[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

mohammad aghaei

عضو جدید
اون وقت چه طوری میشه ضریب اکتیویته یه جز زمانیکه هم به سمت صفر و هم به سمت یک میره بشه 1؟؟
من به این اطمینان یه خورده مشکوکم

گزینه 1 درسته! یعنی ضریب فعالیت بر مبنای لوئیس راندل وقتی که ایکس بره به سمت 1 برابر 1 هست! نه به سمت صفر

E.AP

عضو جدید
نیاز به حل نبود! چون ایکس یه چند جمله ای از مرتبه اول محسوب میشه برای جواب خصوصی فقط باید دوتا جمله باشه! که فقط گزینه یک اینجوریه!
الان که شما گفتی تازه متوجه این موضوع شدم...اون لحظه اینقدر استرس داشتم که فقط حل میکردم ...کاملا درسته اینی که شما میگین

mohammad aghaei

عضو جدید
الان که شما گفتی تازه متوجه این موضوع شدم...اون لحظه اینقدر استرس داشتم که فقط حل میکردم ...کاملا درسته اینی که شما میگین

آره میفهمم، من خودم به خاطر این استرس زمان خیلی اشتباه داشتم! انشالا که هر چی خیره پیش بیاد!

• Like
واکنش ها: E.AP

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره میفهمم، من خودم به خاطر این استرس زمان خیلی اشتباه داشتم! انشالا که هر چی خیره پیش بیاد!

این استرس و زمان من رو هم بدجوری به اشتباه انداخت
اشتباههای خنده دار(در واقع گریه دار) و بچه گانه ای ک در حالت عادی 100 سال هم مرتکب نمیشدم!!

E.AP

عضو جدید
این استرس و زمان من رو هم بدجوری به اشتباه انداخت
اشتباههای خنده دار(در واقع گریه دار) و بچه گانه ای ک در حالت عادی 100 سال هم مرتکب نمیشدم!!

دقیقا منم بعضی جاها واقعا اشتباهات مسخره ای داشتم

E.AP

عضو جدید
شما کلا چندتا غلط داشتین؟ حدودا البته
تا الان یدونه غلط توی ریاضی داشتم ....سینتیک اصلا غلط نداشتم ....فرایند هم اصلا غلط نداشتم....حرارت هم همینطور.... جرم هم یکی ا زسوالش رو شک دارم اگه غلط باشن که میشه 1 غلط ....ترمورو هم نمیدونم جرئت نمیکنم چک کنم
شما چطور؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تا الان یدونه غلط توی ریاضی داشتم ....سینتیک اصلا غلط نداشتم ....فرایند هم اصلا غلط نداشتم....حرارت هم همینطور.... جرم هم یکی ا زسوالش رو شک دارم اگه غلط باشن که میشه 1 غلط ....ترمورو هم نمیدونم جرئت نمیکنم چک کنم
شما چطور؟

کنترل هم زدین شما؟
من اوضام خوب نیس زیاد.کنترل رو ک نزدم اصلا.
ریاضی یکی دو سوالو شک دارم که چه گزینه ای زدم یادم نیست که بفهمم درست زدم یا اشتباه
جرم فک کنم 2تا، ترمو یکی فک کنم، راکتور فک نکنم، حرارتم فعلا 2تا.اینا همه تا الان بود.چون من همه رو بررسی نکردم مثل شما.مخصوصا حرارتو که اصصصصصلا جرات ندارم.

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما چطور؟

خیلی خوبه واقعا.

E.AP

عضو جدید
کنترل هم زدین شما؟
من اوضام خوب نیس زیاد.کنترل رو ک نزدم اصلا.
ریاضی یکی دو سوالو شک دارم که چه گزینه ای زدم یادم نیست که بفهمم درست زدم یا اشتباه
جرم فک کنم 2تا، ترمو یکی فک کنم، راکتور فک نکنم، حرارتم فعلا 2تا.اینا همه تا الان بود.چون من همه رو بررسی نکردم مثل شما.مخصوصا حرارتو که اصصصصصلا جرات ندارم.
البته من جرم رو دوتارو شک دارم یاد سوال 105 نبودم اگر اون رو هم غلط زده باشم میشه 2 تا غلط....بله من فرایندم زدم ....حرارتو کم زدم اما خداروشکر همش درست درومد 6 تا بیشتر نزدم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
البته من جرم رو دوتارو شک دارم یاد سوال 105 نبودم اگر اون رو هم غلط زده باشم میشه 2 تا غلط....بله من فرایندم زدم ....حرارتو کم زدم اما خداروشکر همش درست درومد 6 تا بیشتر نزدم

حرارت اول کار منو گیج کرد نتونستم روش خوب مدیریت کنم. درصورتی که درسی بود که همیشه روش حساب میکردم!
راستی سیالات چطور زدین؟

E.AP

عضو جدید
حرارت اول کار منو گیج کرد نتونستم روش خوب مدیریت کنم. درصورتی که درسی بود که همیشه روش حساب میکردم!
راستی سیالات چطور زدین؟
منم روی کنترل بیشتر از این حرف ها حساب باز کرده بودم چون توی ازمون های ازمایشی هم همیشه بالا میزدم این درس رو..اما سر کنکور هم سخت بود و هم زمانم خیلی کم بود تونستم نصفیشو حل کنم
حرارت خیلی وقت گیر و سخت بود

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدا کنه منطبق با کلید خود سازمان سنجش هم باشه ....شما هم خوب زدین ...نگران چی هستین؟ تعداد غلطاتون زیاد نیست

انشاءالله که منطبق باشه.خب من که مثل شما همرو چک نکردم. شما باز خیالتون از این راحته که همه رو بررسی کردین!

بالا