[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

E.AP

عضو جدید
بچه ها سوال 126 کدوم گزینه است؟ این نظر منه چون تعداد مول های A معادله مطلوب بزرگتره پس باید غلظت رو بالا گرفت پس راکتور لوله ای مناسب هست و از طرفی سیستم موازی هست پس راکتور مخروط شونده مناسب هست و در حالت کلی باید راکتور بینابین مناسب باشه یعنی راکتور دوره ای. از یه طرفم دو تا سوال و هر دو مخروط شونده یکم از یه طراح بعیده

نظر شما چیه؟؟
نظر منم اینه که لوله ای میشه چون وقتی نسبت سرعت تولید r رو به s در نظر میگیرم غلظت a با توان یک توی صورت میمونه که نشون میده غلظت ها باید بالا نگه داشته شه پی میشه راکتور لوله ای
این تحلیلی که شما میگین در صورتی صادقه که واکنش سری موازی داشته باشیم

• Like
واکنش ها: H_RZ

gadireye

عضو جدید
نظر منم اینه که لوله ای میشه چون وقتی نسبت سرعت تولید r رو به s در نظر میگیرم غلظت a با توان یک توی صورت میمونه که نشون میده غلظت ها باید بالا نگه داشته شه پی میشه راکتور لوله ای
این تحلیلی که شما میگین در صورتی صادقه که واکنش سری موازی داشته باشیم

این استدلال شما درسته ولی شما شرط موازی بودن صورت تست رو فراموش کردید که مهمه پس باید راکتور بینابین باشه و به نظرم راکتور دوره ای صحیح تره

H_RZ

عضو جدید
این استدلال شما درسته ولی شما شرط موازی بودن صورت تست رو فراموش کردید که مهمه پس باید راکتور بینابین باشه و به نظرم راکتور دوره ای صحیح تره
ولی فکر کنم این چیزی که میگید برای سری موازیه

gadireye

عضو جدید
من 1 زدم فک کنم این تست مشابه سال 91 هست

منم 1 زدم شاید دلیلم درست نباشه ولی فک کنم باید برای حلال زدایی شدن ادامه پاره خط R ضلع AC رو قطع کنه امّا به خدا توکل ان شا الله همین گزینه درسته

• Like

gadireye

عضو جدید
بچه ها شما سوال 101 رو کدوم گزینه زدید ؟؟

نگید که گزینه 1 درسته! :smile:

E.AP

عضو جدید

ممکنه.... اما برای واکنش های موازی حتما نباید از راکتورهای مخلوط شونده استفاده کرد بلکه با توجه به شرایط واکنش نوع راکتور رو مشخص میکردیم ...

• Like

gadireye

عضو جدید
سوال 104 رو کدوم گزینه زدید؟؟

به نظرم چون گفته حساس به درجه حرارت باید اولی پاششی باشه

H_RZ

عضو جدید
اون تستی که توی سال 91 مطرح شده بود متفاوت بود با این تست...
توی اون تست واکنش ما اول به صورت موازی بود بعد به صورت سری ...اما اینجا کلا به صورت سریه
البته شاید من اشتباه میکنم
من راکتورو نمیگم سوال 114 عملیاتو میگم

E.AP

عضو جدید
چرا مایع سرد؟
چون وقتی حجم مخلوط رو به دست اوردم کمتر از حجم بحرانی شد و چون گفته بود به صورت تک فازی به همین خاطر گزینه4 زدم چون روی خود نمودار دو فاز مایع و بخار اشباع رو با هم داریم

gadireye

عضو جدید
سوال 97 هم یه ذره مشکوکم به صحیح بودن پاسخم!! چون D نسبت به AC هست

شما کدوم گزینه رو زدید؟؟

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چون وقتی حجم مخلوط رو به دست اوردم کمتر از حجم بحرانی شد و چون گفته بود به صورت تک فازی به همین خاطر گزینه4 زدم چون روی خود نمودار دو فاز مایع و بخار اشباع رو با هم داریم

روی خود نمودار فقط مایع اشباع داریم
2 میشه

...Kh-

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا روی خود نمودار فقط مایع اشباع داریم؟

سمت راست حجم بحرانی روی نمودار فقط بخار اشباعه
و
سمت چپ حجم بحرانی روی نمودار فقط مایع اشباع
بینشون دوفازیی
خارج نمودار بخار داغ و مایع سرد

gadireye

عضو جدید
اصن شک نکن ک مایع اشباعه
گفت دقیقا لحظه ای ک یک فاز میشه

داداش مگه مایع سرد چن فاز محسوب میشه :D

در ثانی خیلی خوب گفتی چون مایع اشباع و بخار اشباع تقریبا حالت دوفازی داره و یا حد اقلش اینه که مشخص نیست دقیقا چن فازیه ( شاید در منطقه دوفازی باشه ) و مایع سرد و یا بخار داغ کاملا فازش مشخصه

بالا