mechanic student
عضو جدید
این تاپیک شامل اخبار و معرفی ورزشهای مختلف رزمی....
خیلی خوشحال شدم که یه موافق پیدا شود.عالیه.........چه قدر فوتبال؟آدم حوصلش سر میره. تلویزیون فوتبال.
من؟ با منی؟ آقا با منی؟
من ووشو کار میکنم. سانشو رو یه 3ساله گذاشتم کنار.فدراسیون اون موقه ها خیلی داقون بود... هیچی نگم بهتره . الانم فقط تالو...
![]()
دخترم بابا.. تو عکسم مگه معلوم نیست؟wowwwww sansho che khashen!!! : d
sansho ghashnge az talo khosham nemiyad bishtar namayeshiye
rasti dokhtari ya pesari?![]()
من تكواندو كار مي كنم 11 سالي تقريبا تو كارشم و البته يه چند وقتيه به خاطر زانو درد كه احتمال مشكل رباط صليبي باشه گذاشتم كنار
تكواندو هم نمي دونم چرا اينطور گند زد البته مي دونم كلا ورزش ما داغونه تو اين دوره
ولي دليل حرفه ايش اين بود كه اونا رو برد سه نفر حساب باز كرده بودن كه دو نفر بردن و چون يوسف كرمي مصدوم شده بود مجبور شدن كس ديگه رو بازي بدن و باخت و دو وزن ديگه هم كه باخت و ايران 3 بر 2 باخت
تا شما باشین با کردها مبارزه نکنین!تو وزن کشی یه کاره خنده دار کردنمن تو وزن 45- اون بش می خورد 70+ باشه.
تکواندو کار کاراته کار کنگفو توآ،مال کردستانم که بود 175 قدو.... دیگه فاتحه من خونده شد...
کلی ام صدمه خوردم،![]()
خوب دوستان منم یه چیزایی از رزمی میدونم . حریف هست ؟!!!![]()
من؟ با منی؟ آقا با منی؟
من ووشو کار میکنم. سانشو رو یه 3ساله گذاشتم کنار.فدراسیون اون موقه ها خیلی داقون بود... هیچی نگم بهتره . الانم فقط تالو...
![]()
چانگ چوان دائو(شمشیر پهن)
![]()
SALAM
MANAM KONG FU KAR MIKONAM
AZ BACHEGI SHORU KARDAM DUST DARAM TU MOSABEGHATE KESHVARI SHERKAT KONAM
به جمع ما خوش اومدین...
امان ازین آسیب دیدگی های بد موقع.
منم چانگ چوانم. باچه استادایی کارکردین؟من با استاد صادقی کار می کنم. کارش خیلی درسته.. به نظرمن کلا" ووشو عشقی کارکردنه.. اگه عشقش نباشه به هیجا نمی رسی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | ارائه بیش از 40 سبک هنر رزمی مختلف در پرتال آموزشی بازه | ورزش های انفرادی | 0 | |
![]() |
[ ورزش های رزمی ] کوراش | ورزش های انفرادی | 0 | |
D | [ ورزش های رزمی ] آیکیدو | ورزش های انفرادی | 1 | |
![]() |
[ ورزش های رزمی ] جیتکاندو | ورزش های انفرادی | 3 | |
![]() |
مفهوم کیای و کاربرد آن در ورزشهای رزمی | ورزش های انفرادی | 1 |