[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ نوشتی میانگین25 700-800. یاچشام اشتب میبینه

خب مشاور ماهان به یکی از سوالا ج داده برید ببینید
من که از خودم ننوشتم !!!

نگرانی شما از الان به نظم بی مورده! پارسال تا رتبه زیر 1000 روزانه قبول شدن دوست خودم م. شیمی کاشان قبول شده.
امسال چون سخت تر بوده حتما شرایط قبولی بهتر میشه. توکل به خدا

farhad urmia

عضو جدید
پارسال که هیچ گزینه ای رو عوض نکردن
ایشالله میکنن برای شما
عوض کردن جواب سوالا به معنای زیر سوال بردن خودشون و استاد طراحشونه
نمیدونم این حرفا رو از کجا میاری میگی من که پاسخنامه ی پارسالمو تو سایت سنجش دیدم نزدیک 3 تا سوال با تاثیر مثبت نوشته بودن و دوتاشو حذف

آخرین ویرایش:

mohammad aghaei

عضو جدید
میانگین 49 ٪ دانشگاه صنعت نفت اهواز

هیچی دیگه.......:( اینهمه که برای معادلات وقت گذاشتم برای زبانم که این همه ضعیفه وقت میذاشتم الان مدرس زبان بودم! حالا چی ریاضی نشه یه دونه معادلات رو هم حل کنی! چی بگم والا!!!!!!!خدایا .......

farhad urmia

عضو جدید
خب مشاور ماهان به یکی از سوالا ج داده برید ببینید
من که از خودم ننوشتم !!!

نگرانی شما از الان به نظم بی مورده! پارسال تا رتبه زیر 1000 روزانه قبول شدن دوست خودم م. شیمی کاشان قبول شده.
امسال چون سخت تر بوده حتما شرایط قبولی بهتر میشه. توکل به خدا
شازده مطمئنی 25٪ رتبه 600 تا 800 آورده؟

mohammad aghaei

عضو جدید
شازده جان درست نشه اوضاع خراب تر از اون 25% هست ک شما نوشتی .. بیا پایین تر داداش.. داغونم .. هی عجب خریتی کاروول کردم چسبیدم به درس خاک بر سرم.. اقا خدایش من یکی داستانمو تعریف کنم واسه خودش فیلمیه.. خدایش کمترین چیزی ک میشه اینه ک دلتون میگیره حالا گریش بماند.. ..ـون لق این امتحانو سیستم مسخره .. بقول بچها توکل به خدا ما زورمونو زدیم اوس کریم خودش شاهده..فقط بچها دمتون گرم قرارشد فرمی پرکنین جون داداش این یه کارو هماهنگ بیاین انجام بدیم همه سر یه ساعت باهم بریم سراغش بازم درخواست عاجزانه دارم لطفا واسه فرم پرکردن یه ساعتو هماهنگ کنین دم همتون گرم خیلی آقایین

آره منم موافقم یه ساعت بزارید تا اعتراضمون رو اعلان کنیم!

farhad urmia

عضو جدید
این دو تا گزینه بنظرتون یکی نیستن مفهومشون :
1) وقتی انتقال جرم در اثر توده ناچیز باشد
2) وقتی مقدار نفوذ در مقایسه با حرکت توده بسیار بزرگ باشد

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم منم یه ساعته همینو میگم

شازده مطمئنی 25٪ رتبه 600 تا 800 آورده؟

:( :cry:
الان که دقت کردم به یه سوال به دو شکل پاسخ داده!!! خب تقصیر من نبود که.... براتون لینک گذاشتم که خودتون ببینید .... این پایین سوالا رو میذارم
-----------------------------------------------------
سوال :ستاد شبانه شهرستان هم 30 میخاد و روزانه شم؟ دانشگاه مالک به تبع فک کنم رتبه کمتری نسبت به دانشگاه های تهران و حتی تبریز میخاد؟ پاراسل 250 هم روزانه ش قبول شده فک کنم. نظرتون چیه؟
پاسخ :سلام مالک که مصاحبه دارد توی بخش مصاحبه اش هم هست تا 250 هم قبول می شود ولی برای روزانه تا 50 دانشگاه های تهران قبول شودتبریز، اصفهان ،بابل روزانه اش تا 100 قبول می شوند اینها برای بیو گفته می شود وشبانه تهران بین 50تا 70 و شبانه شهر های دیگه بین 100تا 130 می خواهد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سوال : :( با میانگین 25 درصد چیزی میشه آورد؟ تخمین رتبه زده 1700 تا 2200 !!!!!!!!

پاسخ : سلام حدود 1500تا 2000میشوید دانشگاه پیام نور یا غیر انتفاعی میشود اورد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام خسته نباشید با میانگین درصد25 و معدل 17 تقریبا چه رتبه ای میشه اورد؟

پاسخ : سلام رتبه تون بین 700تا 800 می شود.

farhad urmia

عضو جدید
این سوال خودم پرسیدم اونم راجع به بیو بوده برادر :
سوال :ستاد شبانه شهرستان هم 30 میخاد و روزانه شم؟ دانشگاه مالک به تبع فک کنم رتبه کمتری نسبت به دانشگاه های تهران و حتی تبریز میخاد؟ پاراسل 250 هم روزانه ش قبول شده فک کنم. نظرتون چیه؟
پاسخ :سلام مالک که مصاحبه دارد توی بخش مصاحبه اش هم هست تا 250 هم قبول می شود ولی برای روزانه تا 50 دانشگاه های تهران قبول شودتبریز، اصفهان ،بابل روزانه اش تا 100 قبول می شوند اینها برای بیو گفته می شود وشبانه تهران بین 50تا 70 و شبانه شهر های دیگه بین 100تا 130 می خواهد

H_RZ

عضو جدید
:( :cry:
الان که دقت کردم به یه سوال به دو شکل پاسخ داده!!! خب تقصیر من نبود که.... براتون لینک گذاشتم که خودتون ببینید .... این پایین سوالا رو میذارم
-----------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سوال : :( با میانگین 25 درصد چیزی میشه آورد؟ تخمین رتبه زده 1700 تا 2200 !!!!!!!!

پاسخ : سلام حدود 1500تا 2000میشوید دانشگاه پیام نور یا غیر انتفاعی میشود اورد
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام خسته نباشید با میانگین درصد25 و معدل 17 تقریبا چه رتبه ای میشه اورد؟

پاسخ : سلام رتبه تون بین 700تا 800 می شود.
تخمین رتبه ماهانو کلا بیخیال شو

E.AP

عضو جدید
از نظر من یکی نیست
این که گفته میشه انتقال جرم در اثر توده ناچیز باشه یعنی مقدار انتقال جرم در اثر حرکت توده ای به قدری ناچیزه که انگار کلا انتقال جرم در اثر جابه جایی وجود نداشته
اما این که گفته میشه نفوذ در مقابل حرکت توده ای خیلی بزرگه یعنی هر دو مکانیسم وجود داره اما مقدار یکی خیلی خیلی بزرگتر از دیگریه

H_RZ

عضو جدید
از نظر من یکی نیست
این که گفته میشه انتقال جرم در اثر توده ناچیز باشه یعنی مقدار انتقال جرم در اثر حرکت توده ای به قدری ناچیزه که انگار کلا انتقال جرم در اثر جابه جایی وجود نداشته
اما این که گفته میشه نفوذ در مقابل حرکت توده ای خیلی بزرگه یعنی هر دو مکانیسم وجود داره اما مقدار یکی خیلی خیلی بزرگتر از دیگریه
بله این درسته

• Like
واکنش ها: E.AP

farhad urmia

عضو جدید
از نظر من یکی نیست
چه ربطی داره ناچیز هم همین معنی رو داره

#soreNa#

کاربر فعال
امسال میانگین ازمون پارسه حول و حوش 25% بود بچها از مدرسانو ماهان و جامعه اماریش خبر ندارین؟

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من یکی نیست

به نظر من هم توضیح شما منطقیه

• Like
واکنش ها: E.AP
بالا