[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

keyvanm

عضو جدید
تاثير معدل در كنكور كارشناسي ارشد

گزينش نهايي در كنكور كارشناسي ارشد بر اساس نمره ي کل حاصل از 80 درصد نمره ي آزمون و 20 درصد معدل دوره ي کارشناسي انجام خواهد گرفت که اين 20 درصد به صورت تراز شده اعمال مي شود.
نمره ي کل = نمره ي آزمون(درصدها) *.8+معدل موثردوره ي کارشناسي*.2
مبناي اصلي اين طرح اين است که معدل داوطلبان در هر دانشگاه و رشته تحصيلي تراز شود.
در اين شيوه ضرايب ويژه اي در نظر گرفته مي شود. به عنوان مثال ضرايب خاصي به هر رشته تحصيلي داده مي شود و براي دانشگاههاي مختلف هم ا ضريب خاصي در نظر گرفته مي شود تا تفاوت هاي موجود در ميان دانشگاهها تاثير زيادي در تاثير معدل و پذيرش داوطلبان نداشته باشد.
به بيان ساده تردانشگاه ها طبقه بندي ميشن و بر اساس يک ضريبي معدل موثر براي شما محاسبه ميشه و سپس اون معدل موثر هست که به عنوان بيست درصد از تراز شما در نظر گرفته ميشه.
حدود معدل از دانشگاهي به دانشگاهي ديگر فرق مي کند و بر اساس رده بندي دانشگاههاي کشور اين ضريب اعمال مي شود که در کنکور کارشناسي ارشد 80 درصد نمره ي تراز بر اساس نمره ي اکتسابي داوطلب در آزمون و 20 درصد باقي مانده بر اساس معدل اعلام شده از داوطلب در هنگام ثبت نام اعمال مي شود و مقدار اين ضريب بسته به موقعيت دانشگاه محل تحصيل مقطع کارشناسي متفاوت است همچنين اين معدل را در بين داوطلبين متجانس از نظر رشته ي مقطع کارشناسي و دانشگاه پذيرنده اعمال مي شود تا به نوعي عدالت رعايت شود مثلا من جغرافياي دانشگاه خواجه نصير خوندم به فرض اگر معدلم 14 باشد با ضريب 1.05 حدود 14.7 مي شود که در مقايسه با داوطلب هم رشته ي من در دانشگاه تبريز که ضريب 1.04 دارد معدلش 14.56 منظور مي شود ولي داوطلبي ديگر فرضا شما با رشته ي شهرسازي دانشگاه شهيد بهشتي که رشته اي به مراتب سخت تر از جغرافيا است ضريب معدل شما با داوطلبان متجانس با شما از نظر رشته ي کارشناسي و دانشگاه دوره ي تحصيل سنجيده مي شود زيرا شايد رشته ي جغرافيا نسبت به رشته ي شهرسازي آسان تر باشد و بديهي است که معدل هاي ارائه شده داوطلبيني که جغرافيا خوانده اند از داوطلبيني که شهرسازي خوانده اند بهتر باشد اما در مورد دانشگاه شايد واحد دانشگاه آزاد فرضا سنندج از دانشگاه تهرن در يک رشته ي متجانس شهرسازي معدلهايش بهتر باشد که اين سهل گيري نظام ارزيابي نمرات دانشگاه آزاد سنندج در برابر دانشگاه تهران را مي رساند.
ضريب براي دانشگاه آزاد يک هست يعني اگر معدل شما مثلا 15 بوده همون 15 ميشه معدل موثر شما. اما دانشگاههاي دولتي توسط وزارت علوم طبقه بندي شدن و ضرايب بالاتري از يک دارند مثلا اگه ضريب دانشگاهي 1.1 باشه اون معدل 15 ميشه 16.5 و اين معدل موثر شما خواهد بود.
دانشگاههاي معروف مانند دانشگاه تهران صنعتي شريف و اميرکبير ضرايب بالاتري دارند.ضريب موثر معدل براي دانشگاه خواجه نصير 1.05 مي باشد.

نکته مهم: زياد ديده شده که بچه هايي با معدل نه چندان بالا رتبه هاي برتر رادر ازمون کارشناسي ارشد کسب کرده اندو اين مساله بدان خاطربوده که در محاسبه نمره نهايي بيشترين تاثير را نمرات خود آزمون دارند. پس اگر در دوره ليسانس نتونستيد معدل بالايي کسب کنيد، نا اميد نباشيد و با درصدهاي بالاتر در آزمون سراسري معدل مؤثرتون رو ارتقابديد.

behalone.bjk

عضو جدید
سلام به این تاپیک برید و فایل صوتی مربوط به زمان کنکور رو گوش کنید حتما کمکتان خواهد کرد در ضمن به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یه جوری با دکتر سمیعی گهر برای برنامه ریزی صحبت کنند واقعا مشاوره هاش حرف نداره پولی هم نیست فقط باید یجا گیرش بندازی اصلا حرفهاش کلیشه ای نیست و در مورد تک تک درسها و حتی تک تک فصل ها بهت میگه چه طور بخونی. من با مشاور های زیادی از دبیرستان کار کردم ولی ایشون دقیقا میدونه مشکل دانشجو کجاست
یه چیز دیگه که قبل اینکه شروع کنید مشاوره بچه ها تو این سایت را یه روز وقت بزارید همرو بخونید کمکتان خواهد کرد;)

من همه ی متن های بچه هارو خوندم. اون فایل هم گوش کردم که البته خیلی منو ترسوند چون میگفت حداقل 6 ماه نیازه اما من 8 ماه ی نصفه دارم یعنی میشه 4 ماه :cry:
توی متن بچه ها نبود که ترتیبی وجود داره یا باید همه درسارو باهم بخونم.:confused:
تا الان فهمیدم که زبان رو نباید بخونم و کنترل رو بزارم آخر.;) اما سیالات و حرارت و جرم و عملیات و رآکتور چی؟ داره زمام میره و من هنوز نمیدونم چکار باید بکنم ای ی ی ی ی خدا :eek:

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

میگم که من تاحالا فکر میکردم باید اول رفرنسارو بخونیم..یعنی از چند نفرکه پرسیده بودم اینجور برداشت کردم...ولی الان که فایل صوتی دکتر سمیعی رو گوش دادم، ایشون میگن که باید اول جزوات و کتابهای کنکور خوند تا به 60-70% مطالب مسلط شین بعد واس تسلط 80-90% باید به رفرنس مراجعه کرد!

شما چی میگین بچه ها؟...بچه هایی که امسال کنکور دادین چجور خوندین؟

مرسی

S.Mehran.S

عضو جدید
سلام بچه ها

میگم که من تاحالا فکر میکردم باید اول رفرنسارو بخونیم..یعنی از چند نفرکه پرسیده بودم اینجور برداشت کردم...ولی الان که فایل صوتی دکتر سمیعی رو گوش دادم، ایشون میگن که باید اول جزوات و کتابهای کنکور خوند تا به 60-70% مطالب مسلط شین بعد واس تسلط 80-90% باید به رفرنس مراجعه کرد!

مرسی

سلام .
به نظرم کتاب های کنکور کفایت می کنه . رفرنس خوندن زمان زیادی میبره و در بسیاری از موارد هم اصلا کمکی به داوطلب نمی کنه . به نظرم یکی دو هفته وقت بذارید و کتاب های کنکور خوب رو شناسایی کنید و از روی اونها بخونید . توصیه من به شما و همه ی داوطلبان عزیز کنکور 94 :
1 - ترمودینامیک 1 و 2 : راهیان ارشد
2 - انتقال حرارت : جزوه ی پارسه ( دکتر میرزازاده )
3 - جرم و عملیات واحد : جزوه ی پارسه ( دکتر میرزازاده )
4 - سینتیک و طراحی راکتور : کتاب دکتر طاهری - انتشارات هرمزگان
5 - کاربرد ریاضیات : من از روی کتاب پارسه خوندم ولی بهتره که هر قسمتی رو از روی کتابی بخونید که بهتر گفته . مثلا معادلات رو از روی یه کتاب . مجاسبات عددی رو از روی یک کتاب دیگه . من خودم از جزوه های استاد کرمی ( استاد تهران جنوب ) هم استفاده کردم . ولی برای محاسبات عددی کتاب طاهری خوبه . توصیه من اینه که درس کاربرد ریاضیات رو کلاس برید . چون منابع خیلی زیاده و ممکنه که گیج بشید . البته استاد طاهری از ایران رفتند ولی آقای سمیعی گهر هم فکر کنم خوب درس میدند .
6 - کنترل : من خودم سفید دادم ولی بچه ها میگفتند کتاب پارسه ( دکتر میرزازاده ) خیلی خوبه .
7 - سیالات : درس بسیار نچسب و مزخرفیه . ولی با این حال راهیان ارشد کتاب خوبیه . به نظر من بیشتر روی سیالات 2 سرمایه گذاری کنید .
برای تست هم که کتاب های راهیان ارشد مناسبه .
موفق و موید باشید

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

مرسی
به نطر من رفرنس خووندن
2 حالت داره!یکی برای کسی که پایش خیلی ضعیفه بالاخره باید از یه جایی شروع کنه مثلن واسه درس عملیات واحد باید اولش یه چیزایی بلد باشی بعد کتاب کنکور رو بخوونی(اشاره به عملیات 2) حالت دوم اینه که یه کسایی هستن که پایه خوبی دارن کتاب کنکور رو هم خوب خووندن حالا تو یه سالی دیدن یه تستی اومده که تو کتاب کنکورا هم پیزی در موردش ننوشته و میره و میگرده اون مبحث رو کامل از رو کتاب مرجع میخوونه کلن این قاعدع صادقه اینجا که هر چقدر پول بدی همونقدرم آش میخوری .هر چقد درس و کتاب بیشتری بخوونی تسلط بیشتری پیدا می کنی.(البته مفهمومی نه حفظی... )

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .
به نظرم کتاب های کنکور کفایت می کنه . رفرنس خوندن زمان زیادی میبره و در بسیاری از موارد هم اصلا کمکی به داوطلب نمی کنه . به نظرم یکی دو هفته وقت بذارید و کتاب های کنکور خوب رو شناسایی کنید و از روی اونها بخونید . توصیه من به شما و همه ی داوطلبان عزیز کنکور 94 :
1 - ترمودینامیک 1 و 2 : راهیان ارشد
2 - انتقال حرارت : جزوه ی پارسه ( دکتر میرزازاده )
3 - جرم و عملیات واحد : جزوه ی پارسه ( دکتر میرزازاده )
4 - سینتیک و طراحی راکتور : کتاب دکتر طاهری - انتشارات هرمزگان
5 - کاربرد ریاضیات : من از روی کتاب پارسه خوندم ولی بهتره که هر قسمتی رو از روی کتابی بخونید که بهتر گفته . مثلا معادلات رو از روی یه کتاب . مجاسبات عددی رو از روی یک کتاب دیگه . من خودم از جزوه های استاد کرمی ( استاد تهران جنوب ) هم استفاده کردم . ولی برای محاسبات عددی کتاب طاهری خوبه . توصیه من اینه که درس کاربرد ریاضیات رو کلاس برید . چون منابع خیلی زیاده و ممکنه که گیج بشید . البته استاد طاهری از ایران رفتند ولی آقای سمیعی گهر هم فکر کنم خوب درس میدند .
6 - کنترل : من خودم سفید دادم ولی بچه ها میگفتند کتاب پارسه ( دکتر میرزازاده ) خیلی خوبه .
7 - سیالات : درس بسیار نچسب و مزخرفیه . ولی با این حال راهیان ارشد کتاب خوبیه . به نظر من بیشتر روی سیالات 2 سرمایه گذاری کنید .
برای تست هم که کتاب های راهیان ارشد مناسبه .
موفق و موید باشید

ممنون دوست خوبم از راهنماییتون

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نطر من رفرنس خووندن
2 حالت داره!یکی برای کسی که پایش خیلی ضعیفه بالاخره باید از یه جایی شروع کنه مثلن واسه درس عملیات واحد باید اولش یه چیزایی بلد باشی بعد کتاب کنکور رو بخوونی(اشاره به عملیات 2) حالت دوم اینه که یه کسایی هستن که پایه خوبی دارن کتاب کنکور رو هم خوب خووندن حالا تو یه سالی دیدن یه تستی اومده که تو کتاب کنکورا هم پیزی در موردش ننوشته و میره و میگرده اون مبحث رو کامل از رو کتاب مرجع میخوونه کلن این قاعدع صادقه اینجا که هر چقدر پول بدی همونقدرم آش میخوری .هر چقد درس و کتاب بیشتری بخوونی تسلط بیشتری پیدا می کنی.(البته مفهمومی نه حفظی... )

مرسی حمزه خان...توضیحتون کامل و منطقیه!

behalone.bjk

عضو جدید
بابا نا سلامتی منم سوالی پرسیدم ها ...
آیا ترتیبی واسه خوندن درسا هست؟ دیر کمکم کنید من شروع میکنم اونوقت غلط برم خونم پای شماست ها

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

keyvanm

عضو جدید
[h=1]تحلیل تخمین رتبه بر مبنای میانگین وزنی در کارشناسی ارشد مهندسی شیمی[/h] برای کسب رتبه زیر 50 در آزمون مهندسی شیمی، براساس تخمین سال­های اخیر میانگین وزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 63 باشد. در صورتیکه انتظار شما در آزمون کارشناسی ارشد این رشته کسب رتبه زیر 100 باشد براساس تخمین سال­ های اخیر میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 58 باشد و برای رتبه زیر 500 میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 45 و برای رتبه زیر 1000 ، میانگین وزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 37 باشد.

keyvanm

عضو جدید
[h=1]نمونه كارنامه های كارشناسي ارشد مهندسي شیمی:[/h] در جدول زير به برخي از قبول شدگان در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی شیمی (کد گروه 1257) اشاره شده است.

keyvanm

عضو جدید
تحلیل تخمین رتبه بر مبنای میانگین وزنی در کارشناسی ارشد مهندسی شیمی

برای کسب رتبه زیر 50 در آزمون مهندسی شیمی، براساس تخمین سال­های اخیر میانگین وزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 63 باشد. در صورتیکه انتظار شما در آزمون کارشناسی ارشد این رشته کسب رتبه زیر 100 باشد براساس تخمین سال­ های اخیر میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 58 باشد و برای رتبه زیر 500 میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 45 و برای رتبه زیر 1000 ، میانگین وزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 37 باشد.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تحلیل تخمین رتبه بر مبنای میانگین وزنی در کارشناسی ارشد مهندسی شیمی

برای کسب رتبه زیر 50 در آزمون مهندسی شیمی، براساس تخمین سال­های اخیر میانگین وزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 63 باشد. در صورتیکه انتظار شما در آزمون کارشناسی ارشد این رشته کسب رتبه زیر 100 باشد براساس تخمین سال­ های اخیر میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 58 باشد و برای رتبه زیر 500 میانگین وزنی درصد نمره­ های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 45 و برای رتبه زیر 1000 ، میانگین وزنی درصد نمره های شما به طور تقریبی باید بالاتر از 37 باشد.

البته این برای کنکور اب خوردن سال 91 ه .این کارنامه هام که گزاشتید مربوط به همون ساله

behalone.bjk

عضو جدید
مرسی از لطفت نیگا کردم همه ی تایپیک هارو اما جوابم رو نگرفتم. به هر حال ممنونم. من طبق پیش نیازهای همون کارشناسی شروع میکنم. ریاضی ترمو سیالات حرارت جرم عملیات راکتور کنترل

BULGARIA

کاربر بیش فعال
من همه ی متن های بچه هارو خوندم. اون فایل هم گوش کردم که البته خیلی منو ترسوند چون میگفت حداقل 6 ماه نیازه اما من 8 ماه ی نصفه دارم یعنی میشه 4 ماه :cry:
توی متن بچه ها نبود که ترتیبی وجود داره یا باید همه درسارو باهم بخونم.:confused:
تا الان فهمیدم که زبان رو نباید بخونم و کنترل رو بزارم آخر.;) اما سیالات و حرارت و جرم و عملیات و رآکتور چی؟ داره زمام میره و من هنوز نمیدونم چکار باید بکنم ای ی ی ی ی خدا :eek:

بهتره روزی 3درسو باهم پیش ببری بنظرم اول هم درسایی رو استارت بزن ک توشون ضعف داری چون هرچی زمان ک میگذره استرست بیشتر میشه ولی تابسون ک استرست کمتر با فراغ بال میتونی درسای سخت یا اوناییکه بدت میاد یا توش ضعیفی رو جمع کنی:gol:

behalone.bjk

عضو جدید
بهتره روزی 3درسو باهم پیش ببری بنظرم اول هم درسایی رو استارت بزن ک توشون ضعف داری چون هرچی زمان ک میگذره استرست بیشتر میشه ولی تابسون ک استرست کمتر با فراغ بال میتونی درسای سخت یا اوناییکه بدت میاد یا توش ضعیفی رو جمع کنی:gol:

از لطفت ممنونم. آیا کسی میدونه واسه گرایش تکنولوژی انرژی شریف باید رتبه ام حداکثر چهقد باشه؟ دیدم تو تایپیک های قبلی راجب انرژی صحبت شده بود. من قصدم از ارشد خوندن فقط پذیرش گرفتن از دانشگا های خارجی هستش و همینجا به همه ی دوستان توصیه میکنم به دلیل اینکه 3 سال هستش که توی بازار کار هستم و الان یک سالی هست کارشناس سرویس های صنعتی شرکت پخش فرآورده های نفتی هستم و کارخانجات بزرگی مثل تاژ تولی پرس پاکشو پاکنام استیل البرز نستله دنت آپادانا سرام شیشه لیا شیشه امیراامومنین فولاد آریانا و ... رو بازدید کردم و باهاشون صحبت کردم و در سپهر الکتریک هم کار کردم. میخوام بگم تو این بازار فقط سابقه کار مهمه و اونقدرا تحصیلات مهم نیست اکثرا حقوق صفر کارگری رو به لیسانس و حتی فوق یه ذره بیشتر میدن و تقریبا اکثر شرکت ها R&D خاصی ندارن. واسه کار ارشد خوندن کمی اتلاف وقته. البته این نظر شخصیه منه و به اهداف همه بچه ها احترام میزارم.

ziiizooo

عضو جدید
از لطفت ممنونم. آیا کسی میدونه واسه گرایش تکنولوژی انرژی شریف باید رتبه ام حداکثر چهقد باشه؟ دیدم تو تایپیک های قبلی راجب انرژی صحبت شده بود. من قصدم از ارشد خوندن فقط پذیرش گرفتن از دانشگا های خارجی هستش و همینجا به همه ی دوستان توصیه میکنم به دلیل اینکه 3 سال هستش که توی بازار کار هستم و الان یک سالی هست کارشناس سرویس های صنعتی شرکت پخش فرآورده های نفتی هستم و کارخانجات بزرگی مثل تاژ تولی پرس پاکشو پاکنام استیل البرز نستله دنت آپادانا سرام شیشه لیا شیشه امیراامومنین فولاد آریانا و ... رو بازدید کردم و باهاشون صحبت کردم و در سپهر الکتریک هم کار کردم. میخوام بگم تو این بازار فقط سابقه کار مهمه و اونقدرا تحصیلات مهم نیست اکثرا حقوق صفر کارگری رو به لیسانس و حتی فوق یه ذره بیشتر میدن و تقریبا اکثر شرکت ها R&D خاصی ندارن. واسه کار ارشد خوندن کمی اتلاف وقته. البته این نظر شخصیه منه و به اهداف همه بچه ها احترام میزارم.

حرفه شما تا حدودی درست هستش.ولی من 1 سوال از شما دارم.شما که میگی ارشد وقت تلف کردن هستش پس چرا خودتون میخواین بخونید.؟

saeed1988

عضو جدید
سلام بچه ها من تازه به این تایپک اومدم و میخوام من را واسه خواندن راهنمایی کنید

keyvanm

عضو جدید
سوالات و پاسخنامه تشریحی کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

سوالات و پاسخنامه تشریحی کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

سلام نمیدونم بچه ها قبلا سوال و پاسخ تشریحی رو گذاشتن یا نه ولی به هر حال امیدوارم مفید باشه

سوالات کنکور کارشناسی ارشد 93 رشته مهندسی شیمی.PDF

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفه شما تا حدودی درست هستش.ولی من 1 سوال از شما دارم.شما که میگی ارشد وقت تلف کردن هستش پس چرا خودتون میخواین بخونید.؟
فک کنم گفته که میخواد پذیرش بگیره و انگار باید مدرکش از یه دانشگاه معتبر باشه و برای بکار تو ایران مدرک زیاد مهم نیس.(حالا نگی مگه زبون اونی :D)
والا من از هر کی شنیدم میگن تو این دوره زمونه دیگه برا ورود به صنعت فوق لیسانس داشته باش یبهتره!
ولی خداوکیلی من موندم که اینایی که تو صف استخدامن بالاخره باید از یه جایی شروع کنن !مگه مادرزاد سابقه کار باید داشته باشه عادم!ینی بعضیا ته نامردین...

آخرین ویرایش:

ziiizooo

عضو جدید
فک کنم گفته که میخواد پذیرش بگیره و انگار باید مدرکش از یه دانشگاه معتبر باشه و برای بکار تو ایران مدرک زیاد مهم نیس.(حالا نگی مگه زبون اونی :D)
والا من از هر کی شنیدم میگن تو این دوره زمونه دیگه برا ورود به صنعت فوق لیسانس داشته باش یبهتره!
ولی خداوکیلی من موندم که اینایی که تو صف استخدامن بالاخره باید از یه جایی شروع کنن !مگه مادرزاد سابقه کار باید داشته باشه عادم!ینی بعضیا ته نامردین...

دقیقا.آدم مگه مادرزادی سابقه کار داره.بلاخره باید از یه جایی شروع کنه

Rain Girl

عضو جدید
پلان اول:
هر چی موفقیت تو دنیا وجود داره، حاصل حضور موفقیت‌آمیز شما تو کنکوره! یعنی اصلاً زندگی و آینده شغلی و ازدواج و حل معضل تورم و رفع تبعات زیست محیطی سوراخ شدن لایه اوزون و بقیه معضلات بشری، راه‌حلی جز این نداره که شما تو کنکور شرکت کنین و کسب موفقیت فرموده و یک عالمی را از نگرانی برهانید.ناگفته پیداست که کسب این موفقیت، فقط و فقط از طریق مطالعه و مطالعه و مطالعه امکان پذیر بوده و هر چه حجم کتب خوانده شده از سوی شما، بیشتر باشد، احتمال کسب موفقیت بیشتر خواهد بود.

پلان دوم:

ورود به دانشگاه یه خاصیت خیلی مهم داره و اون هم بلد شدن روش‌های موفقیت تو یه محیط کاملا سالم و فرهنگی و رقابتیه!
کمتر کسی رو می‌تونین پیدا کنید که راه‌های کسب موفقیت رو تو دانشگاه یاد نگیره و یا خلاقیت و نوآوری، مسیر پیشرفت خودش رو باز نکنه. خلاقیت و نوآوری تو این زمینه به قدری رایجه که معمولاً دانشجوها تحت تأثیر اسن فضای مثبت، خودشون نوآوری‌های جدید می‌کنن و اینجوری، روش‌های تازه‌ای واسه رسیدن به موفقیت رو ابداع و به جامعه دانشگاهی معرفی می‌کنن.

پلان سوم:

باید به‌خاطر داشته باشیم، شادی پس از فارغ‌التحصیلی، حق مسلمی است که هیچ کس را توان آن نیست تا اقدام به محروم سازی شما از انجام آن کند. شما در روز فارغ‌التحصیلی، اصولاً روی زمین نبوده و در آسمان‌ها دارید برای خودتان پرواز می‌کنید و هزار جور نقشه برای پیروزی در زندگی و رسیدن به آرزوهای خودتون ترسیم می‌کنین.هستند کسانی که می‌گویند: «برو مدرکت رو بذار در کوزه، آبش رو بخور» که البته یک مشت انسان‌های بی‌ادب بوده و دارند از زور حسودی و نداشتن چشم دیدن موفقیت شما، منفجر می‌شن. برای همینه که نباید اونا رو جدی بگیرین.

پلان چهارم:

هرگز فراموش نکنین که شما با خواندن خروار خروار کتاب و جزوه در دوران قبل از کنکور و بعد از اون هم تو دانشگاه، آینده خودتون رو تضمین کردین. این تضمین به معنی اینه که شما مثل خیلی از فارغ‌التحصیل‌های دیگه، ممکنه کمی دیرتر به آرزوهاتون برسین اما غصه نخورین چون این مشکل برای هر فارغ‌التحصیلی پیش میاد. کافیه جای غصه خوردن، یه ذره صبر و تحمل داشته باشین و برای پیدا کردن کار، به هر کسی که می‌شناسین مراجعه کنین.فراموش نکنین که تو این زمینه، توقع نداشته باشین کوه عظیم کتاب‌ها و جزوات خونده شده در دوران تحصیلات دانشگاهی، کمک زیادی بهتون بکنه چون اصلاً اون چیزی که اونجا یادتون می‌دن، به هر چیزی ممکنه ربط داشته بشه مگر به نحوه و روش یافتن کار مناسب.

mahsa-shimi

عضو جدید
دوستان سلام
دیروز همایش بود و من رقته بودم اتفاقا اشاره ای به این موضوع شد که فوق لیسانس دو تا کار انجام میده یکی برای ادامه تحصیل تو خارج باید فوق خونده باشیم و دوم اینکه سرعت رشد در کار را بالا میبره یعنی این دو سال می ارزه برای 30 سال کار
خداییش ادم فرق حرفهای حرفه ای رو با حرفهای یکسری از دوستان که فقط با جملات کلیشه ای عمر ما ها رو تلف میکنن میفهمه
دیروز اقای سمیعی گهر اول یکسری جملات کلیشه رو مطرح کرد با با دلایل محکم درستی و غلطی انها رو بررسی کرد من که دیگه تا کسی دلیل محکم نیاره حرف بابام رو هم قبول نمیکنم . هی میگن فقط شریف هی میگن فرایند و جداسازی هی میگن کار برا اقا ها بیشتر خانوما ست ووو
اخرش هم یه قول از همه گرفت که اگر کسی حرف بی پایه زد (حتی خودش) بزنید تو دهنش (این جمله خودش بود ) تا با عمر بقیه بچه ها اینقدر راحت بازی نشه ...

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام
دیروز همایش بود و من رقته بودم اتفاقا اشاره ای به این موضوع شد که فوق لیسانس دو تا کار انجام میده یکی برای ادامه تحصیل تو خارج باید فوق خونده باشیم و دوم اینکه سرعت رشد در کار را بالا میبره یعنی این دو سال می ارزه برای 30 سال کار
خداییش ادم فرق حرفهای حرفه ای رو با حرفهای یکسری از دوستان که فقط با جملات کلیشه ای عمر ما ها رو تلف میکنن میفهمه
دیروز اقای سمیعی گهر اول یکسری جملات کلیشه رو مطرح کرد با با دلایل محکم درستی و غلطی انها رو بررسی کرد من که دیگه تا کسی دلیل محکم نیاره حرف بابام رو هم قبول نمیکنم . هی میگن فقط شریف هی میگن فرایند و جداسازی هی میگن کار برا اقا ها بیشتر خانوما ست ووو
اخرش هم یه قول از همه گرفت که اگر کسی حرف بی پایه زد (حتی خودش) بزنید تو دهنش (این جمله خودش بود ) تا با عمر بقیه بچه ها اینقدر راحت بازی نشه ...

خب مهسا جون الان نتیجه اخلاقیش این شد که "حرف بدون دلیل و برهان رو نپذیرم و تو دهن گوینده هم بزنیم!!(البته ببخشیدا)"
ولی الان اشاره شما بیشتر به کدوم حرفهای بی پایه بود؟ و دلیلتون برای نقض این سخنان؟:que:

behalone.bjk

عضو جدید

آقا جان دست شما درد نکنه حداقل خوندی مطلب رو کافی. zizzoo جان که یکمشو خونده اونوقت در عجبم که دوستان چرا زیر سوال رفتن منو لایک هم کردن اونا که اصلن نخوندن.:surprised:
بعدشم دوستان واقعا میگم بازار کار خیلی عجیبه. اگه میتونید استخدامی شرکت کنید اگه نه سابقه کار فقط با مجانی کار کردن یا حقوق پایین واسه یه جای ساده شروع میشه. و کلن تصورتون از مهندسی شیمی رو بزارید کنار که اصلن در صنعت به کل انگار به ما نیاز ندارن. یه جا نوشته بود کارشناس مهندسی شیمی میخوایم با گرایش کاربردی !!! دیگه آخرشو خودتون بخونید...
تو تاژ که من رفتم مصاحبه عملا اون مسئولش بهم گفت که سر کارگر و مسئول شیفت میخوان انگار. کار سه شیفت هم رس آدم رو میکشه. من خودم تو سپهر به عنوان کارگر ساده رفتم بعد مدرکمو بعد 3 ماه نشون دادم با لطف مدیر تولید شدم مسئول رنگ و لعاب اما ماه های بعدیم صرف اثبات اینکه مدرکم قلابی نیست و سیگار نمیکشم و زیرآب کسی رو نمیزنم و عموم امام جمعه نیست و از این حرفا شد....
آره برادران و خواهران. مهندس شیمی یعنی طراح!!! اما با وجود خط کامل تولید چینی شانس بیاریم اپراتور میشیم تازه چون تحصیلات مرتبط داریم

behalone.bjk

عضو جدید
خب مهسا جون الان نتیجه اخلاقیش این شد که "حرف بدون دلیل و برهان رو نپذیرم و تو دهن گوینده هم بزنیم!!(البته ببخشیدا)"
ولی الان اشاره شما بیشتر به کدوم حرفهای بی پایه بود؟ و دلیلتون برای نقض این سخنان؟:que:

فکر کنم حرف مهسا خطاب به من بود. دوستان من همینجا عذر میخوام.:( حرفمو اینجور اصلاح میکنم. دوستان عزیز ارشد خوندن باعث رشد سریع تر در کار در ارگان های دولتی و استخدام های رسمی میشه. و خیلی خوبه و براتون آرزوی موفقیت میکنم. کلن ادامه تحصیل بسیار خوبه مخصوصا برای دخترای خوب مثل مهسا.:gol: فقط ازتون میخوام شان خودتون رو حفظ کنید و بعد از اتمام تحصیلات وارد بازار کار صنایع چیپ نشید.:warn: پندی شنیدی از دکتر که تجربه ی علمی ایشون بالاست و حرف بی غرضی هم بشنو از من که تجربه در صنعت دارم.:cool: دوستانی که در صنعت بودن لطفن بیان و به من بگن که اشتباه میکنم و راهو بد رفتم که به این تجربه بد رسیدم. بازهم اگه احساس میکنید که مشت لازم دارم من در خدمتم به خدا:confused:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا جان دست شما درد نکنه حداقل خوندی مطلب رو کافی. zizzoo جان که یکمشو خونده اونوقت در عجبم که دوستان چرا زیر سوال رفتن منو لایک هم کردن اونا که اصلن نخوندن.:surprised:
بعدشم دوستان واقعا میگم بازار کار خیلی عجیبه. اگه میتونید استخدامی شرکت کنید اگه نه سابقه کار فقط با مجانی کار کردن یا حقوق پایین واسه یه جای ساده شروع میشه. و کلن تصورتون از مهندسی شیمی رو بزارید کنار که اصلن در صنعت به کل انگار به ما نیاز ندارن. یه جا نوشته بود کارشناس مهندسی شیمی میخوایم با گرایش کاربردی !!! دیگه آخرشو خودتون بخونید...
تو تاژ که من رفتم مصاحبه عملا اون مسئولش بهم گفت که سر کارگر و مسئول شیفت میخوان انگار. کار سه شیفت هم رس آدم رو میکشه. من خودم تو سپهر به عنوان کارگر ساده رفتم بعد مدرکمو بعد 3 ماه نشون دادم با لطف مدیر تولید شدم مسئول رنگ و لعاب اما ماه های بعدیم صرف اثبات اینکه مدرکم قلابی نیست و سیگار نمیکشم و زیرآب کسی رو نمیزنم و عموم امام جمعه نیست و از این حرفا شد....
آره برادران و خواهران. مهندس شیمی یعنی طراح!!! اما با وجود خط کامل تولید چینی شانس بیاریم اپراتور میشیم تازه چون تحصیلات مرتبط داریم
منم در مورده کار خیلی پرس و جو کردم 99% میگفتن بازار مهندسی خرابه و مهندسی شیمی جزو داغووناشه.
تو استخدامیا هم نگا میکردم دقیقن همین جمله شما رو می دیدم "به یک کارشناس شیمی یا مهندس شیمی نیازمندیم" دقیقن این مفهموم رو داره که طرف فرق شیمی و میم شیمی رو نمیدونه!

البته این بحثی که کردم ربطی به اینجا نداشت و از دوستان عذر میخوام .به زودی پاکش میکنم :smile:

mahsa-shimi

عضو جدید
فکر کنم حرف مهسا خطاب به من بود. دوستان من همینجا عذر میخوام.:( حرفمو اینجور اصلاح میکنم. دوستان عزیز ارشد خوندن باعث رشد سریع تر در کار در ارگان های دولتی و استخدام های رسمی میشه. و خیلی خوبه و براتون آرزوی موفقیت میکنم. کلن ادامه تحصیل بسیار خوبه مخصوصا برای دخترای خوب مثل مهسا.:gol: فقط ازتون میخوام شان خودتون رو حفظ کنید و بعد از اتمام تحصیلات وارد بازار کار صنایع چیپ نشید.:warn: پندی شنیدی از دکتر که تجربه ی علمی ایشون بالاست و حرف بی غرضی هم بشنو از من که تجربه در صنعت دارم.:cool: دوستانی که در صنعت بودن لطفن بیان و به من بگن که اشتباه میکنم و راهو بد رفتم که به این تجربه بد رسیدم. بازهم اگه احساس میکنید که مشت لازم دارم من در خدمتم به خدا:confused:
نه عزیزم من فقط لزوم ارشد خواندن را اشاره کردم و قصد توهین هم به کسی نداشتم
اخه یکسری حرف بود که رو مخ ما هاست مثلا یادتونه اولش که بیشتر ماها قبول شده بودیم تو لیسانس همش فکر میکردیم عمران و برق و ... اینا بهتره ولی الان نمیخوام بگهم بهتره ولی بدتر هم نیست هم تو بازار کار هم در ادامه تحصیل ولی کلی اعصابه هممون رو میریختن به هم
منم به این موضوع ادامه تحصیل اشاره کردم و اون جملات کلیشه ای بی ربط که مثلا شریف فلان و جداسازی اله و خانوما کار ندارنو ...
در ضمن حرف منم نبود حرف کسی بود که اولا خیلی ها قبولش دارن دوما تو تحصیل و کار بهترین جاهارو تجربه کرده .
در کل امیدوارم حرفامون تو این تاپیک کمک کنه بهم نه این تاپیک مثل تاکسی بشه که هر کی توش سوار میشه یه مشکلی رو مطرح میکنه بعدم دو تا ... و بعدا پیاده میشه میره .
دیروز یه حرف خوبی میزد اقای سمیعی میگفت اتحاد ما مهندسای شیمی کمه هم استادامون تو دانشگاه و هم دانشجویانمون سر گرایش و دانشگاهشون همش با هم دعوا میکنن بجای این که به هم کمک کنیم (البته نه همه ها ) در ضمن یه فاصله بزرگی بین محیط اکادمیک و صنعتی است که باعث سردر گمی دانشجویان شده

بالا