من خیلی فکر کردم روی این سوال اما چون شک داشتم نزدم اما نظر خودم بیشتر روی گزینه 1 بود
همون 1 منطقی تره
من خیلی فکر کردم روی این سوال اما چون شک داشتم نزدم اما نظر خودم بیشتر روی گزینه 1 بود
گزینه 1 در صورتی میتونه درست باشه که کلا توخالی باشه
دقیقا... استاد ما میگفت که روی نمودار ها نمیشه گفت دقیقا بخار اشباع داریم یا دقیقا مایع اشباع داریم یعنی همیشه بخار و مایع اشباع با هم وجود دارن اما باز مطمئن نیستمداداش مگه مایع سرد چن فاز محسوب میشه
در ثانی خیلی خوب گفتی چون مایع اشباع و بخار اشباع تقریبا حالت دوفازی داره و یا حد اقلش اینه که مشخص نیست دقیقا چن فازیه ( شاید در منطقه دوفازی باشه ) و مایع سرد و یا بخار داغ کاملا فازش مشخصه
توی گزینه 1 دلیل افزایش دما از مرکز تا R1 چیه؟یکی برا من توضیح بده لطفاواسه رد کردن گزینه 3 دلیل زیاده
داداش مگه مایع سرد چن فاز محسوب میشه
در ثانی خیلی خوب گفتی چون مایع اشباع و بخار اشباع تقریبا حالت دوفازی داره و یا حد اقلش اینه که مشخص نیست دقیقا چن فازیه ( شاید در منطقه دوفازی باشه ) و مایع سرد و یا بخار داغ کاملا فازش مشخصه
من نزدمبچه ها سوال 64 به نظرتون کدوم یکی درسته؟
توی گزینه 1 دلیل افزایش دما از مرکز تا R1 چیه؟یکی برا من توضیح بده لطفا
منم نزدم![]()
اصن این سوال باید حذف شه بره!!دلیل اکسترمم روی R1 چیه؟
من زدم ولی الان پشیمونم چون هیچ دلیل منطقی واسه زدن این تست نداشتم![]()
سوال 46 رو شما کدوم یکی زدید؟؟
من گزینه 1 رو زدم اونم به این دلیل که گفتم طراح نمیاد روی یه جمع ساده ریاضی سوال طراحی کنه ، البته شایدم استدلالم غلط از آب در بیاد ولی ان شا الله درسته
درست زدی من با بی دقتی این تستو غلط زدمسوال 46 رو شما کدوم یکی زدید؟؟
من گزینه 1 رو زدم اونم به این دلیل که گفتم طراح نمیاد روی یه جمع ساده ریاضی سوال طراحی کنه ، البته شایدم استدلالم غلط از آب در بیاد ولی ان شا الله درسته
سوال 46 رو شما کدوم یکی زدید؟؟
جوابش طولانی بود من حلش نکردم140 چی زدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابش طولانی بود من حلش نکردم![]()
کسی 140 حل نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟ دمتون گرم نفستون حق
اره خدا وکیلیمنم اینو نزدم
ریاضیش اوایلش بی انصافی بود واقعا
یه سوال پرسیدم هیچ کدومتون حل نکرین![]()
انصافا استدلالهای قشنگی دارینا!![]()
اره خدا وکیلی