farhad urmia
عضو جدید
آحه پسر خوب اینو برا کسی بگو که خدمت نرفته .من دو ماه تموم کردم. خودم تو نیرو انتظامی خدمت کردم . زمان اعزام هم ما از بیت اتوبوس نزدیک به 1 تا اتوبوس مال نیرو انتظامی بودیم
آقا این جور نیست
کی گفته 70% لیسانس ها جذب نیروی انتظامی میشن؟کی گفته جای اونا خوبه؟ منم فک میکردم آسمون خدمت یه رنگ ولی اومدیم دیدیم نه بستگی داره کدوم یگان باشی
باید بری ببینی
ممنونم دوست عزیز...شما هم همینطورسلامت باشید
من هم از شما بسیار سپاسگزارم برای همکاری عالی تون
ایشاالله که به همین زودیا نتیجه ی زحمت هاتون رو بگیرید![]()
حاجی الان عوض شده. اون موقع خدا بیامرزه بعدشم خدمت تو نیرو انتظامی کجا و ارتش کجاآحه پسر خوب اینو برا کسی بگو که خدمت نرفته .من دو ماه تموم کردم. خودم تو نیرو انتظامی خدمت کردم . زمان اعزام هم ما از بیست اتوبوس نزدیک به 10تا اتوبوس مال نیرو انتظامی بودیم
آقا eap میانگینت چنده؟
آخه چرا این حرفا رو میزنی. همش دو ماه خدمتم تموم شده. خود دوستامم تو نیظام وظیفه هستن دیگه تو قسمت اعزام. ی چیزی میگی انگار رفتی شدی اونجا عضو ستاد مشترک سربازی دیگه چرا مسئله سربازی رو گندش میکنی. هر جا باشی و هر ارگانی سربازی. تمامحاجی الان عوض شده. اون موقع خدا بیامرزه بعدشم خدمت تو نیرو انتظامی کجا و ارتش کجا
دوست عزیز اشتباه متوجه شدی من خدمت بزرگ نکردم هر چیم باشه بالاخره سر آدم که نمیبرن بالاخره ارتش نیرو زیاد میگیره بعضی از پادگاناش به شدت جاهای راحتی مثل بیشتر پادگانای تهران البته یه جاهای تهران نرمال نیست ولی یه سری از پادگان ها الان شرایطش برای لیسانسه ها مناسب نیستآخه چرا این حرفا رو میزنی. همش دو ماه خدمتم تموم شده. خود دوستامم تو نیظام وظیفه هستن دیگه تو قسمت اعزام. ی چیزی میگی انگار رفتی شدی اونجا عضو ستاد مشترک سربازی دیگه چرا مسئله سربازی رو گندش میکنی. هر جا باشی و هر ارگانی سربازی. تمام
شما برو بپرس بعد بیا بگ.دوست عزیز اشتباه متوجه شدی من خدمت بزرگ نکردم هر چیم باشه بالاخره سر آدم که نمیبرن بالاخره ارتش نیرو زیاد میگیره بعضی از پادگاناش به شدت جاهای راحتی مثل بیشتر پادگانای تهران البته یه جاهای تهران نرمال نیست ولی یه سری از پادگان ها الان شرایطش برای لیسانسه ها مناسب نیست
وضعش پیشکش. دکترا داشتیم پست داده سر برجک.دوست عزیز اشتباه متوجه شدی من خدمت بزرگ نکردم هر چیم باشه بالاخره سر آدم که نمیبرن بالاخره ارتش نیرو زیاد میگیره بعضی از پادگاناش به شدت جاهای راحتی مثل بیشتر پادگانای تهران البته یه جاهای تهران نرمال نیست ولی یه سری از پادگان ها الان شرایطش برای لیسانسه ها مناسب نیست
گزینه 3 میشه غلظت گاز باید پیوسته کاهش پیدا کنه!!! فوری !!
سلام دوستان.
در سوال 103 جرم ارشد ( 93 !) کسی می دونه چرا نباید خطوط تبادل با هم برخورد داشته باشند؟؟؟
کسی اگه کتاب راهیان داره ممنون میشم به این قسمت نگاه کنه و کمکم کنه ...ممنون![]()
ولی دوست عزیز کلید سنجش زده گزینه 2!!گزینه 3 میشه غلظت گاز باید پیوسته کاهش پیدا کنه!
گزینه 3 درسته.ولی دوست عزیز کلید سنجش زده گزینه 2!!
برای همین خاطرم پرسیدم به چه دلیل خطوط نباید باهم برخورد کنند؟!!
؟؟؟
گزینه 3 درسته.
دوست عزیز پاسخی که قرار دادید غلط است این رو آقای بابایی سر کلاس برامون حل کرد گزینه 3 درست بود توضیح هم داد سر کلاس که پاسخ آقای میرزازاده غلطه آقای سمیعی پور هم این سوال رو غلط حل کرده بودند. سازمان سنجش هم کلیدش گزینه 3 بود به جز این سوال هم فکر کنم 3 تا سواله دیگه هم آقای میرزازاده پارسال غلط حل کرده بودند (البته طبق حل آقای بابایی و با توجه به گزینه های سنجش)سلام. دوست محترم
اگر منظور شما سوال41 پارسال هست، من پاسخ های تشریحی پارسه رو دارم که پاسخ کاملی به این سوال دادند و طبق اون کلید سنجش درسته!
پاسخ های تشریحی هم توسط استاد میرزازاده داده شده اند. عکس پاسخ رو اینجا قرار میدم امیدوارم کمکی بکنه .
http://vip.opload.ir/vipdl/93/8/شازده جان/IMAG1002.jpg
دوست عزیز پاسخی که قرار دادید غلط است این رو آقای بابایی سر کلاس برامون حل کرد گزینه 3 درست بود توضیح هم داد سر کلاس که پاسخ آقای میرزازاده غلطه آقای سمیعی پور هم این سوال رو غلط حل کرده بودند. سازمان سنجش هم کلیدش گزینه 3 بود به جز این سوال هم فکر کنم 3 تا سواله دیگه هم آقای میرزازاده پارسال غلط حل کرده بودند (البته طبق حل آقای بابایی و با توجه به گزینه های سنجش)
دوست عزیز از نظر من مشکلی نداره ولی چون ایشون خیلی رو جزوه هاشون حساس بودند اگه اجازه بدید من ازشون اجازه بگیرم اگه مشکلی نداشتند حتما پاسخ رو براتون میزارمسلام. دوست عزیز
آیا براتون امکانش هست پاسخ استاد بابایی را در اینجا قرار بدهید ؟
خیلی ممنونم![]()
دوست عزیز از نظر من مشکلی نداره ولی چون ایشون خیلی رو جزوه هاشون حساس بودند اگه اجازه بدید من ازشون اجازه بگیرم اگه مشکلی نداشتند حتما پاسخ رو براتون میزارم
خواهش می کنمخیلی ممنون از لطفتون
ان شاالله که راضی باشن
خواهش می کنم
سوال 43بهترین جواب گزینه دو هستش.البته من خودم این سوال رو درست حل کردم و فکر نکنید چون خودم درست حل کردم میخوام تو جیه کنم من چندتا از سوالات هم که اشتباه حل کردم بعضیاشون پی بردم به اشتباهم ولی بعضیاشون نه.ببخشید هانیه خانوم حالا که زحمت میکشید اگر امکانش هست پاسخ سوال 43 رو هم از ایشان بپرسید چون که دوستان در مورد صحیح بودن کلید سنجش اتفاق نظر نداشتند.
دلیل دوستان برای غلط بودن کلید : اگر گزینه 2 که جواب سواله و دما رو 100 قرار بدیم (دما صقحه در x=0) مقدار k منفی در میاد که اصلا قانون اول ترمودینامیک نقض میشه!!!
باز هم ممنونم![]()
سوال 43بهترین جواب گزینه دو هستش.البته من خودم این سوال رو درست حل کردم و فکر نکنید چون خودم درست حل کردم میخوام تو جیه کنم من چندتا از سوالات هم که اشتباه حل کردم بعضیاشون پی بردم به اشتباهم ولی بعضیاشون نه.
اگه شما گیرتون اینه که در گزینه دو اگه صد جایگذاری کنیم منفی میشه پس گزینه سه و چهار هم همین حالت رو دارن.
طبق سوال با افزایش دما باید kکاهش پیدا کنه.خیلی تابلو هست که گزینه یک نادرسته.
حالا اگه برای نقطه cدمای بیست جایگذاری کنید دقیقا مقدار سی و پنج بدست میاد که خود سوال هم اشاره کرده و این مورد فقط در گزینه سه و چهار مشاهده میشه.
حالا اگه دمای نقطه aرو جایگذاری کنید از بین گزینه دو و سه تنها گزینه دو هستش که منفی نمیشه
این سوال فقط دماهای نقاط معلوم مثل a.b.cباید در گزینه ها صدق کند نه همه دماها.
این سوال از طریق تشریحی بدون رد گزینه هم پارسه حل کرده خودتون ببینید
سلام بهشون ایمیل زدم ولی هنوز جوابمو ندادنببخشید هانیه خانوم حالا که زحمت میکشید اگر امکانش هست پاسخ سوال 43 رو هم از ایشان بپرسید چون که دوستان در مورد صحیح بودن کلید سنجش اتفاق نظر نداشتند.
دلیل دوستان برای غلط بودن کلید : اگر گزینه 2 که جواب سواله و دما رو 100 قرار بدیم (دما صقحه در x=0) مقدار k منفی در میاد که اصلا قانون اول ترمودینامیک نقض میشه!!!
باز هم ممنونم![]()
خانوم فاطمه یاس جواب درست رو گذاشتند . من این تست هم تو کتابای پارسه و هم تو کلید سنجش سوالهای پیش دیدم اینطوری حل کردندوست عزیز از نظر من مشکلی نداره ولی چون ایشون خیلی رو جزوه هاشون حساس بودند اگه اجازه بدید من ازشون اجازه بگیرم اگه مشکلی نداشتند حتما پاسخ رو براتون میزارم
منم این دو تا تست نتونستم سر کنکور به جواب گزینه ها برسمدوستان اینجا کسی کنکور بیو نداده؟
سوال 31 و 38 راکتور جواب تو گزینه ها نبوده!نظرتون چیه؟