[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

samane a

عضو جدید
راجبه ظرفیت ها و درصدها و اینا
اوضاع بازارم مبحث خوبیه
با توجه ب نزدیک شدن ب عید :biggrin:

gadireye

عضو جدید
نگفتم موضوع عوض شه داداش. گفتم سوالا رو چک نکیم زیاد.مثلا راجع به گرایشا و دانشگاه و چجوری قبول شدن و این چیزا بحث کنیم.

داداش این خوبه ها ولی یه عیبی داره میای درباره شرایط گرفتن دانشگاه شریف رو بحث می کنی و بعد می بینی رتبه خدای ناکرده 2000 آوردی و بعد دپرس میشی الان برسی می کنم کشش رتبه ام تا چه اندازه است بعد دو سه لِول پایین ترش رو در نظر میگیرم که دپرس نشم بعد ها:D

H_RZ

عضو جدید
من حوزم دانشگاه شریف بود اکثر بچه ها لیسانسه های شریفو امیر کبیر بودن همشون تا اخر نشسته بودن!!

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
داداش این خوبه ها ولی یه عیبی داره میای درباره شرایط گرفتن دانشگاه شریف رو بحث می کنی و بعد می بینی رتبه خدای ناکرده 2000 آوردی و بعد دپرس میشی الان برسی می کنم کشش رتبه ام تا چه اندازه است بعد دو سه لِول پایین ترش رو در نظر میگیرم که دپرس نشم بعد ها:D

شرییییف؟ دلت خوشه ها رفیق. چند صفحه قبل کار ب جایی رسیده بود که من گفتم توی کل ایران چی میشه قبولی.

gadireye

عضو جدید
راجبه ظرفیت ها و درصدها و اینا
اوضاع بازارم مبحث خوبیه
با توجه ب نزدیک شدن ب عید :biggrin:

باشه آفرین خانم به نظرم مبحث خواستگاری خوب باشه

بیایم ببینیم خانم ها چن تا خواستگار داشتن ، هر کی بیشتر باشه برنده است :biggrin:

#soreNa#

کاربر فعال
عزیز دل داداش گلم من ک ازا لا ن توقعاتمو با اوضاعم جور کردم در پی بررسی پردیس ها هستم دیگه فک نکنم در بدترین حالتم چیزیو ا دست بدم .. دوستان متخصص اطلاعی از پردیس ها دارین مارو هم راهنمایی کنین:D تو پرانتز جاش مهم نیست:w22::d

gadireye

عضو جدید
عزیز دل داداش گلم من ک ازا لا ن توقعاتمو با اوضاعم جور کردم در پی بررسی پردیس ها هستم دیگه فک نکنم در بدترین حالتم چیزیو ا دست بدم .. دوستان متخصص اطلاعی از پردیس ها دارین مارو هم راهنمایی کنین:D تو پرانتز جاش مهم نیست:w22::d

به نظرتون با این وضعی که میگین فکر کردن روی محل قبولی بیخود نیس؟؟
کل تایپک های منو بخونین اگه یه جا گفتم به نظرتون کجا خوبه کجا بده کدوم رشته خوبه کدوم رشته بده ، بذارید نتیجه ها بیاد تا ضایع نشیم حداقل مثلا من الان بگم بچه ها می دونین شبانه اصفهان چن تا میگیره آخر که نتایج اومد ببینم مجازی تربیت مدرس هم قبول نشدم اون موقع اوضاع خیلی ضایع میشه و درسی واسه سال بعدی ها خخخخخخخخخ

• Like
واکنش ها: H_RZ

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یک نکته اموزشی در جهت انتخاب رشته .یهو دیدی من مردم اون موقع نبودم اینارو بگم:D
ترتیب پر شدن دانشگاه ها ی خوب صرف نظر از گرایش خیلی روتینه
شریف
تهران
امیرکبیر
تربیت مدرس
علم وصنعت
شیراز
ص اصفهان
اصفهان
تبریز

به عنوان مثال
پارسال حدود 350.400 فرایند اصفهان رفته
250-300 پیشرفته شیراز
250-300 جداسازی ص اصفهان
500-600 فرایند تبریز

#soreNa#

کاربر فعال
به نظرتون با این وضعی که میگین فکر کردن روی محل قبولی بیخود نیس؟؟
کل تایپک های منو بخونین اگه یه جا گفتم به نظرتون کجا خوبه کجا بده کدوم رشته خوبه کدوم رشته بده ، بذارید نتیجه ها بیاد تا ضایع نشیم حداقل مثلا من الان بگم بچه ها می دونین شبانه اصفهان چن تا میگیره آخر که نتایج اومد ببینم مجازی تربیت مدرس هم قبول نشدم اون موقع اوضاع خیلی ضایع میشه و درسی واسه سال بعدی ها خخخخخخخخخ
چرا بیخود داداش از الان جاشو مشخص کنم دیگه تکلیف مشخصه باس پول در بیارم وگرنه اگه ازالان منتظر بمونم کم کمش 3 ماه کاریو ادست میدم . . البته فک نکنم با منتظر موندن اتفاقی بیافته چون هرکی هم از اوضاع خودش خبر داره هم میدونه که دیگه کنکور مث ی تیری ک از جاش در بره در رفته .. رفت تاسال بعد بنطرم بررسی دانشگاها بهتره کلا دید خوبی میده بالاخره هرکسی شنیدها و تجربیاتیئو داره ک میتونه کمک حال همهمون باشه

#soreNa#

کاربر فعال
دوستان یک نکته اموزشی در جهت انتخاب رشته .یهو دیدی من مردم اون موقع نبودم اینارو بگم:D
ترتیب پر شدن دانشگاه ها ی خوب صرف نظر از گرایش خیلی روتینه
شریف
تهران
امیرکبیر
تربیت مدرس
علم وصنعت
شیراز
ص اصفهان
اصفهان
تبریز

به عنوان مثال
پارسال حدود 350.400 فرایند اصفهان رفته
250-300 پیشرفته شیراز
250-300 جداسازی ص اصفهان
500-600 فرایند تبریز
پویا جان خیلی گلی داداش زاهدانو کرمان ندیدم توشون :D

gadireye

عضو جدید
چرا بیخود داداش از الان جاشو مشخص کنم دیگه تکلیف مشخصه باس پول در بیارم وگرنه اگه ازالان منتظر بمونم کم کمش 3 ماه کاریو ادست میدم . . البته فک نکنم با منتظر موندن اتفاقی بیافته چون هرکی هم از اوضاع خودش خبر داره هم میدونه که دیگه کنکور مث ی تیری ک از جاش در بره در رفته .. رفت تاسال بعد بنطرم بررسی دانشگاها بهتره کلا دید خوبی میده بالاخره هرکسی شنیدها و تجربیاتیئو داره ک میتونه کمک حال همهمون باشه

منظورتون همون سر خوشی الکیه تا روحیه مون عوض بشه ، نه؟ :smile:

بالا