H_RZ
عضو جدید
البته اونجا اب و بخار اب بود ولی اگه تو این سوال منظورش از اب دوم بخار اب باشه گزینه 4 درست میشه!تستش یه جوریه!120 به احتمال قوی 4 هست ، توی مهندسی شیمی فک کنم 91 یا 90 هم شبیه این سوال رو دیده بودم احتمالا
البته اونجا اب و بخار اب بود ولی اگه تو این سوال منظورش از اب دوم بخار اب باشه گزینه 4 درست میشه!تستش یه جوریه!120 به احتمال قوی 4 هست ، توی مهندسی شیمی فک کنم 91 یا 90 هم شبیه این سوال رو دیده بودم احتمالا
نه برعکسهآره یادم هست ولی مگه همون قضیه دما سنج و فیتیله نیس؟؟
اگه اون باشه کمترین دمای هواست نه آب
الان رتبه 95 گاز داره شبانه دانشگاه تهران میخونهگاز نهایتا با چه رتبه ای احتمال قبولی هست به نظر شما؟ مجاز نه ها، قبولی.
الان رتبه 95 گاز داره شبانه دانشگاه تهران میخونه
روزانشو نمیدونمروزانه چی؟
من دوستم 12 رفت تهران دو سال پیش.
این تست تکرار سال پیش گازه برو نگا کن تعریف دمای گاز مرطوبو میخواست
روزانه چی؟
من دوستم 12 رفت تهران دو سال پیش.
کلا فک کنم 100تا مجاز میکننچی میشد یکم بیشتر میگرفتن!![]()
من تا اونجایی که اطلاع دارم شاید تا رتبه های 60 احتمال قبولی اهواز رو داشته باشن ( الله اعلم )
الان رتبه 95 گاز داره شبانه دانشگاه تهران میخونه
آره 100 تا فقط مجاز میشن.
اکثرا میرن همون مهندسی شیمیجدی داداش طرفدار گاز تهران تا این حد کمه؟!!
حرارتو ترمورو چیکار کردین؟داداش سیالات چن تا زدی؟
اکثرا میرن همون مهندسی شیمی
نمیدونم دقیقراستی این درسته که توی ارشد 12 واحد ترم اول و 12 واحد ترم دوم و 8 واحد ( سیمینار و پایان نامه ) میدن و ترم چهار دسته خالی هستی؟؟
حرارتو ترمورو چیکار کردین؟
راستی این درسته که توی ارشد 12 واحد ترم اول و 12 واحد ترم دوم و 8 واحد ( سیمینار و پایان نامه ) میدن و ترم چهار دسته خالی هستی؟؟
قبلا گفتم سیالاتو نرسیدم بزنم ولی خونه دیدم میشد 4 یا 5 تاشو زدحرارت و ترموم مثل مهندسی شیمی تعریفی نداشت تعداد 50 ، 50 هام کم نبودن خخخخخخخخ
نگفتی سیالات چن تا زدی؟
روی پروپوزال و پایان نامه کار میکنی دیگه.
نه بعید می دونم یعنی یک سال تمام بیای روی پروژه کار کنی؟؟ بعد برای شبانه ها می دونی چهقدر شهریه می افته؟
فک کنم این یه ترم اظافه رو واسه کسایی گذاشتن که این 12 تا رو می یفتن و باید ترم سه جبران کنن ، احتمالا تا این 24 تا پاس نشه سیمینار و پروژه رو نمیدن
قبلا گفتم سیالاتو نرسیدم بزنم ولی خونه دیدم میشد 4 یا 5 تاشو زد
بعضی جاها شنیدم ارشدو به 5 ترم هم میکشونن.
ریاضی 14 درصد!!!منم چن تا با استرس و با ریسک بالا زدم خدا کنه درس باشن
ریاضی چن تا زدی؟؟ واسه من شاهکاره واقعا خخخخخخخخ
ریاضی 14 درصد!!!
اقا من فعلا رفتم شب خوش