[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

E.AP

عضو جدید
داداش مگه مایع سرد چن فاز محسوب میشه :D

در ثانی خیلی خوب گفتی چون مایع اشباع و بخار اشباع تقریبا حالت دوفازی داره و یا حد اقلش اینه که مشخص نیست دقیقا چن فازیه ( شاید در منطقه دوفازی باشه ) و مایع سرد و یا بخار داغ کاملا فازش مشخصه
دقیقا... استاد ما میگفت که روی نمودار ها نمیشه گفت دقیقا بخار اشباع داریم یا دقیقا مایع اشباع داریم یعنی همیشه بخار و مایع اشباع با هم وجود دارن اما باز مطمئن نیستم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
داداش مگه مایع سرد چن فاز محسوب میشه :D

در ثانی خیلی خوب گفتی چون مایع اشباع و بخار اشباع تقریبا حالت دوفازی داره و یا حد اقلش اینه که مشخص نیست دقیقا چن فازیه ( شاید در منطقه دوفازی باشه ) و مایع سرد و یا بخار داغ کاملا فازش مشخصه

بنده نگفتم که مایع سرد چند فازه!!
اما مایع اشباع با کیفیت صفر هم میشه 1 فاز. و دقیقا لحظه ی تک فازی شدن مایع اشباع با کیفیت صفر خواهیم داشت.

• Like
واکنش ها: H_RZ

gadireye

عضو جدید
سوال 46 رو شما کدوم یکی زدید؟؟

من گزینه 1 رو زدم اونم به این دلیل که گفتم طراح نمیاد روی یه جمع ساده ریاضی سوال طراحی کنه ، البته شایدم استدلالم غلط از آب در بیاد ولی ان شا الله درسته

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

من گزینه 1 رو زدم اونم به این دلیل که گفتم طراح نمیاد روی یه جمع ساده ریاضی سوال طراحی کنه ، البته شایدم استدلالم غلط از آب در بیاد ولی ان شا الله درسته

من خودم 1 رو نزدم ولی فک کنم 1 درست باشه

H_RZ

عضو جدید

درست زدی من با بی دقتی این تستو غلط زدم

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

انصافا استدلالهای قشنگی دارینا!:D

gadireye

عضو جدید
انصافا استدلالهای قشنگی دارینا!:D

خخخخخخخ

بچه ها به نظرتون امسال با توجه به میزان سختی و آسونی درس ترمو کسی این درس رو چن بزنه رتبه اش دور و ور 200 میاد؟ ( 200 رو همین طوری گفتم تا معیار دستم بیاد )

بالا