[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

E.AP

عضو جدید
بچه ها منم گزینه 2 زدم البته هم براساس تحلیل های شما دوستان و همچنین تقریبا براساس نمونه صنعتی ببینین توی صنعت مثلا توی رب گیری یا اب میوه گیری ما همچین شرایطی رو داریم وا3 اینکه کیفیت محصول بره بالا و حجم دستگاهو کاهش بدیم یه پمپ خلا روی یه مخزن نصب میکنیم دورشم لوله کشی میکمنیم تا بخار داغ گرمش کنه اون خلا و این گرما باعث زوتر بجوش اومدن مواد توی مخزن وکمتر شدن و کم حجم تر شدن میشه اگه ما توخلا دبی بخار ابو ببریم بالا باعث میشه اطراف دیواره سوختگی ایجاد میشه بخاطر همین همونطور ک حجمش کم میشه دبی هم کم میشه که کیفیت بهتر شه البته اینو توی نمونه های دیگه صنعتم داریم درکل هرجا کیفیت محصول بالا و حساسیت داشته باشیم و یجورای تغلیط سازی بخوایم انجام بدیم میتونیم ازاین روش استفاده کنیم
درسته...من خیلی گشتم دنبال پاسخ این سوال ...بالاخره جوابش رو پیدا کردم ...همون گزینه 2 میشد

H_RZ

عضو جدید
اون سوال اشتباه نبود...نمونه اش رو قبلا توی کتاب راهیان دیده بودم...فقط کافی بود با یه تغییر متغیر معادلاتی که داده بود رو خطی کنیم و بعد جوابش درمیومد
منم راهیان خوندم ولی ندیدم یه همچین چیزیو

salar1998

عضو جدید
اون سوال اشتباه نبود...نمونه اش رو قبلا توی کتاب راهیان دیده بودم...فقط کافی بود با یه تغییر متغیر معادلاتی که داده بود رو خطی کنیم و بعد جوابش درمیومد

منم راهیا خوندم این سواله سخت بود من یه نگاه کردم نتونستم حل کنم دیگه نگاش نکردم

• Like
واکنش ها: E.AP

E.AP

عضو جدید
سلام بچه ها
من از کتابایه راهیان خوندم
فکر میکنم اگه رفرنس میخوندم شایدانقده شوکه نمیشدم مخصوصا جرم و عملیات و حرارت
نظرتون چیه؟
بنظرتون امسال رفرنس بخونم ؟؟
به نظر منم رفرنس خوندن تاثیر چندانی نداره ...البته باز بستگی به پایه هر شخصی داره...اما به نظرم توی هر درسی هم که مشکل دارین اگر یه جزوه خوب پیدا کنین واسه خوندن خیلی بهتر از اینه که کتاب رفرنس بخونین چون معمولا متن کتابا سنگینه و مدت زمان زیادی طول میکشه تا بتونین تحلیلش کنین و روی درس کاملا مسلط بشین

gadireye

عضو جدید
39 رو کی حل کرده؟

داداش من یه لحظه خواستم تمرکز کنم که حلش کنم انگار که یکی بالا سرت باشه و هی بگه زود باش زود باش ( توی همچین موقعیتی قرار گرفتم از استرس اینکه وقت کم میارم ) و دیدم خبری از تمرکز نیس و وقت تلف کردنه رفتم بعدی

salar1998

عضو جدید
داداش من یه لحظه خواستم تمرکز کنم که حلش کنم انگار که یکی بالا سرت باشه و هی بگه زود باش زود باش ( توی همچین موقعیتی قرار گرفتم از استرس اینکه وقت کم میارم ) و دیدم خبری از تمرکز نیس و وقت تلف کردنه رفتم بعدی

خدا خیرت بده داداش

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اول از همه واسه شما دوستای خوبی که واسه سال دوم شرکت کردین دعا میکنم که رتبتون خوب شه و یه جای خوب قبول شین بعدشم واسه خودم.:smile: انشاءالله که همتون نتیجه خوب بگیرین.

H_RZ

عضو جدید
من اول از همه واسه شما دوستای خوبی که واسه سال دوم شرکت کردین دعا میکنم که رتبتون خوب شه و یه جای خوب قبول شین بعدشم واسه خودم.:smile: انشاءالله که همتون نتیجه خوب بگیرین.
برا من خیلی دعا کن یه کاسپینو بیارم

بالا