[ گفت و گوی کنکوری ] - مطالعه گروهی ارشد مهندسی شیمی 94

amir rad

عضو جدید
ببین دوست عزیز مشابه این تست مهندسی پلیمر سال 80 اومده میتونی بری نگاه کنی.
این r1 r2 که میگی اینا رو جمع کن چرا؟ چون حرارت این قسمتش باید تحلیل کنی. دو طرف دیواره ی استوانه در دمای محیط هستند و دمای هر دو طرف یکسان درونش ما تولید انرژی داریم پس دما در وسط ماکزیمم خواهد شد و چون در وسط ما تولید انرژی داریم دما با افزایش فاصله از دیواره افززایش پیدا می کنه تا برسه به مرکز که گرادیان نداریم و دما ماکزیمم می شود و با فاصله گرفتن از مرکز به سمت دیواره بیرونی سمت راست دما کاهش پیدا میکنه.
مشابه این تست هم زیاد اومده این مسئله در قالب دیواره تخت هم مطرح شده است.

این استدلالهای شما برای صفحه تخت جواب میده نه استوانه. صورت سوال مگه گفته تو مرکز تولید انرژی داریم؟

farhad urmia

عضو جدید
این استدلالهای شما برای صفحه تخت جواب میده نه استوانه. صورت سوال مگه گفته تو مرکز تولید انرژی داریم؟
تو استوانه هم اینطور حل کردن. گفته تو لایه دوم که همان استوانه وسطی هست تولید انرژی داریم که همون مرکز استوانه میشه. وقتی تولید انرژی داری تو ی جا بنظرت دما کم میشه یا زیاد؟ مگه چاه گرمایی گفته تو مرکز که دما کم بشه؟

amir rad

عضو جدید
تو استوانه هم اینطور حل کردن. گفته تو لایه دوم که همان استوانه وسطی هست تولید انرژی داریم که همون مرکز استوانه میشه. وقتی تولید انرژی داری تو ی جا بنظرت دما کم میشه یا زیاد؟ مگه چاه گرمایی گفته تو مرکز که دما کم بشه؟

من قصد ندارم شما رو متقاعد کنم.جوابها میاد و گزیه درست مشخص میشه. اینکه بگی وقتی تولید داریم تو وسط اتفاق میافته اشتباهه. در ضمن پس شرط گزینه توپر رو کجا اعمال میکنید؟ شرط استوانه تو پر این هست که تو مرکز استوانه توپر که اینجا میشه شعاع صفر، گرادیان دما صفر باشه یعنی شیب صفر باشه(خط افقی باشه) که میشه حتما گزینه 3 یا 4. شما خودتون یک بار با مختصات استوانه ای حل کنید متوجه میشید

farhad urmia

عضو جدید
من قصد ندارم شما رو متقاعد کنم.جوابها میاد و گزیه درست مشخص میشه. اینکه بگی وقتی تولید داریم تو وسط اتفاق میافته اشتباهه. در ضمن پس شرط گزینه توپر رو کجا اعمال میکنید؟ شرط استوانه تو پر این هست که تو مرکز استوانه توپر که اینجا میشه شعاع صفر، گرادیان دما صفر باشه یعنی شیب صفر باشه(خط افقی باشه) که میشه حتما گزینه 3 یا 4. شما خودتون یک بار با مختصات استوانه ای حل کنید متوجه میشید
دوست عزیز من نمیخام که بگم حرف من درست، درست جمله تست برات نوشتم همین که میگه : در لایه دوم دیواره استوانه ای نشان داده شده تولید انرژی اتفاق می افتد. من فقط جمله تست برات نوشتم همین. حالا برو طراح سوال پیدا کن بگو جرا اینطوری نوشتی همین

آخرین ویرایش:

mohammad aghaei

عضو جدید
همون که ص 27 هست؟ سالهای قبل مینوشتن پیشرفته رو توی این جدول؟

سالای قبل اصلا تو دفترچه شماره یک گرایش هارو نمینوشتن! نمیدونم امسال چرا اینجوری شده! البته من در حد شایعه شنیده بودم که میخوان جنرال رو بردارن و همه باید با گرایش بخونن!

mohammad aghaei

عضو جدید
آقا شما سوال اول ترمو چی زدی؟

میشه نقض قانون اول و دوم! قانون اول که مشخصه. برای قانون دوم کافیه نابرابری کلازیوس رو بررسی کنی، که چون نابرابری کلازیوس مثبت میشه بنابراین قانون دوم نیز نقض میشه! البته نیاز به دما داشتیم برای حل نابرابری ولی چون یه Q +10 یه +20 و یه -15 داریم احتمال مثبت شدنش خیلی زیاده!:)

H_RZ

عضو جدید
میشه نقض قانون اول و دوم! قانون اول که مشخصه. برای قانون دوم کافیه نابرابری کلازیوس رو بررسی کنی، که چون نابرابری کلازیوس مثبت میشه بنابراین قانون دوم نیز نقض میشه! البته نیاز به دما داشتیم برای حل نابرابری ولی چون یه Q +10 یه +20 و یه -15 داریم احتمال مثبت شدنش خیلی زیاده!:)
مگه نباید جمع گرماها تقسیم بر دما بزرگتر یا مساوی صفر بشه خوب اینجا بزرگتره ینی قانون دوم نقص نمیشه دیگه!! 114 عملیات چی زدی؟

mohammad aghaei

عضو جدید
مگه نباید جمع گرماها تقسیم بر دما بزرگتر یا مساوی صفر بشه خوب اینجا بزرگتره ینی قانون دوم نقص نمیشه دیگه!! 114 عملیات چی زدی؟

نابرابری کلازیوس در مورد سیکل هاست و باید کوچکتر مساوی صفر شود! 114 عملیات رو نزدم!!!!

farhad urmia

عضو جدید
جای تاسفه که برای یک رشته سه تا کلید سوال میاد بیرون که با هم متفاوتن. مثلا برا پارسال سنجش ی کلید داده بود ماهاهن ی کلید و موسسه دیگه ای هم بود ی کلید داده بود که هر سه تو چن تا سوال که نزدیک 6 تا سوال میشد با هم فرق می کردند. موندم والله اینا که این هم اشکال ایراد دارند دانشجوی بدبخت چی به سرش میاد این وسط

• Like
واکنش ها: H_RZ

H_RZ

عضو جدید
خب مگه انتگرال دما 1 تقسیم بر T^2 نیست!؟؟؟؟؟ انتگرالش میشه -2 تقسیم بر T! درسته؟ جسارت نباشه ها، من دارم تحلیل خودمو میگم!
نگا کن تورو خدا کارمون به کجا رسیده داریم با هم انتگرال حل میکنیم!!!!:biggrin:

بالا