mohammad aghaei
عضو جدید
عه آقا محمد
غذای محلی شهرشون که از پبتزا بهتره![]()
خب باشه" باقلاقاتو با مرغانه" ازشون میگیریم، آقا جان! البته باید هیئتی بار بزارن!!!!!1

عه آقا محمد
غذای محلی شهرشون که از پبتزا بهتره![]()
آره داداش. بفرما شمال درخدمتیم.
البته نیمه دوم اردیبهشت سمانه خانوم قراره شام مهمون کنه بچه ها رو، اگه تا اون موقع نیومدی اون موقع میای دیگه.![]()
برادر غدیریه کجاست؟!!پیداش نیست؟!
دادا از وقتی که جوابای پارسه رو دیدم رفتم واسه کنکور 95 تا حقم رو بگیرم خخخخخخ ، رفقا هر خوبی بدی که دیدین حلالم کنین![]()
سمانه خانوم مهمون میکنه اونوقت داداش شما قصد مهمون کردن برو بچو نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سمانه خانوم مهمون میکنه اونوقت داداش شما قصد مهمون کردن برو بچو نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دادا از وقتی که جوابای پارسه رو دیدم رفتم واسه کنکور 95 تا حقم رو بگیرم خخخخخخ ، رفقا هر خوبی بدی که دیدین حلالم کنین![]()
حاجی تو بذا ما قبولو بشیم مهمونم میکنیم! اوضاع شماها بهتره و شما واجب تره که مهمون کنین.سمانه خانومو که میبینی کارش درسته و رو نمیکنه، و الا ما همه چیمون روئه داداش...
به هر حال حالا شام و شیرینی و تامسونو که سمانه خانوم زحمتشو کشید، میمونه چای بعد شام که چایی هم با من.همه بچه های باشگاه نفری یه استکان چایی و دوتا قند به همراه شیرینی های سمانه خانوم مهمون من...چایی لیوانی هم هر کی خواست درخدمتیم.
![]()
داداش مام همه چیمون روئهحاجی تو بذا ما قبولو بشیم مهمونم میکنیم! اوضاع شماها بهتره و شما واجب تره که مهمون کنین.سمانه خانومو که میبینی کارش درسته و رو نمیکنه، و الا ما همه چیمون روئه داداش...
به هر حال حالا شام و شیرینی و تامسونو که سمانه خانوم زحمتشو کشید، میمونه چای بعد شام که چایی هم با من.همه بچه های باشگاه نفری یه استکان چایی و دوتا قند به همراه شیرینی های سمانه خانوم مهمون من...چایی لیوانی هم هر کی خواست درخدمتیم.
![]()
داداش من حرارتشو دیدم یه روز توی اغما بودم با درصد هوشیاری 2% ! دیگه بقیه رو بیخیال شدم!
الانم احساس میکنم مجنون شدم از شدت سنگینی حرارت!
توکلت به خدا باشه. هرچی صلاحه همون میشه.
حاجی تو بذا ما قبولو بشیم مهمونم میکنیم! اوضاع شماها بهتره و شما واجب تره که مهمون کنین.سمانه خانومو که میبینی کارش درسته و رو نمیکنه، و الا ما همه چیمون روئه داداش...
![]()
داداش مام همه چیمون روئهباز به سمانه خانوم که شام مهمون میکنه دمش گرم .شما خودتو زحمت ننداز میترسم چای وقند زیادی هزینه رو دستت بذاره . من بعد شام بچا هارو قهوه و باقلوا مهمون میکنم البته اگه اونچیزی که میخوام بشه
من بخاطر خودتون گفتم که یه وقت سنگین نشه اذیت شین.![]()
و الا اصن فردا شبش منم شام میدم شمام قهوه و باقلواشو.خوبه اینجوری؟ شما دعا کن اون چیزی که میخوایم بشه، بقیشو ردیف میکنیم.
سلام بچه ها چی کار کردید!!!
من چهار پنج روز رفتم مسافرت اومدم می بینم 100 صفحه رفتید جلو
میبینم که همه مهمونی دعوتیم
ما هم هستیما یادتون نره
من بخاطر خودتون گفتم که یه وقت سنگین نشه اذیت شین.![]()
و الا اصن فردا شبش منم شام میدم شمام قهوه و باقلواشو.خوبه اینجوری؟ شما دعا کن اون چیزی که میخوایم بشه، بقیشو ردیف میکنیم.
شما چقدر دست و دلبازید ماشاالله![]()
بچه ها شبنم خانوم هم به جمع شام دهنده ها اضافه شد.
مسافرت هم که بود مشخصه امتحانو خوب داده.
فقط شبنم خانوم! یه روزی رو تعیین کنید که با برنامه بچه ها تداخل نداشته باشه بتونیم از خجالت همه در بیایم و حضور گرم داشته باشیم توی مراسم ها.![]()
نه اصلا فک نمیکنیم مطمئنیم واس شامو شیرینیهان شاالله نتیجه ها برای همه همون چیزی بشه که میخوان
مدیونید اگه فک کنید به خاطر شام و شیرینی گفتماااا![]()
حالا شما که شام میدی زحمت قهوه وباقلواشم بکش دیگه دادا![]()
با سلام
آقا هرکی باقلوا بده کـیییشی ــه
والسلام علیکم ورحمت الله و برکاتٌ
پس شمام قصد داری شام بدی.ایول دادا...سالاری![]()
نه دادا من فقط میخام حضور گرم داشته باشم تو مهمونی
نه اصلا فک نمیکنیم مطمئنیم واس شامو شیرینیه
حالا تو بذار خانوما شام و شیرینی رو بدن ما بعدا یه کاریش میکنیم...به هر حال خانومه مقدم ترند.![]()
قارداشیم بچه کجایی؟
من از ترک های شیرازم .. ساکن تهرانیم
ما بیشتر شوما عزیزدلیچاکریم
بچه هر جا باشی عزیزی ولی دیدم ارادت خاصی به باقلوا داری گفتم احتمالا ترک باهاس باشی