنج ساعت مطالعه در روز نمیرسیم که تموم کنیم دروس را

بعلاوه برای هر درس یک تایمی برای مرور و تست هم هست که در روز های بعدی که درس خوانده شده باید این تایم بهش اختصاص داده بشه خب این همین تایم باعث میشه باز کلی وقت گرفته شه

بنظرم اگر با این روش پیش بریم در اخر تابستان تمام دروس را نصفه و نیمه خواندیم و یا حتی اگر کامل تمام دروس رو بخوانیم در پاییز متوجه میشیم که هیچی بلد نیستیم چون تایم دوره و تست و خلاصه کردن درس رو بهش اختصاص ندادیم

این هم بگم که من هیچ تجربه ای ندارم در این زمینه ها پس شاید دارم اشتباه میکنم من فقط چند دقیقه این روش رو تصور کردم و حس کردم برای من مناسب نیست

همه افراد دنبال موفقیت هستند موفقیت راههای زیادی داره.

یکی از راههای موفقیت در کنکور ارشد خوندن بسیار زیاد هست.(البته شرط کافی نیست بلکه شرط لازم هست)
شک نکنید اگر واقعا خوب درس بخونید و تابستان همه درسها بجز کنترل و زبان رو بخونید انوقت شما دغدغه کمتری نسبت به بقیه دارید.
ولی بازهم شک نکنید اگه توانایی دارید که یک یا دو درس از درسهای اصلی را در تابستان نخوانید و از مهر خواندن انها رو شروع کنید و اگه با برنامه پیش برید موفقیت از ان شماست.
-------------------------------------------------
بنظرمن درسهای ترمودینامیک 1و 2 ، انتقال حرارت،جرم ،عملیات،ریاضی کاربردی تحت هر شرایطی باید در تابستان خوانده بشه
درس های مکانیک سیالات و راکتور و ریاضی عددی از نظر من میشه از مهر خوند.
البته این سه درس اخر که نوشتم باید یکیش رو به تابستان انتقال بدید تا بارتون برای دوران سه ماه اخر کمتر بشه.
من چرا راکتور رو میگم از مهر شروع کنید؟چون راکتور سوالاتش معمولا اگه سبک جدید نباشه کلیشه خاصی داره.
من چرا ریاضی عددی رو میگم از مهر شروع کنید؟چون بیشتر داوطلبان کنکور از ریاضی کاربردی غفلت می کنند و به طور غیررسمی کاربردی هم سخت تر از عددی هست :biggrin:پس شما باید کاربرد رو موقعی بخونید که وقت ازادتری دارین. مبحث ریاضی کاربردی از نظر من دست طراح بازتر هست برای پیچوندن سوالات ولی در عددی این مورد کمتر اتفاق میفته.
من چرا میگم مکانیک سیالات رو از مهر شروع کنید؟مکانیک سیالات عموما بچه ها کم میزنن پس شما اگه بتونین تسلطی پیدا کنید که بتونید حداقل سوالات پرتکرارش رو بلد باشید انچنان از بقیه داوطلبین عقب نیستید.البته کسی که میخواد رتبه خوبی کسب کنه بنظر من در کنار درصدهای خوب دیگش باید سیالات رو هم خوب بزنه چون واقعا سیالات میتونه شما رو خیلی جلو بندازه.به عقیده من سیالات رو برای تابستان در نظر بگیرید توی این جور مواقع به کمک شما میاد.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راکتور رو از مهر شروع کنید.
خیالتون از بابتش راحت باشه.
چون کاملا حفظیه...باید سعی کنید زیاد تکرار کنید و تست زیاد بزنید تا فرمولها ملکه ذهنتون بشه.
من خودم تازه چند هفته آخر به تسلط تقریبا کامل روی راکتور رسیدم و خوب هم زدم خدا رو شکر.
بهترین زمان شروع واسه راکتور همون مهره.

ولی بقیه رو باید سعی کنید توی تابستون یه دور تموم کنید. البته بجز کنترل و زبان.

عملیات رو جدی بگیرید...خیلی مهمه. قسمت تقطیرش زمان زیادی میبره.

برای سیالات هم به اون چندتا پستی که تو دو صفحه قبل اشاره کردم مراجعه کنید خیلی به دردتون میخوره.

شما دیگه از تیر استارت کارو بزنید و با یه برنامه ی خوب شروع کنید، ان شاء الله به موقع و تا آخر تابستون یه دور درسهایی که گفتم رو خوندید و از خیلیا جلو زدید.
به شرطی که تنبلی نکنید و طبق برنامه و منظم و هدفمند پیش برید.

من خودم حرارت و ریاضی و جرم و ترمو و سیالات رو توی تابستون خونده بودم ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که اشتباه بزرگی کردم که عملیات رو گذاشتم برای مهر...خیلی بهم فشار آورد و کارمو سخت کرد.
واسه همین به شما توصیه میکنم عملیات رو هم حتما تابستون یه دور بخونید.فقط یکم باید زمان مطالعتون رو بیشتر کنید و وقت بیشتری بذارید.

با همه این تفاسیر اینم در نظر داشته باشید که برنامتون رو طوری بچینید و طوری درس بخونید که وسط راه خدای ناکرده خسته نشید و جا نزنید...این که تا تهش به خوبی پیش برید خیلی مهمه...به قول یکی از دوستان به هیچی فکر نکنید و برید جلو تا آخرش.
از الان هم به رتبه و اینکه پارسال با فلان رتبه کجا قبول شدند و این چیزا اصلا فکر نکنید...شما در درجه اول سعی کنید انقد خوب بخونید که یه رتبه خیلی خوب کسب کنید.تمرکزتون فقط روی خوندن و درست خوندن و درست پیش رفتن باشه.

چند ماه به خودتون سختی بدید...ان شاء الله نتیجه اش رو هم میبینید، اونچه که به صلاحتونه حتما همون میشه.
توکلتون به خدا باشه و برید جلو.

:gol:

پسر شاه پریان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز و کنکوریهای سال 95

ولادت آقا امام زمان (عج) به همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم.

قصد نصیحت ندارم فقط خواستم یادآوری کنم بگم شما عزیزان حاجتتون رو از صاحب نیمه شعبان بگیرید.

اگه دلتون گرفته اگه به دنبال ارامش هستین اگه میخواین قوتی داشته باشین برای درس خوندن اگه دوس دارین از تشویش بیرون بیاین اگه دوس دارین برنامه خوبی بریزین

حتما از امام زمان(عج) کمک بخواید.

موفق و پیروز باشید.:gol::gol::gol:

بالا